- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #232.241
El ve yüz için yazanı önerdi spermi öldürürmediğini söyledi ama yinede bilmiyorum Cok gesekkur ederim oyleyse icine girmesinde de bir sakinca yok bepanthol un hangisi acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
El ve yüz için yazanı önerdi spermi öldürürmediğini söyledi ama yinede bilmiyorum Cok gesekkur ederim oyleyse icine girmesinde de bir sakinca yok bepanthol un hangisi acaba
reyyan özcan temizkan .. alanında harika bir doktor.. arastırın ıstersenızAnkara’da iyi bir hastane yada özel yer var mı bununla ilgili. Gidip bu durumdan kurtulan olmadı bendi artık gideceğim tek yapamıyorum galiba
Ne güzl ama ben en fazla 10dk dokunabiliyrm 3saat cok uzun değilmi nasıl çalştnz kegel nefes egsersizleri dahilmiÇok şükür yendim. Çalışarak başardım dilator yardımıyla eşim dilator kullandı benim üzerimde başka türlü yapamazdım çünkü canım çok yanıyordu kendı canımı yakmak istemediğimden geri çekiyordum.
Bir haftanın buna ayırdım yeri geldi sabah aksam üçer saat çalıştım dilator ile tabi eşimin yardımı ile canım çok yandı ama hiç pes etmedim bu sefer. Ben petahanten kullandım bir de. Biyolin anestetik krem ile karistirip kullandim ilk benimkine surerken uyustursun diye. Ne kadar faydasi oldu bilmiyorum. internetten satılan şu pembe kutudaki dilatorler ile yaptım üçüncüye kadar.
Kendime 1 hafta süre verdim eğer yapamazsam kesinlikle doktora gideceğim diye. Ama gerek kalmadı.
Bir de hep şöyle bi isteğim vardı kendimce içki içeyim veya bi hap içeyim geçsin gitsin diye. Onları da en başta kullandım ağzına içki sürmeyen ben farklı denemelerde viski ve şarap içtim. Onlar da boş. Belki kaslarınızı rahatlatır ama ilk aşamada kesinlikle hiç dokundurtmadıgim için bende faydalı olmadı bence.
Kadınlar kulübünde yazılanların da çok faydasını gördüm yazılanları okudum bir kısmını da uyguladım ama bende en etkili en son çözüm bu yazdıklarım oldu.
Bu arada vajinusmus ile ilgili üçüncü konuya aynı şeyleri yazıyorum bende vajinusmus konulu forumlardan çok bilgi edindim. Bunun icin benimde yaşadıklarım birilerine faydalı olur belki diye bu foruma da yazıyorum.
Evet o cubuklar benm kol deģneklerim oldi resmen.. ben doktor terapileriyle basladim sizin evde yaptiklarinizi terapist ve hemsire esliginde ilk tedavi merkezinde 1 saate ykkin calisip sonra evde calisiyordum.. dediginiz gibi bikac saat buna ayirmak lazim.ve hergun tekrarlanirsa alisiliyorBen vajinusmusun derecesine göre değiştiğini düşünüyorum egzersiz sürelerinin. Mesala ben 1 hafta ayırdım ama ilk gün birinci dilatoru sadece yerleştirdik bir günümu de gezmeye dinlenmeye ayırdım mola verdim yani. Benim yaşadığım gördüğüme gore Önemli olan ilk üç dilatoru sirasiyla acısız veya en az aci ile alabilmek. Dördüncüyu de alabilirseniz daha iyi olur tabi. Ben yaptıysam herkes yapar Acidan duramıyordum yerimde yabancı cisimle çalıştım ilk kulak çöpü parmak ama nasıl aciyor yok olmayacak dedim. En son çare olarak işte dilatoru denedim bu da olmazsa artık kesin doktora gideceğim diye düşündüm. Bir kere dilatorun vajinusmus tedavisi için yapıldığıni bilmek de beni rahatlattı sanırım.
Ben hep ennkucukten basladim yani alisana kadar ama ilk bi 10 dk kucuk sonra sirayla dene..Kizlar bisey sorucam aparatin en buyuguny direk alabiliyor musunuz yoksa en kucukten mi basliyorsynuz her seferinde
reyyan özcan temizkan .. alanında harika bir doktor.. arastırın ıstersenız[/
Teşekkür ederim hemen araştırayım
Ben emla kullanıyorum tahriş olmadı hiç krem yakıyor ama sonrasında hiç yanma acı olmuyorKızlar bu emla ve vemcaın sprey vajına ıcını tahriş yapar mı ya cok yanıyor ve sızlıyor sanki tahriş oldu gıbı![]()
Evet o cubuklar benm kol deģneklerim oldi resmen.. ben doktor terapileriyle basladim sizin evde yaptiklarinizi terapist ve hemsire esliginde ilk tedavi merkezinde 1 saate ykkin calisip sonra evde calisiyordum.. dediginiz gibi bikac saat buna ayirmak lazim.ve hergun tekrarlanirsa alisiliyor
Aynen cnm.cok sukur atlattik bunu inss herkes atlatir.. htta bugun adet gunum hala olmadimm inss olmam diye dua ediyorummmBir de gerçekten sizin dediğiniz gibi "ALIŞMAK"cok önemli. Başlangıçta açıyor ağrıyor diye biraksaydim ben ilk aparatta bırakırdım. Şöyle düşünün ben kendimden örnek vereyim ilk genç kızliga adım attığımda bacaklarımı alırken felaket ağrı sizi olurdu yerimde duramazdım ama şimdi nerdeyse hiç agrimiyor. Çünkü alıştım artık. O yuzden eger vajinada bir sikinti yoksa o agriya aparatlarla calisirken az daha dayanmanizi tavsiye ederim. Agridikca dura dura calistim ben agridikca durdum tekrar devam ettim. Alisinca ağrım minimum seviyeye indi hatta hiç kalmadı artık.
Bir de bi arkadaş şöyle örnek vermişti kadınlar kulübünde bir forumda vajina nin içini ince ten rengi çorap gibiymiş tayt gibiymiş dar gibi duruyor ama içine girdikçe genişliyor.
Dün gece parmak egzersizi yaptık eşimle eşimin 2 parmagını aldım sonra 3 parmak denedık onuda aldım ama sonrasında sabah kalktım vajına içi ve dudaklar sızlıyo sankı tahrıs oldu gıbı ondan sordumBen emla kullanıyorum tahriş olmadı hiç krem yakıyor ama sonrasında hiç yanma acı olmuyor
O zorlamadan oluyor canım emla sürmesen bile girişte zorlamadan tahriş oluyorDün gece parmak egzersizi yaptık eşimle eşimin 2 parmagını aldım sonra 3 parmak denedık onuda aldım ama sonrasında sabah kalktım vajına içi ve dudaklar sızlıyo sankı tahrıs oldu gıbı ondan sordum