- 31 Ekim 2015
- 34
- 15
- 3
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #208.901
ayy güzel yazmışşın arkadaşım bende herada yendim hiç haklarını ödeyemem Allah razı olsun gidilcekse en garantili ora ama herkesin imkanı olmayabilir gitmeye ben burdan yardımcı olmak istiyorum bu durumu yaşayan herkse yardım isteyen bana yazsın herada yapılanları yazarım özelden gerçi bana içirdikleri ilaç vardı cesaret ilacı onun adını bilmiyom bide hipnoz yaptıylardı rahatlamıstım ama diğerlerini yazayim özelden ben yendiysem herkes yinerHeraya camur atmaya calisan yok tabi ki faydali bir kliniktir ve bircok insanın yenmesine katkisi olmusur mutlaka bizim kızdığımız sey burda surekli reklami yapilmasi burda insanlar kendi kendine biseyler yapmaya çalışıyor ve siz surekli reklam yapinca heraya gitmeden destek almadan kimse yenemez izlenimi yaratiyorsunuz ve burda kendisi egzersiz yapan insanlarin da motivasyonunu düşürüyorsunuz buna hakkiniz yok. Sukredin ki burda reklami yapılıyor yoksa insanlar nerden bilecek nerden haberiniz olacak demissiniz bu konuya ait tek link burasi degil sonucta degil mi insanlarin buraya girmek icin akli yetiyorsa bu konuyu arastirirken baska linklere de tikliyordur karşılarına baska sayfalarda cikiyordur ki hera klinigin kendine ait sitesi var basari öykülerinin yazdigi burayi bulan insan onunlada karsilasir onlari da okur merak etmeyin siz konu sadece maddiyat degil maddi imkani olup gidemeyenler de olabilir eşi uygun gormeyip müsade etmeyebilir veya baska sebepler de olabilir burda kendi kendine egzersiz yapip yenen binlerce insan var onlarin motivasyonunu dusurmeyin diyoruz biz klinige camur atan yok klinigin imajini müşteri potansiyelini dusuncenize burda bu sıkıntıyi yasayan ve doktora gitme imkani olmayan kisilerin piskolojisini düşünün biraz