- 4 Şubat 2015
- 971
- 477
- 33
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #210.721
Tebrik ederim canim gözün aydin cok sevindim mutluluklar dilerim... Bende memleketime geldim cok fazla giremiyorm sayfaya tam alismaya baslarken geldim araya zaman girecek yaklasik 20 gün bende biraz tedirginim dönünce bi sorun olmaz gerileme yaşamam inşallah kaldigim yerden devam edip daha da rahatlarim umarim ve hepimiz zevk alarak yapmaya başlarız inşallahKızlar çok şükür biz de başardık az önce. Rabbime sonsuz şükürler olsun.o kadar kolay oldu ki anlamadım desem yeridir git gel de yaptık. sonlara doğru eşim çok hızlandı gitgelde bir tek o zaman biraz zorlandım çok baskı hissettim bosal hemen çık dedim. O kadar mutluyum ki darısı tüm bu sıkıntıyı çekenlere.yenen herkes gibi ben de diyorum bumuymus yani geçen onca zamana o stresli günlere yazık. Aslında biz dün basarmisiz ama kolay oldu diye ben anlayamadım eşim oldu dedi ama ben bişey hissetmedim dedim.bugün git gel yapınca iyice emin oldum olduguna. Aparat buna göre gerçekten zormuş ben aparatla kiyasladim diye hissetmedim demek.kızlar ben hep burda takipte olacam zaten isteyene yardimci olurum. Dua edin bir an önce hamile kalıp anne olayım çok istiyorum artık.burda bana yardımcı olan tüm kardeslerime de çok çok teşekkür ederim Allah hepinizden razi olsun.