• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

2buçuk yıl oldu benim hala yenemedim..eşli deneme yapıyoruz hep.yarısına kadar oluyo sonra yok..sürekli bu durumu düşünmekten başkalarına rol yapmaktan çok bunaldım..

Çok haklısın gerçekten zor bir durum. Yaşamayan kimsenin anlayabileceği bir şey değil. Ama egzersiz de dene istersen? aparatların tamamını aldığında belki kolaylaşır işin. Hem eğer penis yarısına kadar giriyorsa bu bile bir şey inan ki. Biz daha o aşamaya gelmedik bile..

Yenemicem galiba ben bu illetii..herkes çocuk sormaya başladı..eşim çok çok çok anlayışlı çok şükür.bir gün bile bana kötü bişey demedi hissettirmedi.ama artık yeni evlilik döneminide geçtik..başbaşa kalıp güzel vakit geçireceğimiz zamanlarda ziyan oldu..şimdi çocuk telaşı..en güzel günleri böyle sıkıntılarla geçirmek istemezdim..olmuyo ne yapsam ne denesem olmuyo..

Canim bende aynen boyleyim. Benim hissettiklerimi yazmissin herkes cocuk soruyor . Ben daha penisi icime alamiyorum kizligim bozuldu ama nasil oldu bilmiyorum. Denemeye korkuyorum kan gelicek diye. Bi acayip bi durumdayim hep aksilikler beni buluyor haklsn gercekten. Ama benm esim ark anlayistan ote cocuk demey basladi. Napicam bilmiyorum. Cok kotuyum sen hic degilse yarisini aliosn cocuk olma sansn yuksek bizde oda yok :/

Canim bende aynen boyleyim. Benim hissettiklerimi yazmissin herkes cocuk soruyor . Ben daha penisi icime alamiyorum kizligim bozuldu ama nasil oldu bilmiyorum. Denemeye korkuyorum kan gelicek diye. Bi acayip bi durumdayim hep aksilikler beni buluyor haklsn gercekten. Ama benm esim ark anlayistan ote cocuk demey basladi. Napicam bilmiyorum. Cok kotuyum sen hic degilse yarisini aliosn cocuk olma sansn yuksek bizde oda yok :/
Çok bunaldım ya gerçekten..eşimle 4 yıl birliktelikten sonra evlendik ne korktum ne kötü bi olay yaşadım,ne tiksindim ne korktum istekli bile sayılırdım..neden olmuyor anlamıyorum..doktorada gittim fiziksel herhangi bi sorunda yok.bir an önce aşmak istiyorum bu sorunu artık.

Çok bunaldım ya gerçekten..eşimle 4 yıl birliktelikten sonra evlendik ne korktum ne kötü bi olay yaşadım,ne tiksindim ne korktum istekli bile sayılırdım..neden olmuyor anlamıyorum..doktorada gittim fiziksel herhangi bi sorunda yok.bir an önce aşmak istiyorum bu sorunu artık.

Canim benim kizlgm giderken uyusturucu sprey kullanmstm aciya oyle dayandim esimde ben hissetmeden bozdu. Sen hic boyle bsy kullandin mi yani ztn yarisina kdr aliosun devami kolay gelir diye soyluyorum.

Yok hiç kullanmadım iç tarafı uyuşturuyomu o sprey??

Burdaki tecrubeli arkdslardan ogrenerek kullandim ben spreyle hic hissetmeden kizligim gitti kan gelince biraktik tamamini yapamadim. Ertesi gun doktora gttm evet bozulmus kzlgn 1 hafta bekle iyiles tekrar yap dedi suan bekleme asamasindayim. Nacizane fikrim yarini alabiliyorsaniz zaten devami cok kolay gelir. Psikolojikse yardim almanizi tavsiye ederim Ama benim gibi acidan korkuyorsaniz sprey cok rahatlatiyor

Burdaki tecrubeli arkdslardan ogrenerek kullandim ben spreyle hic hissetmeden kizligim gitti kan gelince biraktik tamamini yapamadim. Ertesi gun doktora gttm evet bozulmus kzlgn 1 hafta bekle iyiles tekrar yap dedi suan bekleme asamasindayim. Nacizane fikrim yarini alabiliyorsaniz zaten devami cok kolay gelir. Psikolojikse yardim almanizi tavsiye ederim Ama benim gibi acidan korkuyorsaniz sprey cok rahatlatiyor

Canım hangi spreyi kullanmıştın sen? Ben uyuşturmak istemiyorum doğal olsun istiyorum ama en sonunda öyle denemek zorunda kalırım diye korkuyorum.. Zararı olur mu acaba ya? Bazıları zararlı demişti sanki burda?

bende yarısına kadar alabiliyordum bi türlü ilerlemiyordu. Egzersizde yapamıyordum çok korkuyordum.Doktorla aştım hallettim ve anladımki orası bomboş biyer tamamen kasmaktan oluyor. Herkes diyordu yarısı oluyor devamıda gelir diye ama olmuyordu inanılmaz yanıyordu. Eğer egzersizden korkmuyorsan egzersize başla 1 haftada halledersin inan bana.

Arkadaşlar merhaba,

Bu konuda İstanbulda yaşayan sigortalılar, devlet hastanesinde sırf bu konu için özelleşmiş poliklinikten destek alabilir. Tamamen ücretsiz.
Bu konuda terapi ve tedavi veren doktorun adı Özge Şahmelikoğlu. Çok canayakın biri. Bakırköy Ruh ve Sinir Hastanesinden randevu alabilirsiniz kendisinden ALO 182 ile.

Hepinize geçmiş olsun, çözümü uzmanlarda arayın. Devlet sağolsun bu işin üzerine düşüyor.

Sprey ismi önerebilirmisiniz?? Egzersiz yapmaktan korkmuyorum sadece aparatla denemek hem hijyenik gelmiyor hemde başka türlü zarar veririm diye denemek istemedim.

Senin nasıl oldu canım önce egzersiz yapıp sonra mı denediniz bende hiçbişey hissetmedim çünkü senin gibi eşime sordum oldu mu bitti mi şimdi diye
Canım valla önce egzersiz yapmadım sadece vazelin sürdüm parmakla vajinama sonra denedim eşimde ereksiyon problemi vardı ben ona hissettirmeden yaptım oda problem olmadı çok şükür

Kizlar aparat yada penis alirken yön dediginiz nasil oluyor bende bi tuhaflik var yapamiyorum sanirim yanlis yonlendiriyorum.aşaga dogrumu yukari dogrumu ittircem aparati yada penisi...misyoner pozisyonda ..

Kızlar var ya bende bu ay bu işi hallederim diye ummuştum. Denemeler de sürekli aşağı kayıyor elimle tutsam da netice aynı..
Bu hafta çok yoğundum geç saatte egzersiz yap vs demeye çok geç yattım düzenim de Huzurumda kaçtı...
Önceki gün doktor yumurtan çatlamış bugün yarın şansın yüksek dedi ama acı acı baktım suratına..
(Vaji) Doktoruna gitmiş olmam beni daha çok yıpratıyor Nasıl hallederim bilmiyorum dua edin...

Arkadaşlar merhaba ben vajinismusu Ocak ayında yendim size tavsiyem bana inanın hiç korkacak bişey yok zevk almaya bırakın ve sabırlı olun Rabbim hepinize yardım etsin hepiniz bu işin üstesinden geleceksiniz beyninizde bitirin bu işi gerisi çok kolay eğer sorunuz olursa bana mesaj atabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım kendinize güvenin allaha hep dua edin ❤

Back
X