• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İnternetten satılan dilatorler den deneyebilirsin . Ben hiç parmak egzersizi yapamadım oraya dokunamadigimdan.O yüzden kolay girmesi için parmak egzersizinde bol kayganlastirici sürmeni önerebilirim sadece. Bir de emla biyolin kremleri vemcaein sprey onlardan birini kullanabilirsin bölgeyi anestetik uyuşturuyor kullanip memnun kalan cok kisi var bende işe yaramasini çok isterdim malesef ama ucunu de kullandım ucu de yaktı. o açıyor dediğin yeri gectigin an gerisi geliyor. Sonraki egzersizler de iyice esnedi gi için bişey hissetmiyorsun.
Dilator setinin hangisini önerirsiniz n11 de gördüm kimisi 48 kimisi 60 kimisi de 100 tl ne fark var ki arada baktım özellikler de aynı nasıl yaptınız tamamen yenebilir miyim onunla yardımcı olur musunuz lütfen

Ben de dilator ile çalışıyorum ucuz olanını almıştık 4 boy zaten hepsi aynıdır diye düşünmüştük halen çalışıyorum dilator ile 4. Boyu artık çok rahat alıyorum ilk geldiğinde çok büyük gelmişti gözüme ama artık öyle gelmiyor yendim yenecem inşallah bir kaç güne diye umuyorum R Rumuz9

Ben de dilator ile çalışıyorum ucuz olanını almıştık 4 boy zaten hepsi aynıdır diye düşünmüştük halen çalışıyorum dilator ile 4. Boyu artık çok rahat alıyorum ilk geldiğinde çok büyük gelmişti gözüme ama artık öyle gelmiyor yendim yenecem inşallah bir kaç güne diye umuyorum R Rumuz9
Teşekkür ederim ben de alicam lâkin yorumlarda sert ve kötü kokuyor dediler size de sormak istedim kullanım acısından memnunsaniz sipariş vericem başka önerebileceğiniz ne var yardımcı olur musunuz bende kendi kendime yapabiliyorum eşli denemede başarısızim ve önce kulak çöpüyle başladım sonra 4kulak çöpünü aynı anda alabildim doktorum ise aparat uyguluyor ama henüz kalina geçemedik korkudan kendim evde yapsam alışsam tamamen yenebilir miyim 4.boy en büyüğü korkunç geliyor göze ama napalim artık yapacak başka bişey yok gibi 3.boyu alabilsem sevinicem ve en büyüğü ile yapınca tamamı girebiliyor mu acıyor mu emla falan kullanıyor musunuz ben de 10 aydır evliyim ve tamamen olmuyor moralim bozuldu ve yıpratıyor gitgide bu illet :(

Arkadaşlar merhaba,

Ben de bir başlık açmıştım bu sorun ile ilgili ama bir de burdan yazmak istedim. Parmak egzersizi yapmaya çalışıyroum. Serçe parmağımı 2 boğuma kadar sokabildim sadece sonra gitmiyor. Onda da zaten vajina girişn üst bölgesinden giriyorum popoya yakın olan tarafından değil, o 2 boğum da belki de vajina girişinde dolanıyorumdur belki hiç sokamıyorumdur. Kafam o kadar karışık ki. Belki yönünü yanlış ayarlıyorum.. Ikınıyorum nefes al ver yapıyorum ama yok gitmiyor, zorlayınca acıyor. Artık o kadar moralim bozuk ki, ağlayarak yapıyorum egzersizlerimi. Detaylı verdiğiniz bilgilerle beni aydınlatırsanız çok sevinirim...

Canim bacaklarini tam acman gerekir ve ayna karsısında dene. Ikindiginda tam acildigini gordugunde parmagini sokmaya calis.rahat ol demek kolay biliyorum ama parmagin giristeyken aciyacak mi diye düşünme. Soylemesi kolay ama kendine inan baska bi problem yoksa gidiyor, yol açık, sen kendine guven

Benim 10 ay oldu evliligim ben koku rahatsızlığı falan yaşamadım evet sert plastik bisey. Pazar gününden beri çalışıyorum ama çok rahat olmak istediğim için hala eşimle denemedik pazar pazartesi en küçük boydan 4 e kadar yaptım ama günde 4 kez çalışma yaptım 30 40 dakikadan. Sonra ki gün ilk alıştırma da 1 den başladım 2. Alıştırma da 2. Den şeklinde direk sadece 4. Yapabilecek duruma geldim. Ben doktora gidecektim tedavisi tek seans orda yapıp yoğun şekilde evde telefonla devam edicez dediği için kendim Yapma ya karar verdim en azından bir hafta mi buna ayirdim bi cesarete gelsem eşimle denicem ama hala deneyemedikama artık çalışma yapmaktan korkmuyorum

R Rumuz9 önerebileceğim şey su çalışmayı yaparken hayatından 1 gün daha gitmesine izin vermek istemediğini düşünerek çalışmak. Eğer elin le itemiyor san diğer elinle elini itmeye çalış nefes verirken et erdem hemen gidiyor. Girince ileri geri yap ama eşiği geçmeden alışınca eşiği geçirerek çıkarıp tak.emla veya başka krem kullanmıyorum sadece bebe yagi. Calisilinca üstesinden geleceğiz inşallah

Benim 10 ay oldu evliligim ben koku rahatsızlığı falan yaşamadım evet sert plastik bisey. Pazar gününden beri çalışıyorum ama çok rahat olmak istediğim için hala eşimle denemedik pazar pazartesi en küçük boydan 4 e kadar yaptım ama günde 4 kez çalışma yaptım 30 40 dakikadan. Sonra ki gün ilk alıştırma da 1 den başladım 2. Alıştırma da 2. Den şeklinde direk sadece 4. Yapabilecek duruma geldim. Ben doktora gidecektim tedavisi tek seans orda yapıp yoğun şekilde evde telefonla devam edicez dediği için kendim Yapma ya karar verdim en azından bir hafta mi buna ayirdim bi cesarete gelsem eşimle denicem ama hala deneyemedikama artık çalışma yapmaktan korkmuyorum
4.yu alabiliyorsan ilerlemişsin çok güzel bişey bu keşke ben de o seviyeye gelsem denycem tüm gün beynimin içinde kemirdi artık ve bunaldim gerçekten benim de evliliğim 10 aydır yaklaşık ve çok üzülüyorum

R Rumuz9 önerebileceğim şey su çalışmayı yaparken hayatından 1 gün daha gitmesine izin vermek istemediğini düşünerek çalışmak. Eğer elin le itemiyor san diğer elinle elini itmeye çalış nefes verirken et erdem hemen gidiyor. Girince ileri geri yap ama eşiği geçmeden alışınca eşiği geçirerek çıkarıp tak.emla veya başka krem kullanmıyorum sadece bebe yagi. Calisilinca üstesinden geleceğiz inşallah
Gün de bir saat yapabiliyorum ama henüz kalina geçemedim ince aparatlar deniyorum yapıyorum ileri geri ve içinde hareket ettiriyorum çok sert bişey değse ölecekmişim hissine kapılıyorum ve emla anestol kremleri sürüyorum uyuşuyor bebeyagini da aparata sürüyorum tahriş veya yanma varsa bepantol sürüyorum o da iyi geliyor ama kalın bişey sokamıyorum ve daha da kötüsü doktorum eşinle dene diyor ama olmuyor ben aynada yaparken yönünü görebiliyorum ve yapıyorum ama eşli denemede sadece eşim görüyor o yüzden paniğe kapılıyorum korkuyorum titreme geliyor güvenmiyor musun diyo3 eşim bana onunla alakası yok ki diyorum tamamen pisikolojik inşallah yeneriz canım valla tükendim çok zor gerçekten Allahım yardımcımız olsun bu süreçte

Esinle dene derken dilator u mu esin yapsın diyor bencede faydası olur aynasız kendin yapmayı dene bi de ben hiç ayna kullanmadım başta bütün dilatorleru eşim yapıyordu sonra tek başıma çalıştım elim alıştı yerine seninde öyle olur. yoğun çalışma korkuları azaltıyor girerken ben ıkınmaya korkuyordum onun yerine ayaklarımın üzerinde popu mu yerden kaldırıyorum sıkmadan oda faydalı oluyor tavsiye ederim

Esinle dene derken dilator u mu esin yapsın diyor bencede faydası olur aynasız kendin yapmayı dene bi de ben hiç ayna kullanmadım başta bütün dilatorleru eşim yapıyordu sonra tek başıma çalıştım elim alıştı yerine seninde öyle olur. yoğun çalışma korkuları azaltıyor girerken ben ıkınmaya korkuyordum onun yerine ayaklarımın üzerinde popu mu yerden kaldırıyorum sıkmadan oda faydalı oluyor tavsiye ederim
Başlarda egzersizi eşimle yapıyorduk sonra ilişki deneyin dedi doktor hüsrana uğradık yine olmadı maalesef ben aynasız yapamıyorum daha doğrusu yönünü bulamıyorum aniden dik gelirse acıyor aynanın karşısında egimli aşağıya dogru yapiyorum giriyor öbur türlü yapamıyorum :(

Kızlar buraya aylar öncesinde yazmıştım, evlendik bir ay boyunca yapamadık, oranın hep kapalı oldugunu düsünüyordum, kendimi cok kasıyodum, eşim işteyken parmak egzersizi yaptım jel kullanrak. Bi de vajinismusu yenenlerin hikayelerini okudum, başkalarında aynı şeyleri görünce insan daha bi cesaretli oluyor. İnanın her şey kafada bitiyor. Bir anlık bir şeyle oldu benimki. Üstte olmanız daha avantaj olur bi de, hakimiyet sizde oldugu için. İnsallah siz de aşarsınız en kısa sürede. Sormak istediklerinz varsa yardımcı olabilirim

Dilator setinin hangisini önerirsiniz n11 de gördüm kimisi 48 kimisi 60 kimisi de 100 tl ne fark var ki arada baktım özellikler de aynı nasıl yaptınız tamamen yenebilir miyim onunla yardımcı olur musunuz

Evet canım ben de dilatorle yendim. Dilatorle yenmek için onların en azından üçüncü boyuna kadar 1. 2. 3. Dilatoru ayrı ayrı içine alabilmelisin.

Kızlar buraya aylar öncesinde yazmıştım, evlendik bir ay boyunca yapamadık, oranın hep kapalı oldugunu düsünüyordum, kendimi cok kasıyodum, eşim işteyken parmak egzersizi yaptım jel kullanrak. Bi de vajinismusu yenenlerin hikayelerini okudum, başkalarında aynı şeyleri görünce insan daha bi cesaretli oluyor. İnanın her şey kafada bitiyor. Bir anlık bir şeyle oldu benimki. Üstte olmanız daha avantaj olur bi de, hakimiyet sizde oldugu için. İnsallah siz de aşarsınız en kısa sürede. Sormak istediklerinz varsa yardımcı olabilirim
Parmak egzersiz ile o duvarı nasıl astiniz

Ben yenene kadar duyduğum her şeyi uyguladım inanır mısıniz en sonunda bana iyi geleni buldum.
Mesala örnek vereyim kas gevsetici sakinleştirici kaygı giderici ilaclar içtim hic içki içmedim vajinismus icin içki içtim yeter ki bişey hissetmeden girsin diye bana mısın demedi. Anestetik kremlerin hepsini tek tek denedim hiç biri uyuşturmadigi gibi yaktı.
Parmak egzersizi kulak çöpü hiç birini yapamadım. Geleit gelen jeli çok onermislerdi kullanıp memnun kalip öneren çoktu çok çabuk kurudu. Sonra dilatorle çalışmaya başladık dilatorle şu saydıklarımi yaptık Anestolu kullandik pek kayganlastirmadi sanki. Bebe yağından ümitliydim esim almıştı markayı pek bilememiş galiba beni kasindirdi. Zeytin yağı denedim kivaminda kayganlastirmadi yine de diğer kayganlastirici lara göre iyidi. Bunu da kk bi başlık var zeytinyağı ile vajinismus diye ordan okumuştum.
Bepantol deneyelim dedim hangisini alacağımıza bilemedigimizden bepantol un başka bi çeşidini almışım ama o da vicik vıcık yağ yaptı o bölgeyi.
En sonunda dilator bepantol un cilt için olanı ve biyolini (anestetik krem)tek kullanmadığımdan bepantol ile karistirip kullandım. Egzersizden once Ayrıca sıcak kompres yapıyordum rahatlaması için.
Bu saydıklarımin hepsini kk okuduklarimdan yaptım hepsi de memnun kalan kişilerin önerileri idi.
Yani demem o ki sizin ki farklı olabilir kullandıklarınız size iyi gelenleri deneyin ama sakın umitsizlige kapılmayın pes etmek yok hep sizin için en iyisini bulana kadar deneyin. Sonra da egzersizleri bırakmayın. Egzersiz çok çok önemli devam edin en küçüğünü alabiliyorsaniz diğerlerinde alabilirsiniz

Parmak egzersiz ile o duvarı nasıl astiniz
Önce tek parmagınızı girdirmeye calısın. İlk önce oraya bir şey girebilecegine kendinizi inandırmanız lazım. Sonra iki parmagınızı girdirmeye calısın. Tabi bu birdenbire olmuyor. İnan bunu basarınca bile mutlu olcaksınız. Her gün deneyin bunu.

Ben yenene kadar duyduğum her şeyi uyguladım inanır mısıniz en sonunda bana iyi geleni buldum.
Mesala örnek vereyim kas gevsetici sakinleştirici kaygı giderici ilaclar içtim hic içki içmedim vajinismus icin içki içtim yeter ki bişey hissetmeden girsin diye bana mısın demedi. Anestetik kremlerin hepsini tek tek denedim hiç biri uyuşturmadigi gibi yaktı.
Parmak egzersizi kulak çöpü hiç birini yapamadım. Geleit gelen jeli çok onermislerdi kullanıp memnun kalip öneren çoktu çok çabuk kurudu. Sonra dilatorle çalışmaya başladık dilatorle şu saydıklarımi yaptık Anestolu kullandik pek kayganlastirmadi sanki. Bebe yağından ümitliydim esim almıştı markayı pek bilememiş galiba beni kasindirdi. Zeytin yağı denedim kivaminda kayganlastirmadi yine de diğer kayganlastirici lara göre iyidi. Bunu da kk bi başlık var zeytinyağı ile vajinismus diye ordan okumuştum.
Bepantol deneyelim dedim hangisini alacağımıza bilemedigimizden bepantol un başka bi çeşidini almışım ama o da vicik vıcık yağ yaptı o bölgeyi.
En sonunda dilator bepantol un cilt için olanı ve biyolini (anestetik krem)tek kullanmadığımdan bepantol ile karistirip kullandım. Egzersizden once Ayrıca sıcak kompres yapıyordum rahatlaması için.
Bu saydıklarımin hepsini kk okuduklarimdan yaptım hepsi de memnun kalan kişilerin önerileri idi.
Yani demem o ki sizin ki farklı olabilir kullandıklarınız size iyi gelenleri deneyin ama sakın umitsizlige kapılmayın pes etmek yok hep sizin için en iyisini bulana kadar deneyin. Sonra da egzersizleri bırakmayın. Egzersiz çok çok önemli devam edin en küçüğünü alabiliyorsaniz diğerlerinde alabilirsiniz
Ayrıca çoğu kişi üstteyken denemiş eşiyle olmuş hemen bende üstte denemedim ama olmadı. Kısacası kk kulübünde ne okuduysam yapmaya çalıştım ama ona iyi gelmiş bana gelmeyebilir bu sonucu çıkardım ben onun için umarım bir an önce size en iyi gelen yolu bulursunuz sonra egzersizle gerisi geliyor zaten. Benim herşeyin yerine oturması için çok şey denemem gerekti sizin hemen belki ilk duyduğunuz denediğiniz uygulama iyi gelecek.

Back
X