- 11 Ocak 2016
- 152
- 98
- 13
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #205.661
Cnm herkesin vücudu farklı fitratlarda yaratılmış.sen kendini zeytinyagiyla rahat hissediyorsan denemeye devam et.ki şu an en büyük proplemimiz vajinusmus herseye kafanı takip strese sokma.bak ne güzel cogunu almissin içeri. Bize düşen bu imtihanı kabul edip savaşmak. O şunu dedi bu onu dedi diye ugrasirsak başa döneriz. Tam kaleye varmisken onca yolu dönmek istemezsin dimi.zaten bizden birseyler bekleyen insanların stresi varken denilenleri kafana takma.rahat ol biraz prensesim .bak bende az önce denedim pns başı girdi öyle mutlu oldum ki gülme krizi tuttu biraz daha devam ettim ama hala daha kasiyorum. Biraz ikinip sabretsem biticek. Bu asamalara kolay gelmedik hiçbirimiz. Kimi zaman ağlama krizleri kimi zaman eslerimize bosanalım yapamıycam umutsuz lafları vs cnm bunlarda gecicek elbet.şu an ikimisinde yapicagi tek şey şu pns girdiği ve zorlandığı yerde derin bi nefes alıp ikinip geçmek zorlu yeri zaten sonrası çorap sokugu gibi gelecek hadi bakalım umutsuzluk yok.hepimizinde başında bu imtihan.ki bizden daha zor durumda olanı var.daha biri yazmış yeni .eşi dovuyormus kadincagizi .Rabbim yardımcısı olsun inşallah. Lütfen pes etme
Allah razı olsun sağol. Saat kaç oldu bak gram uyku yok.rabbimden istiyorum.ama bide mantar çıkarsa vay halime korktum herkesin her söylediği benim bizim için çok önemli çünkü bu site ile ilerliyorum ilerliyoruz. Zarim gittiği halde cesaretim çok kırıldı ikiniyorum ama ilerletemiyom