• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İcine alacagin zman penis egik sekilde olsun yani cok havaya kaldirma icine almaya basladikca kendin nasil rahat edeceksen oyle kaldirabilirsin,dedigim pozisyonda yönünü daha kolay buluyor diye inanıyorm ven,tabi baskasi baska sekilde daha rahat edebilir
Canim sen gel gitleri de rahat yapabiliyor musum o pozisyon da ?

Kızlar oldu sanırım benim bu gece :) :) önce 12 cm aparatla egzersiz yaptım sonra eşli denedim Penis kaydı gitti bu kadar kolay olur diye hiç düşünmediğim için olmadı mı acaba diye bir an korktum hiç aparattaki gibi baskı olmadı acı sizi kanamada olmadı

Tebrikler benimde az kaldi inseallah...yarin aksam biter insss...bu gece 8 cm aldim rahat :) 2 parmak da denedim oncee...cok ilerleme kaydettim...

H huzurhuzur35 Canım rahat oluyor gitgel o pozisyonda ama dediğim gibi bacaklar pozisyondan dolayi aciyo oturur gibi olduğu icin ben yapiyorm gitgeli biraz esim yapıyor yorulunca cikartip bir iki saniye sonra tekrar oturuyorum sonra da alta ben geçiyorm,biraz once yaptik daha bacaklarm cok agirmadi bu sefer daha rahat oldum ama iyice alisinca zaten bu pozisyinda yapmam simdilik böyle rahat ettigim icin yapyrm

H huzurhuzur35 Canım rahat oluyor gitgel o pozisyonda ama dediğim gibi bacaklar pozisyondan dolayi aciyo oturur gibi olduğu icin ben yapiyorm gitgeli biraz esim yapıyor yorulunca cikartip bir iki saniye sonra tekrar oturuyorum sonra da alta ben geçiyorm,biraz once yaptik daha bacaklarm cok agirmadi bu sefer daha rahat oldum ama iyice alisinca zaten bu pozisyinda yapmam simdilik böyle rahat errigim icin yapyrm
Analdim. Ben de üstte yapamiyorum bacaklarim yorulduğu icin misyonerde de yine bacak açma sorunum olduğu icin yapamiyorum arkadan aliyorum bende ancak o sekilde yaptirabiliyorum gitgelleri son yapışım basta zorlansamda sonralari sanki biraz daha rahatti cok şükür insallah git gide alışırız

Bende her türlü deniyorum ama resmen uyuşmuş gibi oluyor uğraşmaktan nerde tam anlayamıyorum el ile kontrol edip görüyorum ki girmemiş, aradan kayıp arkaya gidiyor.
Sonra da içime bi sıkıntı giriyor olmaz diyorum ben niye yapamıyorum bu ay da geçiyor.:(

Arkadan da denedim az alabildim rahat edemeyip devam ettiremedim sonucta diğer pozisyonlarda vajina daha aciliyo ,bende bacaklarm agirdigi icin zorlandm ama boyle rahat ettim çünkü ben egzersizde 10 cmden sonrasini böyle denedim hep cok rahat oluyor du egzersiz ıkınınca açıklık daha fazla gözüküyordu boşluk gözüküyordu resmen güzelce yerleştirip itiyordum kayip gidiyordu,yatar pozisyonda o dediğim boşluk gözükmüyordu ben böyle rahat ettm böyle denedim yapabilene öneririm bir de böyle denesin herkes,egzersiz yaparkende H huzurhuzur35

Kızlar oldu sanırım benim bu gece :) :) önce 12 cm aparatla egzersiz yaptım sonra eşli denedim Penis kaydı gitti bu kadar kolay olur diye hiç düşünmediğim için olmadı mı acaba diye bir an korktum hiç aparattaki gibi baskı olmadı acı sizi kanamada olmadı
Canim maşallah okudukça umutlaniyorum mutlu oluyorum. Darısı bizlere inşallah.

Arkadaşlar belki alakasız olacak ama ben göğüslerimede dokunduramiyorum eşimi.dokundugu an huylaniyorum uc kısmı okadar huylaniyorki anlatamam size.kendim bile dokunamiyorum.
Yani bende genel olarak bir cinsel isteksizlik var galiba,ön sevismeyede bir türlü adapte olamıyorum o yüzden
O bendede var bende çok huylaniyorum :) onu sen keşfet canım nerenden hoslaniyosan eşine söyle ve kendini ver bisi düşünme adapte olursun bu işi keyifli hale getirmek en iyisi

Canim orayı aparatla iyice açtım 12 cmle penisin büyüklüğü kadar açtım penisle yaparken hiç kasilmadim orası açık diye bakalım ikinciyi egzersiz yapmadan denicem
Bende 3uncu ilişkiden sonra bıraktım egzersizi tek bebeyagi kullanıyorum kasmaman cok guzel gitgellerde rahat oldumu tamamdır :KK76:

Canim orayı aparatla iyice açtım 12 cmle penisin büyüklüğü kadar açtım penisle yaparken hiç kasilmadim orası açık diye bakalım ikinciyi egzersiz yapmadan denicem
Hangi pozisyanda yaptin canim.ben üstte yapamam hayatta ama misyonerdede bacaklarımi tam acamiyorum.tam esli denemlere gecemedim ama hangi pozisyon daha kolay onu bulmaya calisiyorum

Back
X