Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Saol cnm sayenizde :) aynen canim o duvar gibi yeri gectikten sonra olay bitiyo.
Darisi basima, arkadaslarimin da basina:) biz ne yaptik ki sen zaten sona gelmistin supersin:) ben de 12 cm e ulasayim esli denemeye gececegim. bu arada esim yapay p..s almis ama henuz gormedim. yumusaksa aparattan belki o asamalara gelince isimi kolaylastirabilir. 8 cm 9 cm derken ins mutlu sona ulasirim.

Ya bayağı olmuş yazalı ama ben yine de yazayim dedim ben bu bela ile uğraşıyorum afedersiniz ama bu parmak asamasini nasıl yaptınız ve bu vaji de ne kadar işlemişti sizde hani çok ileri düzeydeken bile bunları rahatlıkla yapabildinz mı lütfen yardım edin yaa :KK43:

Burada yazılanları aşama aşama uygula... inanılmaz bişey ama bir bakmissin oluyor...

"BU MUYMUŞ" DİYENLER LİSTEMİZ:KK68::KK68:

1-) selluka
2-) mocici
3-) gullllac123
4-) mandela
5-) crescent2425
6-) mariposa0734
7-) betul61
8 -) AYSEEEEEE
9-) ssxxmm
10-) coknormal
11-) serpil89
12-) rossalinda
13-) math27
14 -) sevda0601
15 -)meryem46
16 -)belinay91
17 -) yardim84
18- ) lavinyalavinda
19-) Em222
20-) korkmazbahar
21-)kardelen-89
22-) han_i
23-) ece ulusoy

24-) behrem izel
25-) ekim4
26-) kronik061
27-) mutluyumki83
2:cool: NataHuseinliiiii
24-) humanurr
25-) aylllllliiiin35
26-) Please16
27-) bir umut 34
2:cool: gltkn
29-) Yrnzmlztnd
30-) elasuyum09

31-) Yorgun_15

"BU MUYMUŞ" DİYENLER LİSTEMİZ:KK68::KK68:

1-) selluka
2-) mocici
3-) gullllac123
4-) mandela
5-) crescent2425
6-) mariposa0734
7-) betul61
8 -) AYSEEEEEE
9-) ssxxmm
10-) coknormal
11-) serpil89
12-) rossalinda
13-) math27
14 -) sevda0601
15 -)meryem46
16 -)belinay91
17 -) yardim84
18- ) lavinyalavinda
19-) Em222
20-) korkmazbahar
21-)kardelen-89
22-) han_i
23-) ece ulusoy

24-) behrem izel
25-) ekim4
26-) kronik061
27-) mutluyumki83
2:cool: NataHuseinliiiii
24-) humanurr
25-) aylllllliiiin35
26-) Please16
27-) bir umut 34
2:cool: gltkn
29-) Yrnzmlztnd
30-) elasuyum09

31-) Yorgun_15
inşallah bi gün bnde ismini yazarm buraya

Saat 2 ye geliyor ve ben uyuyamadım. Netten ve kadınlar kulubünden araştırma yaptım. Doğuştan vajina darlığı olabiliyormuş. Genişletme operasyonu ile sorun çözülüyormuş. Ben de bundan şüpheleniyorum. Doktor araştırıp gideceğim. Yeni evliyken gitmiştim 2 doktora ama detaylı bakmadılar sadece kızlık zarına bakmışlardı. Evet kızlık zarım sorun yaratmıyor egzersizlerde aparat giriyor ama girişi germe durumunu yasıyorum kalın aparatta. İnceden kalına doğru aparatım. Kalın yerin belli bir kısmında takılıyorum itsem giriş yırtılcak gibi oluyor. İyi bir doktor bulup gideceğim. Belki de boşuna oyalanıyorum.

Saat 2 ye geliyor ve ben uyuyamadım. Netten ve kadınlar kulubünden araştırma yaptım. Doğuştan vajina darlığı olabiliyormuş. Genişletme operasyonu ile sorun çözülüyormuş. Ben de bundan şüpheleniyorum. Doktor araştırıp gideceğim. Yeni evliyken gitmiştim 2 doktora ama detaylı bakmadılar sadece kızlık zarına bakmışlardı. Evet kızlık zarım sorun yaratmıyor egzersizlerde aparat giriyor ama girişi germe durumunu yasıyorum kalın aparatta. İnceden kalına doğru aparatım. Kalın yerin belli bir kısmında takılıyorum itsem giriş yırtılcak gibi oluyor. İyi bir doktor bulup gideceğim. Belki de boşuna oyalanıyorum.
Canım doktor konusunu seninle konuştuk biliyorsun öyle bir sıkıntının olduğunu düşünüyorsan birgün dahi doktora gitmeyip erteliyorsan bu önce kendine sonrada yıllardır seni sabırla bekleyen eşine zulümdur. sözümü yanlış anlama nolur eğer düşündüğün gibi bir durum var da ve basit bi operasyonla bundan kurtulursan mutluluk neden sizin olmasın. mutlu olmayı eşinde sende çok mu çok hakediyorsunuz lütfen doktor olayını erteleme artik

Mrb arkadaslar 3 parmak yapan varmi aranizda anlatabilirmi nasil yapildigini
canım ben de ilk tek pamakla başladım serce parmagımla anestol pomad diye bi krem var uyuşturma özelligi olan ondan kullanıyorum birde bebe yagı önce kremden sürüyorum oraya sonrada bebe yagıyla yaglıyorum hem parmaklarımı hamde vajinayı 3 parmak bende yan yana girmiyo orta parmagımın altına gizler gibi yapıp egzersize başlıyorum nefes alıp vermek cok önemli birde ıkınmak yavaş yavaş içeriye iktiriyorum parmaklarımı alabildigim yere geldikten sonra da parmaklarımı içeride düzleştiriyorum ben

Canım doktor konusunu seninle konuştuk biliyorsun öyle bir sıkıntının olduğunu düşünüyorsan birgün dahi doktora gitmeyip erteliyorsan bu önce kendine sonrada yıllardır seni sabırla bekleyen eşine zulümdur. sözümü yanlış anlama nolur eğer düşündüğün gibi bir durum var da ve basit bi operasyonla bundan kurtulursan mutluluk neden sizin olmasın. mutlu olmayı eşinde sende çok mu çok hakediyorsunuz lütfen doktor olayını erteleme artik
Canım kızlık zarı için gidecektim sorun çıkarmayınca vazgeçmiştim aklıma kötü birşey getirmemeye çalıştım ama kalın aparat ilerlemeyince vajina darlığını düşünmeye başladım. Aparatım inceden kalına doğru olduğu için belli bir kalınlıktan sonra gitmiyor esneme olmuyor. Olsaydı girerdi yani. İlk defa uzun süre takıldım bir aparatta. Artık ertelemeyeceğim ama doktoru iyi seçmeliyim gittiğim doktorlar iyi olsaydı belki de bu kadar beklemeyecektim. inşallah düşündüğüm gibidir de bir ameliyatla sorunum çözülür.

Canım kızlık zarı için gidecektim sorun çıkarmayınca vazgeçmiştim aklıma kötü birşey getirmemeye çalıştım ama kalın aparat ilerlemeyince vajina darlığını düşünmeye başladım. Aparatım inceden kalına doğru olduğu için belli bir kalınlıktan sonra gitmiyor esneme olmuyor. Olsaydı girerdi yani. İlk defa uzun süre takıldım bir aparatta. Artık ertelemeyeceğim ama doktoru iyi seçmeliyim gittiğim doktorlar iyi olsaydı belki de bu kadar beklemeyecektim. inşallah düşündüğüm gibidir de bir ameliyatla sorunum çözülür.
bilimyorum ama belki ameliyatlık bişeyin bile yokturdur.iyice araştırıp adam akıllı bi doktora git eminimki sonuç alacaksın ki ben sana çok güveniyorum ;)

canım ben de ilk tek pamakla başladım serce parmagımla anestol pomad diye bi krem var uyuşturma özelligi olan ondan kullanıyorum birde bebe yagı önce kremden sürüyorum oraya sonrada bebe yagıyla yaglıyorum hem parmaklarımı hamde vajinayı 3 parmak bende yan yana girmiyo orta parmagımın altına gizler gibi yapıp egzersize başlıyorum nefes alıp vermek cok önemli birde ıkınmak yavaş yavaş içeriye iktiriyorum parmaklarımı alabildigim yere geldikten sonra da parmaklarımı içeride düzleştiriyorum ben
Anladim cnm tamam cok sagol yanitladigin icin..

yaaaaa gerçktn mi bndede aynıııı giriş kısmı çk geriliyo apart kalınlşnca girmyo artık çünkü çatladığını sızladğını hissedyom dış kısmının cnm gdersen benide bilglendrr msnnnn

yaaaaa gerçktn mi bndede aynıııı giriş kısmı çk geriliyo apart kalınlşnca girmyo artık çünkü çatladığını sızladğını hissedyom dış kısmının cnm gdersen benide bilglendrr msnnnn
İnce kısmı giriyor kalın tarafına gelince gitmiyor takılıyor. İnşallah sorun budur da hallederim canım. doktor araştıracağım ya bu hafta içi ya da haftaya gideceğim. Doktorun önemli olduğunu düşünüyorum. Gidince haber veririm sana.

İnce kısmı giriyor kalın tarafına gelince gitmiyor takılıyor. İnşallah sorun budur da hallederim canım. doktor araştıracağım ya bu hafta içi ya da haftaya gideceğim. Doktorun önemli olduğunu düşünüyorum. Gidince haber veririm sana.
MESELA ÇEVRESİ KAÇ CM OLDUKTN SONRA GTMYO BENM HEP AYINI YERDE TAKILIYO SNRA Bİ CM BİLE GİRMİYO 10 CM KALINLKTA TAKILIYO Bİ TÜRLÜ GİTMYO İLERİ

anldm cnm ya bi gt bakalm doktr ne dck bnde muayene oldum ama vajinnan normal yapıda demşti doktr netten araştrdm perine kısmına iki güne bir masaj yapılırsa iki ayda faln esniyomş bya

merhabalar ben daha önce yazmıştım ama uzun zmndır giremiodum siteye :D çok çok ama çok mutluym 2 ay oldu bu işi halledeli :) iki ay boyun ca eşimin üstte olduğu pozisyonda denedik oluodu ama artık ikimizde farklı denemek istioduk biraz dişimi sıktım ve artık oda gerçekleşti .daha öncede sölemiştim burda yazılanları okudum ( sadece bende değil bir çok kişide olduğunu öğrendim kendime gvenim geldi:))daha sonra ise sevgili dr ma bana yardımcı olduğu için rabbime binlerce şükürler olsun zorla yatağa girdiğim geceleri şimdi dört gözle bekliyorum. çok mutluyum tedaviyi erteleyenlerde bi an önce başlasınlar mutlu günler yakın arkadaşlarrrrrr:KK31::-):-):-)

Back
X