- 25 Ocak 2016
- 209
- 152
- 18
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #210.761
Kayganlaştırıcı soranlara tavsiyem bebe yagi ben egzersizde de onunla yaptm,iliskide de bir süre kullandm şuan kullanmıyorum..aramıza yeni gelenler de olmuş ben 7 ay çektim bu sıkıntıyı çok şükür atlattm sonunda aklına bisey takilan olursa yardimci olurum bana msj atabilir bildigim kdaryla edebildigim kadaryla ederim yardım. Bir an önce herkesin atlatmasını istiyorum bu sıkıntıyı çünkü ben çok sıkıntılar çektim bu konu da onun için elimden geldiğince herkese yardm etmek istiyorum.. Tam başka
bir evliliğim oldu şu 1 aydr artk herşey daha anlamli.şimdi herkese dua ediyorum ki Rabbim yardimci olsun diye bu sıkıntyı yaşayan kimse kalmasn istiyorum. Biz yine şanslıyz ki bu sayfadayz az çok bi fikrimiz var nasil aşacagmz konusunda hiç bilmeyenler var ,bizim gibi bu sıkıntıyı yaşayıp adının vajinusmus olduğunu bilmeyenler var ,ilk 2 ay bende öyleydm sürekli deniyordk olmuyordu yapamyrdm tek bende var bu sıkıntı zannediyordm,Allah razi olsun burdaki yardmci olan herkesten
bir evliliğim oldu şu 1 aydr artk herşey daha anlamli.şimdi herkese dua ediyorum ki Rabbim yardimci olsun diye bu sıkıntyı yaşayan kimse kalmasn istiyorum. Biz yine şanslıyz ki bu sayfadayz az çok bi fikrimiz var nasil aşacagmz konusunda hiç bilmeyenler var ,bizim gibi bu sıkıntıyı yaşayıp adının vajinusmus olduğunu bilmeyenler var ,ilk 2 ay bende öyleydm sürekli deniyordk olmuyordu yapamyrdm tek bende var bu sıkıntı zannediyordm,Allah razi olsun burdaki yardmci olan herkesten