- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #208.361
Canım misyoner pozisyonda dene ve ıkın pe...e de elinle kendin yön ver bizlerde güven problemidde var eşimize bırakınca acıyacagını düşündüğümüz için de kasıoruz sen dilatörle yapmışsan eşli denemeyide kayarsın yön verip o sırada ıkın nasıl girdiğini bile anlamayacaksın hiç acı yok çünkü rahat ve sakin ol. Bol kayganlaştırıcı sür.Canim oncelikle cok tesekkur ederim yardimin icin aparatlari yapali uzun zaman oldu ama es denemesinde beceremeyip aparatida es denemesinide biraktim uzun sure evet tam ucundayim yenmek uzereyim ama uygun pozisyonu bulamadigimdan yapamiyorum simdide . Aparati normal oturur ppzisyonda elime alip yapiyorum ama esim uzerimdeyken bacaklarimi iki yana aciyorum ama oyle bir pozisyonki esimin iceri girmesine ayaklarim mani oluyor bacaklar cakisiyor gibi bisey yani havaya kaldirdim olmadi yanlara actim ondada olmadi daha fazla acmam lazim oda olmuyor bacaklatimi en sonuna kadar aciyorum yeterli olmuyor .... offf ya buraya kadar gelip burda takilmak cok fena dedigin gibi sandalye koyayim iki yanima sen koltuktayken bacaklatin tam olarak nasildi canim pozisyon olarak