- 21 Nisan 2015
- 361
- 55
- 28
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #206.181
İnsallah cnm isallah aynn bnde ertwliypm heppppppp artk kurtulmak istoyom bizden küçükler koca için deliriyo datımın kızı resmen erkek diye ölüyo of keçileri kacırmamak elde degil bde bnm bu vajinusmus olmam dayımın karısıylada alakalı mal mal konuştu hep beynimi doldurduBen es parmağıyla denedim kendim yapamiyorum once den dokundurmuyordum bile daha dogrusu yapamicami düşünüp erteliyordum sonra geçenlerde bi gün cesaret edip denedim ve oldu cok şükür parmagini aldim evet heyecan yaptim ama düşündüğüm kadar da cok zorlanmadim bütün olay birazcik cesaret ve ertelememek 2 parmak da zarim gitti benim kanamam olunca biraktik 5 gun ara verdim ikinci denedigimde ilkinden daha cok zorlandim cok yanmam oldu fazla izin vermedim tek parmak aldim sadece belki de tam iyileşmemisti yeri bilmiyrm simdi malesef yine erteliyorum olur mu olmaz mi kaygisindan dolayi ama ilk yaptığım da daha rahattim dedigim gibi ve o dar yeri gectikten sonra bosluga düşüyor parmagi ve hissetmiyosun bile icin de mi degil mi diye inan ben şaşırmıştım cok büyütmüşüm gözümde dedim hatta zarim gittik den sonra da kanamam oldu ama acı olmadi dedigim gibi 2. Denemede zorlandim ben o da zarin yeri tam iyilesmemişti galiba araya regl im filan girdi simdi aradan 3 hafta gecti nerdeyse dedigim gibi zaman uzadikca tekrar cesaretin kırılıyor ve erteleme düşüncesi de artiyor bugunlerde tekrar deneme yapcam insallah basarili oluruz sende esinle yap denemeni ben kuvvetli bi sakinlestirici de icmistim ve sprey kullanmistim derin nefes alip ıkınarak yavaş yavaş almaya caliş Rabbim hayırlısıyla hepimize basarmayi nasip etsin inşallah