• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kizlar mujde mujdee!!!!! serce parmagimin ucunu dahi sokamayan ben orta parmagimin tamamini icime alabildim.
pes etmek yok kizlar.bizde kiz cocugu olmaktan kurtulup kadin olucaz.biraz sabir biraz cesaret
güzel bi duygu tebrikler bende orta parmak la başlamıştım başarılarının devamını dilerim

Hepinize de sormus olayim sevgili arkadaslarim kasmaktan yaklastiramiyorum esimi kasilmalar icin onerileriniz nedir?
Merhaba canim oncelikle egzersizleri tavsiye ederim benim de kasmaktan bacak aralarim agriyodu evde rahat bir ortam ayarla sonra sevdigin muzikleri ya da tv de bisey ac canim ki kendini rahatlatmalisin sonra once kulak cubugu veya onun ayarinda bi seyle egzersizlere baslayabilirsin ..

Canım egzersizi denemelisin bence.. parmak ya da kalem kalinliginda bi aparatla başla ben parmakla yapamadım aparatla yapıyorum onda bile kasılma yaşıyorum yaptıkça azalıyor uzak bakma egzersize derim.
Egzersiz olmadan olmaz diyosunuz yani :( ne aparatla ne parmakla yspamadim parmak tikandi duvar dedigimiz yerde ikindim nefes verdim ama olmadi.aparati hic yapamadim zaten.ama tum bunlari hepi topu 3-4 defa denedim olmayinca biraktim

şu an üç ç parmağmn hepsini rahatlkla alıom ama eş denemesndw penis girişe denince kasılmalar başlıyor ve çekiom kendimi bunu nasl aşıcm bilmiyorum

3 parmagini alabilio olman sahane bisey. zaten peniste 4 parmak kalinliginda.bence aparatla devam etsen ona alistirsan kendini sonra esli denemelere gecsen daha iyi olmaz mi

şu an üç ç parmağmn hepsini rahatlkla alıom ama eş denemesndw penis girişe denince kasılmalar başlıyor ve çekiom kendimi bunu nasl aşıcm bilmiyorum
Canım bende öyleydim hatta sen daha iyisin ben bir boğum alıyordum eşli deneme de uygun pozisyonu bul ben üstte eşime yüzüm dönük şekilde yendim bol kayganlaştırıcı kullanarak allah yardımcın olsun canım

bence 3 parmağı alabiliyosan peniside alabilirsin canım :) böyle kasılmalarının olması normal sen penis denemeside yap üst pozisyonda eşine sırtın dönük şekilde penise ve vajinaya jel sür dene.Bizde de aynıları oldu ilk başı sonra yarısı derken oldu bitti :)

bence 3 parmağı alabiliyosan peniside alabilirsin canım :) böyle kasılmalarının olması normal sen penis denemeside yap üst pozisyonda eşine sırtın dönük şekilde penise ve vajinaya jel sür dene.Bizde de aynıları oldu ilk başı sonra yarısı derken oldu bitti :)
Ya canımcığım ben arkam dönük hiçççç yapamam korkuyom neden bilmiyorum ama korkuyor m ve yenemiypem korkumu

Allahm hepimizin yatirdmcısı olsun pens o noktoyq degdiği an kıyamet ler kopuyo sende korkuyormuydun peki
Canım bende öyleydim hatta sen daha iyisin ben bir boğum alıyordum eşli deneme de uygun pozisyonu bul ben üstte eşime yüzüm dönük şekilde yendim bol kayganlaştırıcı kullanarak allah yardımcın olsun canım

canım bende de var o korku daha hiç denemedm :) şimdide mantar çıktı deneyemiyorum ama geçer geçmez kolay bir yolunu bulur sana da anlatırım inş :KK66:
Sen yenmiştin demi ???? İnşallah hmen iyileşirsn ne kullandn denerkn kayganşaştırıcı okarak ben ilk zmanlar egzersizlerde bebe yaüı kullandm mantar oldu ama zeytinyağı tavsiye ederim zararı yok

Sen yenmiştin demi ???? İnşallah hmen iyileşirsn ne kullandn denerkn kayganşaştırıcı okarak ben ilk zmanlar egzersizlerde bebe yaüı kullandm mantar oldu ama zeytinyağı tavsiye ederim zararı yok
canım zeytinyağ vazelin durex kayganlaştırıcı hepsini kullandım anlayacağın ama mantar yaptı.Tabi sonuç olarak yendim ama

Back
X