• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Peki spreylerin bir zararı var mı acaba ?
Yarıya kadar alanlar devamı kesinlikle olacaktır sıkmayın kasmayın düşünmemeye çalışın zor ama zamanla olur tampon deneyin parmak yapamayanlar doktor önermişti bana içinizde iki üç saat bekletin zararlı değil orası genişliyor biraz da olsa sonra vemcaine sprey lokan antestezi diş için kullanıyor ben bunu son anda öğrendim aldığım günde başardım ama kafa da bitiyor biz çok yıprandık olacak bugün dedim sprey uyuşturuyor tam giriş kısmını sonrası da geliyor. İnşallah atlatırsınız allah yardımcınız olsun çok zor süreç ama o yapamadığımız aylarca korktuğumuz şey üç beş saniyelik acı sonrası mutluluk..

Buraya katıldım bende akıl almak benimle aynı durumda olanları anlamak için ertesi gün de başardım çıkmak istemedim ki belki yardımım olur diye inşallah olur

Evet canım ama yenemiyoruz sorun orda zaten benim kalbim güm güm atıyor o esnada kriz geçiriyorum sanki nefes alamıyorum yapamıyoruz başlasak bile eşimle sonu hüsran ile bitiyor yoruldum yıprandım tükendim artık valla
Senin eşin be diyor peki bu duruma ? Eslerimize çok iş düşüyor bu nokta da

Yarıya kadar alanlar devamı kesinlikle olacaktır sıkmayın kasmayın düşünmemeye çalışın zor ama zamanla olur tampon deneyin parmak yapamayanlar doktor önermişti bana içinizde iki üç saat bekletin zararlı değil orası genişliyor biraz da olsa sonra vemcaine sprey lokan antestezi diş için kullanıyor ben bunu son anda öğrendim aldığım günde başardım ama kafa da bitiyor biz çok yıprandık olacak bugün dedim sprey uyuşturuyor tam giriş kısmını sonrası da geliyor. İnşallah atlatırsınız allah yardımcınız olsun çok zor süreç ama o yapamadığımız aylarca korktuğumuz şey üç beş saniyelik acı sonrası mutluluk..
Evet haklısın belki de gözümüze büyütüyoruz ama valla sonuç hep aynı bi arkadaşın tavsiyesiyle anestol pomad aldım uyuşturucu etkisi varmış reglden sonra denycem inşallah etkisi olur spreyi tam olarak nereye uyguluyorsunuz yanma acı oluyor mu spreyde

Burada kullnan çok insan vardı onlar aracılığı ile aldım zaten zararı da olmadı tabi parfüm sıkar gibi abartmadım iki üç fıs ne olur ne olmaz diye belki daha çok sıksam daha da uyustururdu birde ona alışmak istemedim sürekli kullanma istediği olmasın diye

yanma oluyor dayanılmayacak gibi değil benim o acı bile umrumda değil di sıktıktan sonra yanıyor oda 5-6 saniye biraz koştum ben evde sonra gitti baktım his kaybolmuş o iş için İnan’ın değer hafif yanma ne olacak tek olsun da inşallah yani size alın kesin olur diyemem herkesin bünyesi farklı ama sonuç olarak anestezi spreyi illa ki işe yarıyor biraz da kafada aman ne olacak iki üç saniyelik birşey sık dişini diye telkin verin kendinize sonuna kadar bir kere girsin bitti herşey tamamen bitti artık devamı çok kolay oluyor

yanma oluyor dayanılmayacak gibi değil benim o acı bile umrumda değil di sıktıktan sonra yanıyor oda 5-6 saniye biraz koştum ben evde sonra gitti baktım his kaybolmuş o iş için İnan’ın değer hafif yanma ne olacak tek olsun da inşallah yani size alın kesin olur diyemem herkesin bünyesi farklı ama sonuç olarak anestezi spreyi illa ki işe yarıyor biraz da kafada aman ne olacak iki üç saniyelik birşey sık dişini diye telkin verin kendinize sonuna kadar bir kere girsin bitti herşey tamamen bitti artık devamı çok kolay oluyor
Ben emlayi sürmüştüm çok kötü oldu yaktı ateş gibi kaşındı kızardı tahriş oldu bıraktım sürmedim anestol pomad deneyeceğim olmasa sprey alcam ama umudum her defasında tükeniyor bilmiyorum napacagimi

Ona ne hissettiğini söyle canım
Başka türlü o destek vermeden çok zor. Ben düşünüyorum Eşim destek olmasa kesin daha kötü olurdum
Destek oluyor olmasına ama o da sıkıldı bunu bana söylemese ıtiraf etmese bile anlıyorum ben kendimi kötü hissediyorum

Tüketme umudunu o tükenirse isteğin olmaz olacak de emla bende kullandım hiç uyuşturmadı anestol da öyle ama vemcaine iş görür cinsten başarılı yani inşallah olur dua edıyorum size çünkü sizi en iyi ben anlarım burada geceleri ağlayarak hep yazılanları okudum bir gün olur mu dedim oluyor yeter ki pes etmeyin

Ben emlayi sürmüştüm çok kötü oldu yaktı ateş gibi kaşındı kızardı tahriş oldu bıraktım sürmedim anestol pomad deneyeceğim olmasa sprey alcam ama umudum her defasında tükeniyor bilmiyorum napacagimi
Emla yi pek tavsiye etmiyorlar canım öyle şeyleri iyice araştırıp öyle kullanmak lazım

Ankara da olan varsa bir hastahane bu bölümü açtı terapi ödevler çok yardımcı oluyor destek almak isteyen varsa birde muayene olun belki anormal durum var ise ona göre ilerlersiniz kızlar

Tüketme umudunu o tükenirse isteğin olmaz olacak de emla bende kullandım hiç uyuşturmadı anestol da öyle ama vemcaine iş görür cinsten başarılı yani inşallah olur dua edıyorum size çünkü sizi en iyi ben anlarım burada geceleri ağlayarak hep yazılanları okudum bir gün olur mu dedim oluyor yeter ki pes etmeyin
Ben her gece ağlamaktan beter oldum eşimle sırtımızı dönüp uyuduk durduk yere saçma şeylerden kavga çıkıyordu çünkü bundan başka sorunumuz yoktu ama ben hep eksik biseyler var dedim olmadı bi türlü aileler bizden bebek bekliyor napacagimi bilmiyorum en son bir umut anestolu aldık deneyeyiz olmasa vemcaine alırız ama yoruldum tükendim artık bazen keşke evlenmeseydim eşimin de hayatını kararttim sanki diye düşünüyorum kimbilir belkide başkasıyla evlenseydi şimdiye kac çocuğu olurdu pişmanlık var vicdan azabı var ☹

Ben
Ankara da olan varsa bir hastahane bu bölümü açtı terapi ödevler çok yardımcı oluyor destek almak isteyen varsa birde muayene olun belki anormal durum var ise ona göre ilerlersiniz kızlar
Izmirdeyim ben doktora gittim anatomik hicbir sorunum yok tamamen psikolojik dedi ama aşamıyorum eşim de sanki alışıyor gibi ama bi yandan da yüz ifadesinden bıkkınlığıni anlayabiliyorum sanki sonuçtan emin gibi bazen hiç başlamak bile istemiyoruz ilişkiye çok kötü bişey Allahım hiç kimseye bu sorunu vermesin yaşayan bilir sadece

Ben her gece ağlamaktan beter oldum eşimle sırtımızı dönüp uyuduk durduk yere saçma şeylerden kavga çıkıyordu çünkü bundan başka sorunumuz yoktu ama ben hep eksik biseyler var dedim olmadı bi türlü aileler bizden bebek bekliyor napacagimi bilmiyorum en son bir umut anestolu aldık deneyeyiz olmasa vemcaine alırız ama yoruldum tükendim artık bazen keşke evlenmeseydim eşimin de hayatını kararttim sanki diye düşünüyorum kimbilir belkide başkasıyla evlenseydi şimdiye kac çocuğu olurdu pişmanlık var vicdan azabı var ☹
İnanıyorum bu kk nın hatunlarI sayesinde birbirimize olan destegimizle yenecegiz bu illeti. Çünkü sadece birbirimiz anlarız neler cektigimizi.

Ben 7 aylik evliyim doktora gittim hic bir problemim olmadigini soyledi kasilmalarim var ama cok degil korku var biraz parmak egzersizi yapiyorum ama sanki iliski denesem olacak gibi hissediyorum ama olmazsa motivem duser mi bilemiyorum
Üst üste yılmadan deneyeceksin
Bende jinekologa gittim kesinlikle vajinismus degil seninki sadece korku dedi bi tane krem verdi siringa gibi birseyle vajinanin icine surulecekmis onunla dene rahat olur dedi. Ama soyle birsey var ben parmagimi alabiliyorum ama dun onu alamadim ilk parmagimi alirken nasil hissettiysem onu degsirince de ayni seyi hissettim bugun tekrar deneyecegin eger parmagim disinda yabancı birset alabilitsem iliskide olur diye dusunuyorum yanılıyor muyum bilmiyorum burdaki yazilardan cesaret almaya çalışıyorum
vajinanı sulandırmaya yardımcı bi krem vermiş

Back
X