- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #232.301
Sağol anestol deniyorum yeteri uyusturmayi sağlayamazsam vemcaine alicam dediklerine göre yüzde 10 muş anestolun ki yüzde beş inşallah yeneriz kurtuluruz evliligimin 9.ayi pisikoljim bozuldu iyice
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba yönünü aşağıya doğru diyorlar o şekilde yapmaya çalışıyoruz aparatlarla karına doğru nasıl oluyor anlayamadım yardımcı olur musunuz ben de yenemiyorumKızlar meraba belki size biraz olsun yardımcı olur şimdi yazacağım şey. Ben de ne parmağımı nede kulak çöpünü hiç bir şeyi sokamıyordum en sonunda eşim ben yapacam dedi ve emla krem ile vemcaın spreyı deneyerek önce kulak çöpünü sonrada parmaklarını soktu ve her soktukca ben nefes alıp verdim ve emin olun hiç bişey hissetmedim ne acı ne sızı cok rahat once 1 sonra 2 sonrada 3 parmagı aynı anda aldım. Girişte delige parmagın ucunu yada aparatın ucunu soktuktan sonra yukarı dogru karnınıza dogru ıtın sonsuz boşluk orda direk düz etmeyin o duvara çarparsınz canınız acır. Kolay Gelsin Bende yenmek Üzereyim :)
Totoya doğru ınıyor ama duz degıl hafif karına dogru cıkar gıbı yapacaksınız o zaman gıdıo hıç bir yere degmedenMerhaba yönünü aşağıya doğru diyorlar o şekilde yapmaya çalışıyoruz aparatlarla karına doğru nasıl oluyor anlayamadım yardımcı olur musunuz ben de yenemiyorum
Bu arada acı olursa da en fazla dördüncü aparatı ilk denediginizdeki kadar acı duyarsınız daha fazla olacağını sanmıyorum.Kızlar desteğe ihtiyacım var 1 2 3 4 aparatı sırayla 15 dakikada yapiyorum. Ama eşli deneme de olmayacak diye korkuyorum o yüzden cesaret edemiyorum denemeye. buraya kadar gelmişken doktora gitmek istemiyorum bugün denemek istiyorum bi taraftan hep eski konuşmaları okuyup cesaretlenmeye calisiyorum
Deniyicem tskler bu ne biçim bir illettir yarabbim bi an önce yenmemize yardım eder inşallahTotoya doğru ınıyor ama duz degıl hafif karına dogru cıkar gıbı yapacaksınız o zaman gıdıo hıç bir yere degmeden
Amin inşallah canım inan bazen tüm umudumu yitiriyorum ama sonra eşim elimi tutup gene destek oluyor ve tekrar denıyoruz :)Deniyicem tskler bu ne biçim bir illettir yarabbim bi an önce yenmemize yardım eder inşallah
Ne mutlu sana canım inşallah tamamen yeneriz ben aparatla yapıyorum oluyor eşli denemede yapamıyorum aparatla bile korkarak yapıyorum bebeyagi anestol ve bepantol sürüyorum surmedigimiz şey kalmadı gibi umarım oraya bir zarar vermeyiz enfeksiyon kapmayız mecburiyetten kullanıyoruz direk yapamıyorum ben çünkü pisikolojik ve insanı çok yıpratıyorAmin inşallah canım inan bazen tüm umudumu yitiriyorum ama sonra eşim elimi tutup gene destek oluyor ve tekrar denıyoruz :)
Evet canım bende de oldu hatta hepimizde oldu ama İnan çarpa çarpa o duvarları atlatacaksın doktorun varsa onunla nasıl egzersiz yapıyorsun kaç gün oldu canım o duvaları nasıl aşacağını bir saniyede göstermesi gerekir çünkü zaten en büyük problemiz o çünkü duvar hissettiğimiz şey kaslarımız korkularımız olunca kasıyoruz kasınca vajina içi kendini kapatıyor ilerleyemiyorsun o esnada duruyorsun bol nefes alıyorsun ve ıkınıyorsun ıkınırken aparatı hafifçe iteceksin durup nefes alıp ıkınıp tekrar iteceksin her seferinde yavaş yavaş ilkini yaptın mı genişliyor takılmıyorsun artıkEvet ben de doktora gidiyorum aparat çalışıyoruz evde anestol kullanıyorum baskı ve orda sanki duvar var bişeye çarpıyor rahat olamıyorum her an yırtilacak ve ölecekmişim hissi moralim bozuk ve çok yıprandım gerçekten![]()
Doktorum uygulana yapıyor psikologum da rahatlatıyor gevşemeye yardımcı oluyor telkin ediyor biraz daha rahat oluyorum ama eve gelince kabus gibi biras giriyor afedersin sonra yine aynı kasınca kapanıyor doğru yoksa girebildiğini farkediyorum ama çok kalın bir aparat henüz denemedikEvet canım bende de oldu hatta hepimizde oldu ama İnan çarpa çarpa o duvarları atlatacaksın doktorun varsa onunla nasıl egzersiz yapıyorsun kaç gün oldu canım o duvaları nasıl aşacağını bir saniyede göstermesi gerekir çünkü zaten en büyük problemiz o çünkü duvar hissettiğimiz şey kaslarımız korkularımız olunca kasıyoruz kasınca vajina içi kendini kapatıyor ilerleyemiyorsun o esnada duruyorsun bol nefes alıyorsun ve ıkınıyorsun ıkınırken aparatı hafifçe iteceksin durup nefes alıp ıkınıp tekrar iteceksin her seferinde yavaş yavaş ilkini yaptın mı genişliyor takılmıyorsun artık
Kimisi oturuşundan kimisi de dokundurtmaz bile ben ağır değildim ama doktorum rahat otur şu koltuğa vajinusmus olduğun çok belli dedi irkildim gerçekten anlaşılıyor mu dedim sonra çatala çıkabildim muayene oldum korktum biraz ama bacaklarım evde olduğu gibi titremedi en azından dokundurabiliyorum en azından anatomik bir sorunun da yok yenebilirsin sen dedi kendini sıkma rahat bırak sadece dedi o yüzden diyeceğim o ki ağır vajinusmus çok kötü yıllarda yapamayanlar var psikologuma gelen bir danışan 12 yıldır bu illetle mücadele ediyor duyunca kulaklarıma inanamadım Allah yardımcısı olsun olsun başta ve tabiki hepimizin inşallahArkadaşlar bişey sorcam doktorlar bir hastanın ağır vajinusmus olduğunu nasıl anlar
Zaten tek sorun şu beynimizdeki acı problemi ama sana bi tavsiye veriyim aparatları yaparken giriş girince kapa gözlerını ve derınce nefes al ve muma üfler gıbı yavas yavas nefes ver nefesı verırken aparatı ıt ınan hıc hıssetmıyorsun ne acı nede baskıNe mutlu sana canım inşallah tamamen yeneriz ben aparatla yapıyorum oluyor eşli denemede yapamıyorum aparatla bile korkarak yapıyorum bebeyagi anestol ve bepantol sürüyorum surmedigimiz şey kalmadı gibi umarım oraya bir zarar vermeyiz enfeksiyon kapmayız mecburiyetten kullanıyoruz direk yapamıyorum ben çünkü pisikolojik ve insanı çok yıpratıyor
Evet aynen acı eşiğim bi tuhaf benim şöyle ki iğne vurduruyorum ağdaya gidiyorum herşeye dayanabiliyorum sorun bu olunca giriş kısmında bekliyor içeri alamıyorumZaten tek sorun şu beynimizdeki acı problemi ama sana bi tavsiye veriyim aparatları yaparken giriş girince kapa gözlerını ve derınce nefes al ve muma üfler gıbı yavas yavas nefes ver nefesı verırken aparatı ıt ınan hıc hıssetmıyorsun ne acı nede baskı
Ne demek canım inşallah en kısa zamanda yenerız :) gözlerini kapatmayı unutma görünce ınsan daha cok kendini kasıyor gormeyınce anlamıyosun bol nefes al yavas yavas bırak nefesınıEvet aynen acı eşiğim bi tuhaf benim şöyle ki iğne vurduruyorum ağdaya gidiyorum herşeye dayanabiliyorum sorun bu olunca giriş kısmında bekliyor içeri alamıyorum
Çok teşekkürler deniyicem tavsiyeni inşallah yapabilirim desteklere ve dualara çok ihtiyacım var sağolasın![]()