canım benim merhaba 7 ay uzun bir süre gerçekten. ben 12 günlük evliyim ve bende henüz yaşayamıyorum ama benim sorunum sanırım eşimin p.sini karnıma doğru ittirmekten kaynaklı aslında popoya doğru itilmesi gerekiyormuş az önce öğrendim. acaba sende yanlış yere doğru yöneltilmesinden dolayı mı acı hissedip korktun. çünkü ben çok büyük bir acı hissettim ve yapamadım. bu akşam öğrendiğim gibi aşağıya doğru deniycem bence sendee bi dene ve bol bol yağ sürün arkadaşlar burda yağ sürün aşağıya doğru ve ıkınımayı önerdiler sağolsunlar hiç birini bilmiyordum bu akşam deneyeceğim. ve bak cesaret diycem ama korkuyoruz zaten ama eşin başladığı an içinden dua et ve acı hissini unut. hani olur ya gondola binersin için boşalır böyle korkarsın benim öyle oluyor ama akşam düşünmeyerek bu yazdıklarımı yapıcam en azından yapmaya çalışıcam umarım çözümü bulmuşumdur . Allah herkese yardımcı olsun gerçekten 12 gündür sıkıntıdayım. sanki 12 aydır böyleymişim gibi.. çare Allah
merhaba.. yorum için çok teşekkürler.. ben 7 aydır her türlü yola başvurdum.. ama yok.. dediğim gibi. 10 günlükken denedim ben hafif giriyor gibi oldu öyle canım yandı ki girerken eşimi ittim.. çok fazla korku biriktirdim ben kesin acıyacak diye yattım.. ve de acıdı. insan bile bile acıya yatar mı dedim hem canı istiyor insanın hem de acı çekmek istemiyor. zarı alalım dediler kabul etmedim. anestezik kremlerin işe yarayacağını sanmıyorum ben anestolü falan daha önce başka tedavide kullanmıştım orası çok yanar çünkü en hassas yerimiz o bize göre değil mi?
ilaçla olacak bir şey değil bu..
cesaretsizliğimden utanıyorum artık depresyon sürecindeyim..
12 gün.. ne güzel başından halledersin eminim..
bende popo yönüne yapıyorum üstte olmuyor. sert ve canım yanak içime girecek bir şeye oturmak mantıksız geliyor ölürmüşüm gibi hissediyorum.. ya da kasım falan yırtılır yani tek hamlede bitmezse diye korkuyorum sonra yine aylarca beklemek zorunda kalırım diye..
ama altta ben olunca da olmuyor.. eşime tamam yap diyorum tam başlarken dur diye çığlık atıyorum ellerime hakim olamıyorum bir anda p...si tutuyorum girmesin diye eşim bırakınca yapppppp nolur diyorum gelince bağırıyorum.. psikologa 11 seans gittim.yok!
ben oraya kalın bişi sokamıyorum girmiyor zaten 2 parmak falan girmiyor zara çarpıyor.
p...s deniyorum kafası giriyor devam etmiyor orada bir sızı gerilme oluyor ne yapacam bilmiyorum artık mahvoldum