- 10 Mart 2016
- 1
- 2
- 1
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #209.021
Merhaba arkadaşlar ben de 20 aylık evliyim, uzun süredir takip ediyorm. Çünkü ben de bu problemi yaşıyorm evlendiğimden beri. Evliliğimin 6. Ayında doktora gttm parmak egzersizi verdi ancak yapamayacağımı düşünüp ikinci seanstan snra bıraktm. Doktor bikaç kez tek parmak egzersizini yaptı ben de bikaç kez yaptm ama hep erteledm bıraktm egzersizleri. Sizlerin yaşadığı sorunları ben de yaşadım ve mart ayının başlarndan beri egzersize başladm. Ben eşli yapabiliyodum ama kendim yapamıyodm kendm de önce tek snra iki parmağı başardm. Snra eşli iki parmakta biraz zorlandm ama bırakmadm onu da hemen başardm. Snra araya adet dönemi girdi. Bittikten snra eşim şehir dışında olduğu için kendim devam ettm ve üç parmağa kadar sorunsuz aldm. Bu arada eşim döndü. En sonunda bu gece başardm. Ben "bu muymuş"diyenlerin cesaret vermek için söylediklerini düşünürdüm ama gerçekten egzersizden hiç bi farkı yok hatta daha kolaymış. Benden egzersizler sırasında da ilişki sırasnda da hiç kan gelmedi. Doktor esnek olduğunu söylemişti. Ve galiba egzersizler sırasnda iyice genişlediği için zorlama olmadığından kanamadı. Bi kez olduktan sonra 3-4 kez daha oldu ben istedm alışmak için çünkü hiç acı olmadı. Yardmcı olabileceğim bişey olursa sizlere yardm etmeyi çok isterm.