Kizlar Vemcaine Sprey le Yaptık Yazmıştım ya sizede. Anlatayım. İlk başta Ben ikindim Delik açılınca O spreyin ucunda çubuk kısmı varya. Onun ucunu eşim hafif delige girgirdi. Arka arkaya 2 fis skti. Ben 3 sık demiştim ama, Yanmaya Başladı hemen kendimi geri çektim. Bi süre yandı benimde. Sonra yanma hafifleyince 1 fis da dış kısmına skti eşim. bir iki dk bekledik. eşim acele etti tabi. Neyse eşim prezervatif takti ve üzerine okey in çilekli kayganlastiriciai vardi bizde ondan sürdü.ardından Ben uzandım ve kalcamin altina yastik koydum bence sizde deneyin bunu. Eşim uzerime gelince ben ayaklarimi sirtina koydum onun. Ama çok yavaş dedim soz verdi dur dedigimde duracakti. Önce başını hafif ucuna koydu Hafif hafif ilerliyo gibi yaptı. Sanki o sıra canim yandi gibi hissettim Bekle dedim. O arada derin nefes aldım Ama nefesimi hemen vermedim mum ufler gibi yavas yavas verdim. Nefes alip verirkende bi yandan ikindim hep. Yani kızlar vemcaine spreyi skın. Kalcanizin altina yastik koyun. Ardindan esiniz yavas yavaş ilerledikçe caniniz yanarsa dursun hemen o sirada siz derin nefes alip; mum ufler gibi yavaş yavaş verin nefesinizi ve sürekli ikinin. Venim ilk giriste bence hafif aci hissettim dememin sebebide esim acele etti Sanırım o sira tam uyusmamisti. Ama ilk basta hissettigim aci gibi degildi. Psikolojik olarak aci hissetmiste olabilrim:) Ve emin olun kızlar ben spreyi alinca hemen deneyemedim yapamam diye 2 ay bekledi sprey. Sonrasinda esimin zoruyla israriyla gene olmaz diye denedim ve inanamadim. gitgel bile yaptı ve bisey hissetmedim çok şaşırdım. Lütfen deneyin en azından bu spreyle. Ben gibi yapamam diyip beklemeyin. Bekle dediginizde esiniz mutlaka beklesin ama cikarmasin içinden. O sırada derin nefesi ve ikinmaya hiç bırakmayın. Hayırlı haberlerle inşallah. Tabi simdiden sonrada spreysiz yapabilir miyim korkusu başladı bendede. Şimdilik 3 4 deneme spreyle yapicam orasi iyice açıldıktan sonrada spreysiz yapmayi denicem insallah