- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #210.701
Evet cok haklisin 3 gün kesin cözüm diyorlar neden cünkü 3 günde zaten apparatlari yapiyosun ve gercekten cok basaran var ama sonrasi önemli orda destekle olup evde olmuyo bagzen birde dogru ümitlerle gidiyosun son carem diyosun olmayinca cok büyük hayal kirikligi oluyo sadece pes etmiyeceksin herseye ragmen yinede Allah razi olsun onlardan neden onlar olmasaydi Apparat yapamiyacaktim cünkü asla yapamazdim burda Apparat yapanlar kendi baslarina cok sansli sonunda olacak o gün gelecek Ben kesinlikle demiyorum doktora gittim basardim halde gidin diye cünkü parmak olsun Apparat olsun yapan kisiler iliski henüz olmasa bile 90% zaten yenmis sayilirO zaman 3 günde kesin çözüm demesinler hepsi para tuzağı olmuş bizim gibiler üzerinden para kazanmaya çalışıyorlar yazik saygın bey bana şey dedi bana gelin diye demiyorum ama heraya gitmeyin herkese 3gun diyorlar tedavi edemedikleri bir suru hasta var dedi benimde bi adetin bitmedi bitsin denicem diyordum eşim şehir dışına gidiyor iş nedeni ile hep tam olacakken birseyler oluyor olmaması için bu arada cem keçe nin videolarını izledim süper tavsiye ederim