Soylediklerinize katilmiyorum kizlar
Hemsiresiz doktor olmayacagi gibi
Bir klinikte terapist olmadan doktor da olmaz degil mi
Hele bu terapistler doktorlar kadar becerikliyse..
Para konusunda yaniliyorsunuz
Ben herada ucretsiz tedavi oldum...onlar beni iyilestirmek icin evliligimi kurtarmak icin bana yardimci oldular..onlara minnettarim..ha bi yerlere onererek onlarin varligini duyurmayi da onlara vefa borcu bilirim..siz yazanlara neden kiziyorsunuz ki...hasta olup iyilesenler buraya doktor onerdigine sukretmelisiniz yoksa oyle bi doktorlarin varligindan kimin haberi olacak...
Herada yapilan tedavinin anlatilmamasina neden taktiniz...siz isinizin sirrini baskalariyla paylasir misiniz.... yada soyle dusunelim burada cubuklardan bahsetmissiniz...bana boyle sey soylense ben asla evde destek olmadan yapamazdim..ki parmak bile sokamiyorum....ve bunun caresiz birsey oldugunu dusunerek kabugumu cekilir bu hastaligi kabul eder boyle yasamak isterdim cunku her kadinin hassas noktasi farkli....iste bu yuzden anlatilmiyor diye dusunuyorum...ha herayi arayip kenediniz bilgi alabilirsiniz tabi..
hanfendi kendini soylwmissiniz 1-2 bisey duydum gitmekten vazgectim diye...e bak bunu size anlatan kotuluk yapmis siz vazgecmissiniz..eger herseyi bilmeden gitseydiniz sizde bizim gibi iyilesirdiniz...
Hani esiniz demis ya sen.psikiyatrinin verdigi egzersizleri yapamiyorsun gumherada nasil yapacaksin diye...ha iste puf noktasi da bu....herada guzellikle sevgiyle sefkatle askla yapamayacagim dedigin herseyi yapiyorsun....ki benim tedavim 5 gun surdu en agir hastaydim senay hanim sen iyiles sukur namazi kilicam demisti o derece hastaydim..ve suan penisden ben degil penis benden korkuyor.
buraya hera hakkında yazi yazanlar in hepsi gerçek hastalar kadınlar kulübü herkesin bilgisayar İP sini kontrol ediyor siz gidersiniz gitmezsiniz piyasada birsürü bu isi cozemedigi halde cozuyorum diyen doktor varken gerçekten binlercesini tedavi eden pek çok kişinin evliliğini kurtaran fakirlik belgesi getirenleri ücretsiz tedavi eden bir yere çamur atmaya çalışmayın
Sevgilerimle
Sağol canım allah razı olsun cümlemize Allah yardım etsin. Mutluluktan uçmak ğzereyim hem 8 cm i hem de iki parmağı az önce rahatlıkla aldım eğer eşli deneseydik belki olurdu bile hiç zorlanmadım çünkü. İnanın bu işin çözümü egzersiz egzersizle yenmek mümkün inanıyorum ben. Önceden serçe parmağımı alırken bile sızlıyodu zorlanıyodum. Egzersizlerden vazgeçmeyin arkadaşlar herkes kurtulacak inş. Sen ne durumdasın canım