- 18 Mayıs 2015
- 15
- 10
- 3
- 41
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #194.861
Arkadaşlar bende 3,5 yıl Evliyim maalesef vajinusmusum..bu hastalığı hep erteledim fakat artık ertelemenin çare olmayacağını anladım...eşimi çok sevmeme rağmen bu işi yapmamak her geçen gün beni birazdaha yıpratıyor. Şimdi düşündüğümde adam beni 3,5 yıl bekledi ve ben hala onunla bir birliktelik yaşayamadım.bu formu 15 gün önce internette araştırarak farkettim.ve anladımki yanlız değilim tek Değilim benim gibi birçok kader arkadaşım var..tabi aralarında kurtulanlar var..okuyunca okadar mutlu oluyorumki çünkü gerçekten çeken bilir...Allah'ım bizde nasip etsin inşallah..
Ve bu forum sayesinde arkadaşların tavsiyelerini uygulamaya başladım inanınki başlamak bile bir adım benim için şuanda..vajinama bile bakamayan dokunamayan ben dün ilk defa elma krem sürerek kulak çubuğu ile vajinama sokarak deneme Yaptım.. Tabiki titredim çok zor oldu ama orada ıkınınca esneyen bir delik olduğunu ve bişeyin girebileceğini farkettim. Bu sevinçle akşam eşimin gelmesini bekledim tekrar denemek için..fakat sonuç yine hüsran
penis vajinama değdiği zaman hemen eşimi itmeye başlıyorum ve bacaklarımı kapatıyorum.. Artık kurtulmak çocuk doğurmak istiyorum çok mutsuzum hergün düşünmekten psikolojim alt üst durumda 
Ve bu forum sayesinde arkadaşların tavsiyelerini uygulamaya başladım inanınki başlamak bile bir adım benim için şuanda..vajinama bile bakamayan dokunamayan ben dün ilk defa elma krem sürerek kulak çubuğu ile vajinama sokarak deneme Yaptım.. Tabiki titredim çok zor oldu ama orada ıkınınca esneyen bir delik olduğunu ve bişeyin girebileceğini farkettim. Bu sevinçle akşam eşimin gelmesini bekledim tekrar denemek için..fakat sonuç yine hüsran