- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #231.841
ben resmen odaklaniyorum girdi girecek sonra devamini getiremiyorum aglicammmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar aynı durumdayız maalesef sprey krem kas gevşetici hepsini aldım çekmecede bas ucumda duruyor o kadar yıldım ki denemek gelmiyor içimdenben resmen odaklaniyorum girdi girecek sonra devamini getiremiyorum aglicammmm
P. Eğimli girer Canım dim dik değil popo yönüne doğru ilişkide tam beline poponun oraya yastık koyarsan faydasını görürsün inşallah yenersiniz hepiniz gerçekten çok zor ben iyi bilirimTam delikten giriyor ama üst dudak kısmından çıkıyor o tarafa batıyo o zaman çok canm acıyor yani penis girince dım dik mi girecek yoksa asagı yukarı mı devam edecek
Ankaradayım ben canm arastrcam sağol kadın Doğum olarak mı vanıjmus olarak mı gecıyorAnkara da etlik Zübeyde hanım hastahanesi bu bölümü açtı çok da iyi doktor vardı en son çok rahatlatıyor hemde özele gidip o kadar para vermeye gerek Yok aynı şeyleri söylüyor aksini değil eşli oluyor seanslar bi deneyin derim Ankara da olanlar
Inşallah canım inşallah inanmak istiyorum her seferinde umudumu yitirmekten de yoruldumİnanıyorum bu kk nın hatunlarI sayesinde birbirimize olan destegimizle yenecegiz bu illeti. Çünkü sadece birbirimiz anlarız neler cektigimizi.
Son çaredilator seti alacağım napayım artık olmuyor bu şekildeAparatlar alın onlar çok korkutmuyor kızlar bolca da jel dökün uygulayın
Cinsel işlev bozukluğu/ cinsel terapist/ vajinusmus/ evlilik öncesi danışmanlık hepsini kapsıyor bu şekilde geçiyor CanımAnkaradayım ben canm arastrcam sağol kadın Doğum olarak mı vanıjmus olarak mı gecıyor
Yarıngtcem canım doktorun egıtım aldığın kışının ısın aklında mı ve bır kac güne hal olur mu senceCinsel işlev bozukluğu/ cinsel terapist/ vajinusmus/ evlilik öncesi danışmanlık hepsini kapsıyor bu şekilde geçiyor Canım
Doktorun ismi nedir canmCinsel işlev bozukluğu/ cinsel terapist/ vajinusmus/ evlilik öncesi danışmanlık hepsini kapsıyor bu şekilde geçiyor Canım
Şuan hatırlamıyorum İnan ki ama sadece bu bölüm var vajınusmusla ilgilenen sıra yerine cinsel işlev bozukluğu diye sorabilirsinDoktorun ismi nedir canm
Aparatla nasıl olacak yanı kendı basıma nasıl aparat deneyebılırım orası sadece zevk aldığında açılmıyor mu parmak oyuzden sokamadım zevk almadan açılmaz kı dıyorum
Ikınma konusunu ılk kez duyuyorum cınsel ılıskıde de ıkınmak varmı