• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar insallah bu aksam esli deneme yapacağız. Kendime devamli telkinde bulunuyorum. Olacak bu is insallah. Rahatlamak icin her hangi bir tavsiyesi olan var mi? Biraz pozitiflik hic fena olmaz:) hafif bir heyecan var. Hangi pozisyon olsun?esime masaj yaptirmayi düşünüyorum sicak bir dus alıp. Baska neler olabilir?

Kızlar gün boyu temizlik yaptım o yorgunlugun üstüne egzersiz yaptım çok şükür 10.5 sonra da 11 cm aldım. Aparat büyüdükçe kanıyor hala ama ağrı sizi yok o yüzden birakmadim. Nasıl bir zarsa bitmek bilmedi. Aparatı buyutup ilk alişta kanıyor sonra yavaş yavaş bitiyor kanama bi büyük aparatta tekrar kanıyor. Yarın 11.5 sonra 12 yi çalışıp inşallah bu hafta sonu bitirmek istiyorum bu işi dua edin lütfen. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Cok yandi canim yani herhalde egzersiz yaparken tahris oldu bilmiyorum ama daha önceki gibi degil yani kendimi kastigim icin degildi. Bilmiyorum var mi baska boyle olan? Son zamanlarsa 12 cm i alirken de cok zorlaniyordum
doktora git istersen canım yada bir süre ara var kanama falan olmusmuydu egzersizlerde ona baglı tahris mi oldu dıye dusundum ama

Cok yandi canim yani herhalde egzersiz yaparken tahris oldu bilmiyorum ama daha önceki gibi degil yani kendimi kastigim icin degildi. Bilmiyorum var mi baska boyle olan? Son zamanlarsa 12 cm i alirken de cok zorlaniyordum
Cnm benim de 2 gün önce zar bozulunca sizlamisti aparatı girişe getirip hafif baski uygulayinca bile sizliyorsu. 2 gün bekledim bugün egzersiz yaptım çok şükür iyilesmis hiç sizlamadi 11 cm rahat aldım. Sen de 2 gün bekle. Iyilessin. Çünkü aciyinca insanın cesareti kırılıyor. Yapamayacak gibi hissediyor. Ben oyalanmak için 2 gun full temizlik yaptım. Çünkü oyalanmasam dayanamaz egzersiz yapardım iyilesmeden yine tahris ederdim. Sen de 2 gün bekle cnm daha iyi olur o zaman.

doktora git istersen canım yada bir süre ara var kanama falan olmusmuydu egzersizlerde ona baglı tahris mi oldu dıye dusundum ama

Cok cok az aparatlarda minicik kan lekesi gördüğüm oldu. Ama zar gitti mi gitmedi anlayamadim cok onemsemiyorum da zaten. Ama 15 gündür hep aparatla çalıştım, herhalde tahris olmustur bekleyeyim en iyisi biraz :(

Kızlarrr inanmıyorummm ya çok şükür oldu ama inanmıyorum hala hiç bişey hissetmedim ben elli kere eşime sordum oldumu diye oldu ben hissettim diyor yarın yine denicem inş olur yineallah hepinizden razı olsun
Tebrikler canım :) ilk basta öyle oluyor 3 uncu iliskide falan inanırsın tamamentamamen :)

Kızlarrr inanmıyorummm ya çok şükür oldu ama inanmıyorum hala hiç bişey hissetmedim ben elli kere eşime sordum oldumu diye oldu ben hissettim diyor yarın yine denicem inş olur yineallah hepinizden razı olsun
Senin nasıl oldu canım önce egzersiz yapıp sonra mı denediniz bende hiçbişey hissetmedim çünkü senin gibi eşime sordum oldu mu bitti mi şimdi diye

Yenemicem galiba ben bu illetii..herkes çocuk sormaya başladı..eşim çok çok çok anlayışlı çok şükür.bir gün bile bana kötü bişey demedi hissettirmedi.ama artık yeni evlilik döneminide geçtik..başbaşa kalıp güzel vakit geçireceğimiz zamanlarda ziyan oldu..şimdi çocuk telaşı..en güzel günleri böyle sıkıntılarla geçirmek istemezdim..olmuyo ne yapsam ne denesem olmuyo..

Yenemicem galiba ben bu illetii..herkes çocuk sormaya başladı..eşim çok çok çok anlayışlı çok şükür.bir gün bile bana kötü bişey demedi hissettirmedi.ama artık yeni evlilik döneminide geçtik..başbaşa kalıp güzel vakit geçireceğimiz zamanlarda ziyan oldu..şimdi çocuk telaşı..en güzel günleri böyle sıkıntılarla geçirmek istemezdim..olmuyo ne yapsam ne denesem olmuyo..

Siz kaç aylık evlisiniz canım? Bizim 10 ay oldu.. Egzersizlere başladın mı? Ben çok geç azmettim ama bir haftada en kalın aparatı almaya başladım. Daha yenemedim ama bu da bir şey benim için.. Canını sıkma ve pes etme. Çünkü gerçekten aslında vazgeçtiğimiz umutsuzluğa düştüğümüz için yapamıyoruz. Olumlu düşünmeye çalış. çocuk elbet olur, kimseyi duymamaya çalış. biz daha birbirimize doyamadık de, gezeceğiz vs de. Ama bir yandan da moralini yüksek tutup egzersiz yap. inan ki olacak ve inanıyorum bu muymus yapamadığımız diyeceğiz. Elbet bunları yaşamamızın da bir anlamı vardır. Çok daha değerli olacak bir kere. Hele hamile kaldığımızda.. Herkesten bir başka sevineceğiz. Kısacası kendini bırakma özellikle de eşin için. Eşlerimiz için yapacağız inşallah

Siz kaç aylık evlisiniz canım? Bizim 10 ay oldu.. Egzersizlere başladın mı? Ben çok geç azmettim ama bir haftada en kalın aparatı almaya başladım. Daha yenemedim ama bu da bir şey benim için.. Canını sıkma ve pes etme. Çünkü gerçekten aslında vazgeçtiğimiz umutsuzluğa düştüğümüz için yapamıyoruz. Olumlu düşünmeye çalış. çocuk elbet olur, kimseyi duymamaya çalış. biz daha birbirimize doyamadık de, gezeceğiz vs de. Ama bir yandan da moralini yüksek tutup egzersiz yap. inan ki olacak ve inanıyorum bu muymus yapamadığımız diyeceğiz. Elbet bunları yaşamamızın da bir anlamı vardır. Çok daha değerli olacak bir kere. Hele hamile kaldığımızda.. Herkesten bir başka sevineceğiz. Kısacası kendini bırakma özellikle de eşin için. Eşlerimiz için yapacağız inşallah
2buçuk yıl oldu benim hala yenemedim..eşli deneme yapıyoruz hep.yarısına kadar oluyo sonra yok..sürekli bu durumu düşünmekten başkalarına rol yapmaktan çok bunaldım..

Back
X