• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ikinmadan olmaz mı çünkü o anda ikinmak aklıma gelmiyor

Tatlım ıkınınca daha da açılıyor..ıkınmazsan kasların otomatik olarak kasılıyo, vajinismus bu zaten. Kaslarımızın istemdışı kasılması. Aynayı alıp kuvvetlice ıkınarak bak. Nasıl açıldığını göreceksin. Ikın kuvvetlice, ıkınırken ittir, sızladı mı bırak, bekle öyle, beklerken derin derin diyafram nefesi al, ağzından ver, rahatladığını göreceksin, sonra tekrar ıkın, ıkınırken ittir. Az az ilerleyecek böyle.

Arkadaşlar bir de vajinusmuslu şekilde hamile kalıp doğum yapan var mı aranızda ya da öyle tanıdığınız merak ediyorum öyle bi durum doğum sonrası vs...

:KK200:Kızlaaaarrr Rabbime binlerce şükürler olsuuunn penisin tamamını alabildiimm :KK200:En Büyük TÜRKİYE
Allahıııımmmmmm sana sonsuz şükürler olsuuunnn :KK200:
Bu durumda olan bütün kardeşlerime de yardım et Eyy Güzel Rabbimmmm:KK200:

:KK200::KK200::KK200:Artık zamanla daha rahat olacak ve gitgellere de başlıcaz Rabbimin rahmetiyle:KK200::KK200::KK200:
Huzuruummm meleğiiimmmmm bitanecik sevdiğimin KADINI OLDUM :KK200::KK200::KK200:
Regl öncesi yarısını birazcık geçmişti, bayağı kanamam olmuştu o zaman, sonra birkaç gün iyileşmesini bekledik, sonra regl oldum, regl sonrası ilk denememdi bu akşam, şükürler olsunnn:KK200:
(313 Ayetel kürsi'yi mutlaka okuyun arkadaşlar)
Hepinizden Rabbim razı olsunnn. Bütün umutlarım bittiğinde üye oldum buraya. Sayenizde motivasyonum çok yükseldi. Çok güzel destek ve moral oldunuz. Rabbim bu yaptıklarınızı ahirette karşınıza çıkarsın inşallahhh sağolun varolun :KK200::KK68::KK68::KK68:
Şimdi şükür namazı vakti:KK68::KK200:
Canimm cok sevindimm yaaaa tebriklrr darisi olmaynlara

Doktorum belden asagisini uyusturdu. Ve hiç bir şekilde altimi hissetmedim eşime hadi yap falan diodum eşim yaptım bitti dedi onun sonrasnda alt taraf açılsın iyice diye uyuşukluk geçene kdr gitti geldi.

Yok yok ara vermicem inşallah. Reglim bitti zaten, inşallah her gün devam. Bu akşam da tamamı girince biraz bekledim öyle. Sonra çıkarınca kan geldi hafif. Snra temizledm bekledm biraz, durdu kan. Tedirgin oldum acaba tekrar denesem mi diye. Kan da durunca bi dhaa deneyelim dedik. Bu kez eşim üstte oldu, spreyin etkisi de geçmişti zaten, biraz zorladı o şekilde. Hep ben üstte oluyodum. Eşim üstte olunca spreyin de etkisi geçince çok rahat olamadım ama yarısı kadarı oldu. Sonra bırakmak istedim. Zorlamayayım diye tektar kanama olur mu diye. O şekilde bitirdik bu denemeyi..:)
Bende 15 aylık evliyim. Ve bu sorunumu 1 ay öncesine kadar yenememistim ama doktorum sayesinde 10 dk da yendim :) Şimdi çok mutluyummm :) :KK49::KK49::KK49:
Doktorum belden asagisini uyusturdu. Ve hiç bir şekilde altimi hissetmedim eşime hadi yap falan diodum eşim yaptım bitti dedi onun sonrasnda alt taraf açılsın iyice diye uyuşukluk geçene kdr gitti geldi.

Istanbul ikitelli batı bahat hastanesi vedat bey. Özel hastane Tabi bunun bu bedeli vardı 1.80o lira doktorum 10 senelik evli çiftlerin bile bu sorunu yaşadığını anlattı .

Hastanenin özel odaları var orda size oda veriolar kapini kilitliosun 10 dk da işlem tamam belkide 10 dk bile değil :) bunca ay boşuna kendimi maf etmişim diyorum doktorum herşeyi anlattı iğnenin bu zararı olmadığını suan çok rahat ilişki yasiyorum

Ya çok soru soruyorum kusura bakma . Bende 3 yıla yakındır evliyim, çözemedim bu sorunu . Bu yöntemle çözebileceğime inanıyorum

Back
X