- 7 Ocak 2015
- 157
- 119
- 33
- 39
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #194.641
Allah hepimizin yardimcisi olsun bu isi yapabilenleri gercekten tebrik ediyorum artik olsun biran once bebek istiyorum ruyalarimiza giriyo eşimle 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şöyle biri çıksada noktasına virgülüne kadar nasıl yapacağımızı anlatsa keşke yokkk mu sesimizi duyannnAllah hepimizin yardimcisi olsun bu isi yapabilenleri gercekten tebrik ediyorum artik olsun biran once bebek istiyorum ruyalarimiza giriyo eşimle![]()
Canim bu cok guzel bir gelisme inan yenmene cok az kalmis bende yarisini alip takilmistim tam o noktada ve 2 gun sonra basarmistm sen acidigini hissettigin zaman birakma sadece ikin orda ve popodan destek alip kendini penise dogru it inan o aci 5 sn bile sürmüyo inan yapabilirsin cok az kalmis mutlu sonaoolalaost: 40938530 .!.:kızlarrrrrr dün gece yine deneme yaptık yarısından fazlasını yine aldım sorunsuzca ama az daha ilerletince acı hissettim bıraktık. acaba ne yapmalıyım o an. az bişey de kuruluk vardı ondan acımıştır dimi. ayy çıkarırken hissettim ne tuhaf olduuum :)
Anlatirim canim tabi seve seve hangi asamadasin neyi merak ediyosun yoksa bastan herseyi anlatiyim mişöyle biri çıksada noktasına virgülüne kadar nasıl yapacağımızı anlatsa keşke yokkk mu sesimizi duyannn
herşeyi anlatırsanız çok mutlu olurum :)Anlatirim canim tabi seve seve hangi asamadasin neyi merak ediyosun yoksa bastan herseyi anlatiyim mi
eşim kullanmak istemiyor yağ yada kayganlaştırıcı birşey. acıdı deyince de eşim çok zorlamadı b...ldı devam etmedik saatte geç olmuştu. ıkındığımda çıkcak diye korktum yapamadım ama diğer denemede ıkıncam. inşallah hemen başarabilirimCanim bu cok guzel bir gelisme inan yenmene cok az kalmis bende yarisini alip takilmistim tam o noktada ve 2 gun sonra basarmistm sen acidigini hissettigin zaman birakma sadece ikin orda ve popodan destek alip kendini penise dogru it inan o aci 5 sn bile sürmüyo inan yapabilirsin cok az kalmis mutlu sonakuruluk varsa zeytinyagi sur canim cok etkili
bekliyoruz :)Anlatirim canim tabi seve seve hangi asamadasin neyi merak ediyosun yoksa bastan herseyi anlatiyim mi
Niye kullanmak istemiyo ki tatlim inan o zaman daha kolay olur alisinca zaten birakiyosun hem ikininca cikmiyo icine vakum gibi cekiyoeşim kullanmak istemiyor yağ yada kayganlaştırıcı birşey. acıdince de eşim çok zorlamadı b...ldı devam etmedik saatte geç olmuştu. ıkındığımda çıkcak diye korktum yapamadım ama diğer denemede ıkıncam. inşallah hemen başarabilirim![]()
bu ıkınmayı ve zeytinyagını denemedim bugun onuda yapacam ıkınma normal bildiğimiz ıkınma dimi farklı bisey değil :) çoook açıklayı olmuş teşekkur ederim şuan kesin yapacağım diye bir umut doğdu içimeCanim bende bu illeti 1bucuk sene yasadim ne kadar zor bisey oldugunun farkindayim ama inan sadece beynimizde biz büyütmüsüz ben en bastan basliyorum bir sene boyunca hic üstüne dusmemistim elbet bigün olur diye ama ne zaman ki benden sonra evlenenlern bebegi oldugunu görünce cok üzüldüm ve calismalara basladik esimle önce nefes alip vermeyi öğrendim burundan alip agizdan veriyosun parmak egzersizini ben kendim dokunamadim esim eldiven giyip tek parmagini o soktu ve sokarken nefes alip ikininca bisey hissetmedim icerde oynatti burasi cok geniş dedi ama bende korku vardi hala sonra 2 parmagini soktu hafif aci oldu ama bekle rahatliyim dedm kendimi biraktm ikindim kendim aldım 2 parmagi tabi bunlar hemen olmadi bi 3 haftami aldi sonra p..s denemesine gecelim dedik ama inan kolay olmadi altta geciyorm olmuyo üstte yapamiyorum yan sekilde deniyrz derken bi arkadaş yatak ucu pozisyonu tavsiye etti ama yatagim bazali olduğu icin yüksek geldi bende kanepede denemek istedim zaten yatak odasinda ayri bi kasiliyorm oturma odasina kanepenin üzerine oturdum bacaklarimida kanepe uzerine koydum eşim önume oturdu ve vajina ve p..s karsi karsiya olck bana gözünü kapat parmak gibi düsün dedi ve p..s ucundayken ikininca kendim basini almis oldum esim biraz daha ittirdi yavas sekilde tabi erkeklerde sönme olabiliyo o gitgel yapip hafif hafif ileri götürdü ve bi yerde aci hissettim dur nolur rahatliyim dedim ama cikarmadim alisiyim diye biraz bekledik ve 5e kadar saydim o üstüme aniden bi yuklendi ve ikindim tam o sırada olmus anlamadim bile olmadi ki kandiriyosun dedim valla oldu dedi bi baktk zaten kan falan geldi bide kesinlikle zeytinyagini bolca sürün ici dışı her taraf yagli olsun inanin o zaman daha kolay oluyo daha merak ettigin bisey varsa sorabilirsin
Tabi kide yaparsin canim ya benim gibi biri yaptiysa cok korkagimdir yani o bakimdan normal buyuk abdestini yapar gibi ikinma farkli bisey degil ve p..se bakma o anda baska yere odaklan o zaman daha cok kasiliyorz ikin bi yanadan derin derin nefes al bi de zeytinyagi sur tamam olmucak bisey degil inan kendinebu ıkınmayı ve zeytinyagını denemedim bugunbüyüka yapacam ıkınma normal bildiğimiz ıkınma dimi farklı bisey değil :) çoook açıklayı olmuş teşekkur ederim şuan kesin yapacağım diye bir umut doğdu içime
ayy ne olur dua edin valla yaşam kalitem o kadar düştü ki anlatamam ben böyle biri değildim ya çok neşeli heycanlı deli doluydum bu yuzden dünyam karardı sanki, eşim o kadar iyi biri ki yüzüne baktıkça içim kan ağlıyor resmenTabi kide yaparsin canim ya benim gibi biri yaptiysa cok korkagimdir yani o bakimdan normal buyuk abdestini yapar gibi ikinma farkli bisey degil ve p..se bakma o anda baska yere odaklan o zaman daha cok kasiliyorz ikin bi yanadan derin derin nefes al bi de zeytinyagi sur tamam olmucak bisey degil inan kendine
Egzersizlerle çok uğraşıp kendi kendine yapamıyorsan daha fazla süreyi uzatma doktora git banada öyle diyorlardı doktor ne yapıcakki kimse memnun kalmıyor diye düşünüyordum ama doğru kişiye gidersen egzersizlerin çok kolay olduğunu görürsün bu mutsuzluk ruh halindende kurtulursun canım bende çok uğraşıyodum kulak çubuğu parmak 1 cm ileri gidememiştim seni çok iyi anlıyorum ama egzersizleri kendi kendine yapamıyosan vakit kaybetme derimayy ne olur dua edin valla yaşam kalitem o kadar düştü ki anlatamam ben böyle biri değildim ya çok neşeli heycanlı deli doluydum bu yuzden dünyam karardı sanki, eşim o kadar iyi biri ki yüzüne baktıkça içim kan ağlıyor resmen![]()
Dualarim hepinizle canim ins bu illeti yenip bebislerimizi alirz kucagimiza dünyani karartcak bisey yok bu da bizim sinavimizmis ama bi caresi var Allahin izniyle yeter ki azimle istekle devam et mutlu haberlerini en kisa zamanda bekliyorum[/QUOTE]mecelli, post: 40942148, member: 679287"]ayy ne olur dua edin valla yaşam kalitem o kadar düştü ki anlatamam ben böyle biri değildim ya çok neşeli heycanlı deli doluydum bu yuzden dünyam karardı sanki, eşim o kadar iyi biri ki yüzüne baktıkça içim kan ağlıyor resmen![]()
sen başardın mı hangi doktara gittin ben ankaradayımEgzersizlerle çok uğraşıp kendi kendine yapamıyorsan daha fazla süreyi uzatma doktora git banada öyle diyorlardı doktor ne yapıcakki kimse memnun kalmıyor diye düşünüyordum ama doğru kişiye gidersen egzersizlerin çok kolay olduğunu görürsün bu mutsuzluk ruh halindende kurtulursun canım bende çok uğraşıyodum kulak çubuğu parmak 1 cm ileri gidememiştim seni çok iyi anlıyorum ama egzersizleri kendi kendine yapamıyosan vakit kaybetme derim