Merhaba herkese. Ben de 8 martta penisi almistim. Sonra bir daha alamadim baska sebeplerden, geriledim. Aparattan daha cok baski ve agri hissetmistim bir de kanama olunca panik oldum hepten stresli ve zor oldu. Bugun tekrar denedim, tabii 3 gundur de aparatla deniyoruz ama yine cok kolay alamasam da basardim. Yalniz sorun su, cok baski hissediyorumm. yine ben ustteyken aldim, daha kolay oluyor. Sanki boyle yumurtaligimin biri agriyor gibi icimdeyken. Girerken de git gelde de bir baski ve agri. Cok git gel de yapamadim kaziga oturmus gibiydim guluyorum ama kac gundur moralim bozuk, cok sukur bugun bu bile benim icin buyuk bir basariydi. Bunu atlatmis ve ustunden zaman gecirmis arkadaslarimdan da acaba ayni seyleri hisseden oldu mu, bunu ogrenmek istiyorum. Zamanla geciyor mu bu baski hissi ve bu penisi cok kolay alamama? Zevk mevk gectim zaten, hareket ederken cok garip yani. Acaba bende baska sorun mu vardir psikolojik agrili cinsel iliski sorunu falan? Yani gececek mi bu cok endiseliyim hala sevinemiyorum.. bazilari demis ki "hic birsey hissetmedim, oldu mu diye hatta esime sordum", diye. Benim boyle olmuyor maalesef. Cok uzuluyorum
G
Gmzlig
bende de ilk denedigimiz gun ikinci kez almaya calistigimda cok titreme oldu bacaklarimda. Nasil ama, durduramiyorum.. sonra ustte denedim daha kolay oldu.