- 4 Haziran 2015
- 57
- 29
- 8
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #195.701
Merhaba kizlar siffemi unuttugum icin yeni aldim tekrar dondum araniza. gecen zamanda hala ayniyiz iyi bisey olmadi aksine sikintili zamanlar gecti. Bir ay doktorun verdigi odevleri esim yapmadi bende morel bozukliguyla biraktim odevleri tabi cok geriledim normalde orta parmagi nerdeyse tamamen alabiliyorken bir hafta hicccc girisi bile saglayamaz oldum. Neyseki simdi tekrar karar verdim inatla ustune gidicem ve tekrar bir bogumu geckin alabildim dun. Benim sikintim dr. Bize kesinlikle cinsel birlikteligi denemeyin ama onun disinda beraberlik olabilir dedi ama biz bigun kendimizi denerken bulduk ve sonuc yinw ayni bes ay oncesi nasilsa yine ayni aci oldu ve giris kesinlikle mumkun olmadi tabi dr hakli keske denemeseydik olmadigini gorunce morelim bozuldu. Merakim nezman birlikte olmayi denicezki biz. Yani parmagi komple alabiliyirdum kendime guvende gelmisti ama yapamadim yine .dr demistiki orta parmaktan sonra ii parmagi kûs isareti yapip alicaksin sonralari makas gibi ac kapa uapicaksin demisti.yani ille o egzersizlLerden sonrami denicezki es denemesini. Aklim almiyir cok yorulduk artik. O egzersizlerde sonra da yapamazsan diye cok korkuyorum .desteklerinize ihtiyacim var :/