• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlaaar aşilamyack birsey degil bakin ben ilk baslarda azck dokunsam bile yok olmz dyip birakiyordum taki burdaki mesajlri okuyup egzrszlri deneyne kdar hatta o donemlrde bi klinkle gorusmstum 8bin dediler düsündüm ne ypablrlerki nedir yani bu 8bin zaten yine ben basarcgm bunu snra gün gün egzrszlre basldim hic aksatmadan moral bozmadan gundz egzrsz aksam esimle denemler yaptim tabiki zor bi surec ama inanin sonuc aliyorsunuz kendinze inanmyrsnz hergun biraz dha oluyor sze şunu soyleyim ben bunu astiysam kiii hep diodumki dunyanin sonuda gelse bu olmick...ama aştim hayatta hicbrsey imkansz degil çaba harcmk lazim cok istemek ayri cabalmk hersyi denemk ayri hepinz bigun burayi okuyup benim dedgm gbi vayyy be ne gunlrmis diyeceksnz inanin ve egzrszleri muhakkak yapin birakin ew işi yemk faln geçin onlri bu hytnzdaki hersydn dha onemli:KK39:

Kizlaaar aşilamyack birsey degil bakin ben ilk baslarda azck dokunsam bile yok olmz dyip birakiyordum taki burdaki mesajlri okuyup egzrszlri deneyne kdar hatta o donemlrde bi klinkle gorusmstum 8bin dediler düsündüm ne ypablrlerki nedir yani bu 8bin zaten yine ben basarcgm bunu snra gün gün egzrszlre basldim hic aksatmadan moral bozmadan gundz egzrsz aksam esimle denemler yaptim tabiki zor bi surec ama inanin sonuc aliyorsunuz kendinze inanmyrsnz hergun biraz dha oluyor sze şunu soyleyim ben bunu astiysam kiii hep diodumki dunyanin sonuda gelse bu olmick...ama aştim hayatta hicbrsey imkansz degil çaba harcmk lazim cok istemek ayri cabalmk hersyi denemk ayri hepinz bigun burayi okuyup benim dedgm gbi vayyy be ne gunlrmis diyeceksnz inanin ve egzrszleri muhakkak yapin birakin ew işi yemk faln geçin onlri bu hytnzdaki hersydn dha onemli:KK39:
O fiyatları mümkün değil veremem zaten haklısın su an en önemli şey bu canim insallah kurtuluruz bir an önce

Ben de başlıyım çalışmalara diyorum inşallah bi iş güç çıkmazsa :110:Aparatla çalışmalar günde kaç dakika yapılmalı sizce? Bir de adetin son günlerinde de çalışma yapılabilir mi?(Benim adetimin son günlerinde günde 1 veya 2 kere gelir) :bicak:

Kızlar Bu durumu yaşayan bilir bende 3 yılımın sonunda yendim çok şükür Bu işe ilk öncr kendinizi tanıyarak başlamalısınızzz inşallah hepiniz yenersiniz sormak istediğiniz sorular olursa özelim açık hepinize.. en kısa sürede yenmenizi diliyorumm..

Kızlar Bu durumu yaşayan bilir bende 3 yılımın sonunda yendim çok şükür Bu işe ilk öncr kendinizi tanıyarak başlamalısınızzz inşallah hepiniz yenersiniz sormak istediğiniz sorular olursa özelim açık hepinize.. en kısa sürede yenmenizi diliyorumm..
Yenmiş olmana çok sevindim. Nasıl yenmeyi başardın doktor tedavisi ile mi ?

Sizde de bir yere kadar girip sonra bi yerde kalıp ilerlemediği ve orada acı batma hissi verdiği oluyor mu?
ilk yaptiklarimda öyleydi ilk 2 iliskide ama oluyor siz kasiyorsunuz ondan o aci ve batma hissi olusuyor tam o sirada esinize dur diyin derin nefes alin verin ve kasmayi birakin hemen o delik aciliyor. siz kastiginiz icin orasi daracik oluyor ve aciyor

Kızlar dün çalışmalara başladım ben.Kremleri sürüp bebe yağıyla sırasıyla 1inci ve 2inci boy aparatları çalıştım yaklaşık yarım saat kadar. Bugün yapmıycam yarın 1-2-3 olarak yapıcam. Cumartesi de 1-2-3-4 yapıp bitirmek istiyorum. İnşallah yapabilirim. Aylar öncesi çalışmalara başladığımda 1-2-3 yapmıştım 2 ve 3de hafif kan gelmişti. Dün 2’de geldi yine hafif olarak. Nefesi dün denedim ve çok işe yarıyormuş gerçekten. Nefes verirken ittiriyorum ve acısı daha doğrusu batma hissi azalıyor. Ama şöyle bir sıkıntım var arka arkaya girdi çıktı yapamıyorum. O da düzelir heralde zamanla :bicak::110:

Ikınmak ilişkiyi kolaylaştırıyor mu ? Yani kasılmamak için bunun önüne geçebilme çaresi ıkınmak olabilir mi ?

Back
X