Bu hastalığın üstesinden gelmeye çalışan arkadaşlarım
Kendi şahsi düşüncem ve deneyimimden yola çıkarak paylaşıyorum tabi ki herkesin ki farklıdır b
Bende evlenmeden önce dinler sorar o hurafelere kafayı çok takmıştım sonra en fazla 1-2 hafta ertelerim derken 2 ay yapamadım sonra vajinismus olduğumu öğrendim eşimle paylaştım bak bir tek ben değil bu sorunu yaşayan çoğu kişi var aynı acı aynı korku aynı tepkiler hatta dedim sonra burdan herkesin neler yaptığını nasıl yendiğine baktım parmak egzersizi ni gördüm açıkcası korktum
Aslında öyle korkak biri olmasam bile aşırı canı tatlı olan biriyim saçımı bile bağlasam başı ağrıyan cins bir tipim parmağı içime almaktan hem korktum hem de tuhaf oluyordum
Korkum aslında kızlık zarıydı yok patlayacak yırtılacak gözümde büyüdükçe büyüdü
Sonra dedim ki dişini 5 dakka sıkma mevzusu değil bu o an canım çok yanarsa hiç bi kuvvet geri ilişkiye sokamaz e baktım kendim beceremicem doktor desteği almaya karar verdim vajinismus için uzman bi doktor araştırdım bir çok kişiyi eledim en son Ankara’da reyyan temizkanı buldum tamam eyvallah belki devlet hastanelerinde çözende vardır ama ben burda bulamadım Ankara’ya gittim verdiğim paraya acımadım ne ben ne eşim çünkü bu bir bayanın en büyük savaşıydı tek başıma yapamam gittim emin olun gçnül rahatlığı ile diyorum ki helalı hoş olsun zerresine kadar hak eden bir insan ve asla yenemem dediğim hastalığı 3 gün sonunda yendim evet bumuymuş diyoruz tamam ama önemli olan doğru tedavi doğru doktor sonra başarıyorsunuz ama hiç bişey yapmadan acısız tek seferde yapan bir vajinismus hastası yoktur yapan varsa da vajinismus değildir o kasları farkında olmadan öyle bir kasıyoruz ki içimiz kapalı bir duvar oluyor