Arkadaşlar ben de sizlere ufak bir öneride bulunmak isterim vajinismusu yenme konusunda. Belki birilerine yardımım dokunmuş olur. Ben vajinismusu yenmeye çalışırken gittiğim terapilerde doktor anlatmıştı bunu bana. Eşinizle cinsel perhizde bulunun bir müddet bir on gün kadar. Eşinize de anlatın bunu. En az bi on gün yada iki hafta kadar cinsel birleşmeye yeltenmeyin. Hiçbir şekilde de rahatlatmayın kendinizi yani diyeceğim şu cinsel istek biriksin içinizde. Sonuçta insan eşiyle neden evleniyor onu sevdiği için , onunla hayatı paylaşmayı istediği için. Buna cinsellikte dahil. Herkes eşini ister arzular değil mi? Ama işte beynimizdeki bu korkular bu birleşmeye müsaade etmez. İşte bu on gün yada iki hafta içinde öpüşme sevişme gibi şeyler serbest ama birleşmeye çalışmak yasak oluyor. Bana bu taktik gerçekten işe yaramıştı o yüzden sizlere de faydası olur diye yazmak istedim. Ama öncesinde eşimle birkaç gün parmak egzersizleri yapmıştık. On gün geçtikten sonra eşinize olan o cinsel arzuyla istekle bu iş çok kolay gerçekleşiyor. Hiçbir şey hissetmiyorsunuz bile inanın bana bir anda oluyor bitiyor. Bir deneyin bir şey kaybetmezsiniz. Ben gerçek ilk ilişkimi o gece yaşayabilmiştim. Bu taktik birilerinin işine yarayabilir diye düşünüyorum. Burada biraz kapalı yazdım ama inşallah anlatabilmişimdir.