- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #210.681
Cnm akşam denedik olmadı eşim disardaydi geç geldi ondan mi acaba.ya ereksiyon olmada sorun yok aslinda hemen oluyor ama ben girişe getiriyorum tam gireceği zaman kaybediyor ereksiyonu. Kısa sürede tekrar oluyor ama tekrar girişe gelince aynı sorun. Dün sanki biraz oldu.gibi hissettim ama aparat gibi değildi. 1 dk öyle kalabilse hemen olacak eminim. Doktora git belki küçücük bir ilaçla bile sorun çözülür dedim ama evet demedi bilmiyorum deneyecez sürekli olur inşallah. Benlik bişey olsa asla pes etmem ugrasirim ama bu durumda elim kolum bağlı ne yapayım.Aynen cnm bizimkide öyle, hatta bana inşallah kan gelmez dedi çünkü korkuyo kandan tiksiniyo da olabilir eşlerimize pskolojik destek verecegiz ya biz yapacagız olmuyosa yardım yolları arayacağız başka çare yok.... Evet cm üstte çok korkardım dik bir şekilde onu alabiliyo olma fikri yani dik penisin üzerine oturup alma fikri beni ürkütüyordu ama inan çok basit penise aparat gibi bakıyorsun kontrol sende ve egzersizlerden bildiğin için yönünüde iyi ayarlıyorsun bu nedenlede hoop hemen giriyo ve dibine kadar oturabiliyosum baskı ve doluluk hissediyorsun sadece acı sıfır....