• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tamam gayet güzel. Ama parmak egzersizlerinde spreyi azaltın. Penise geçince kullanırsınız sprey.
Gün içinde siz de kendiniz parmak egzersizi yapın.

Aaa hakikaten bebişin vardı senin, öpüyorum onun minicik ellerinden, kokla benim için onu, misler gibi kokuyordur şimdi güzel melek..

Hadi bakalım, olacak bu iş, kaldığın yerden ertelemeden devam et birtanem, dualarım hepinizle..
Esimin parmagiyla denedim dun gece, biraz gerildim olmadi, aparatla baslicam artik insallah..

kızlar buraya ne zaman yazsam cvp gelmiyor ne olur yardım edin artık yenmek istiyorum vemcaine sprey aldım parmak egzersizi bir ara yaptım bıraktım bugün mumla aparat hazırladım ama ucu ancak grebildi hangi pozisyonda yapsam bi kaç güne şu işi bitirmek istiyorum
Canim spreyi de almissin spreyi sık bekle bi kaç dakka yakiyo biraz iki dakka sonra geçiyor zeytin yağı yada benzer kayganlastirici pek onda bilgim yok ben oturma poz.yendim oturarak burnundan al ağzından nefes ver nefesi verirken tek elimle yagladim ve ilerledim kuvvetli ikinarak aslında cvp vermeye çalışıyoruz biraz geçmiş sayfalara bakabilirsen eğer ben o sayfaları okuyarak ilerledim herkes yardımcı oldu sağolsun hala da oluyolar cnm umarım başarısını pea etme canın yansa bile degiyor inan canın yanarsa ki yanmayacak uç gün hergun biraz biraz ilerledim ben sende öyle yap araya birşeyler girmezse..bol bol kolaylik dile allahdan ve dua et.ve tez zamanda umarım kurtulirsunuz zaten aşama aşama ilerliyo o ve daha az canın yaniyo sadece beyin olarak kendini telkinle bisey olmadı acimiyo sadece bize öyle geliyo narin olduğumuz icin. Azmet

evet ben varım eşle denıyorum canım.kendım yapamıyorum .dun aksam mumla yaptık mum daha kolaymıs parmaktan genişledı baya .eşinın yapması daha kolay gelıyor bana bılemıyorum.diikatımı dagıtıyorum o yaparken tv ızlıyorum konusuyoruz gülüyoruz unutuyorum yani o zaman kasmıyorum
Ben iki parmak yaptm bi kere rahatsz oldum parmak içindeykn ondan sonra denemedm peki penie gwctn mi

Back
X