• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aparatlarla sürekli egzersiz yaptım sonra eşimle denemeye geçtim bebek düşündüğümüz için kayganlastirici kullanmadim kontrol bende oldu nefes hareketleriyle milim milim ilerledik resmen ikindm ve itekledi eşim sonra kendiliginden girdi kaç kez de gel git yaptı hiç bişey hissetmedim kasilmayın yeter rahat bırakın kendinizi
Bende 5 yıl oldu.pozisyon nasildi olduğunda?...bütün pozisyonları denedim ben

Ben altta olduğum zamançok geriliyorum kasıyorum kendimi o yüzden üstte anca yapabilirim. Peki üstteyken çocuk olma ihtimali nedir size arkadaşlar?

Kızlar çok mutluyum oldu sonunda:halay: Dün gece eşimin sayesinde oldu. Çok şükür Rabbim dualarımı kabul etti. Biraz kanadı ama normal mi bilmiyorum. Merak edene detaylı anlatabilirim. Ama şunu söyliyim buradaki arkadaşların hakkını ödeyemem Allah razı olsun hepsinden. Ayrıca kremlerin, aparatların ve nefesin çok faydasını gördüm. Bir de sakın ertelemeyin. Benim 1yılım boşa gitti sizin gitmesin. Darısı hepinizin başına. :KK25:

Kızlar çok mutluyum oldu sonunda:halay: Dün gece eşimin sayesinde oldu. Çok şükür Rabbim dualarımı kabul etti. Biraz kanadı ama normal mi bilmiyorum. Merak edene detaylı anlatabilirim. Ama şunu söyliyim buradaki arkadaşların hakkını ödeyemem Allah razı olsun hepsinden. Ayrıca kremlerin, aparatların ve nefesin çok faydasını gördüm. Bir de sakın ertelemeyin. Benim 1yılım boşa gitti sizin gitmesin. Darısı hepinizin başına. :KK25:
Tebrikler Canim...

Gozunaydin canim detayli anlatman daha iyi olur

Tabiki de anlatırım kızlar ben anlatanlardan çok fayda gördüm.
Dün gece 12 buçuk gibi eşim hadi deneyelim dedi. Yok dedim saat geç oldu yatalım boşver gene olmayacak nasılolsa birkaç gün daha çalışayım dedim çok ısrar etti. Çünkü yazmıştım buraya da hatta daha 2 kere çalışma yaptım aparatlarla ve 1-2-3 yapabilmiştim sadece 3ü hatta sadece sokup bırakıyordum git gel yapamıyordum ve 4ü hiç denememiştim bile. O yüzden biraz daha çalışayım dedim. Yavaş yavaş yaparız sadece ucunu deneriz dedi. Pes ettim tamam nasılolsa olmayacak ama kırmayayım seni dedim. Bepanthol ve biolyn sürdüm 2 fındık büyüklüğünde. 1-2 dk bekledim bu sefer vemcaine spreyi 1 fıs dışına, 1 fıs da ucunu çok küçük içeri sokup sıktım. Eşim de bebe yağı sürdü. Ardından benim üstte olduğum pozisyonda denedik sadece ucu oldu, ucundan başka olmadı. Eşim bi de ben deniyim güven bana dedi tamam ama yavaş yap dedim. Yatağın kenarına geçtim eşim ayakta ben yatarken yastık koydum belimin altına. Nefesle yavaş yavaş yapıyorduk. Ben ucu giriyor sanıyordum ama meğer komple girmiş. Eşim kanadı biraz silelim istersen dedi, nasıl yani oldu mu dedim. İnanamadım olmamıştır dedim valla oldu dedi eşim. Sildim ve tekrar biraz biolyn sürüp devam ettik. O kadar şaşkınım ki hala anlatamam. Baskı hissi oluyor git gelde sadece. Bir de haliyle zevk durumu olmuyor ama sonra oluyormuş zevk işi. 1saat kadar dinlene dinlene çalıştık alışayım diye. Çok şükür Rabbim dualarımı kabul etti. Ama tavsiyem ertelemeyin. Ve çalışmaları bırakmayın. İnanın o kadar huzurlu uyudum ki gerçekten çok zor birşey. Ki ben ağdada bile kıza oraya zor dokundurtan biriydim. Kendim yalnız yaptım aparat çalışmalarını çünkü öyle rahat hissettim kendimi. Ve aparatı sokarken daima nefes veriyordum eşimle de öyle yaptık. Ayrıca başka şeyler düşündüm hep. Kafamı oyaladım yani. Zaten 2 kere yaptığım çalışmalarda da güldür güldür falan izliyordum yaparken kafam dağılsın diye :) Ama krem ve sprey çok fayda etti bana. Sormak istediğiniz başka birşey varsa yardımcı olurum arkadaşlar.

Aparatlari alcam bende sanirim cunku esimle parmak egzersizi yaptığımızda bana destek olmuyor en fazla bes dk .sonra yapamıyorsun diyor. O yuzden aparat.alip kendim calismayi dusunuyorum
Canım nefes egzersizleri yap..aparatlar çok gereksiz ilk önce klitoris kendin uyar islatıslatmaya çalış yoksa çok zor olur..esinle psikiyatrise git eğer kabul ederse inşallah yenersin canım bende herşeyi denedim dokunamıyordum bile şimdi kendim istiyorum inşalla h kurtulursun canim

Kizlarrrrrr şükürler olsun bende tam anlamıyla yendimm.
Aslında basit gözde büyütecek kadar abartacak kadar inanin bişey yok. İnanın yeter. Ben yaptiktan sonra ne kadar basitmis dedim 1 senem çöpe gitti resmen. Kendi yöntemlermle yendim ve bitirdim Allah herkese nasip etsin. Üzerine düşün ve moralinizi bozmayin. Yardımcı olurum isteyenlere sizinde yeneceginize eminim
nasıl başardınız acaabaaa yardımcı olur musnz

Kizlar aparatlari aldim.cunku ben calosmak cok istiyorum yalniz esim le calismamiz cok kisa suruyor .mesela dun birlikte gzersiz yapalim dedim saat tuttum bes dakika oldu.biraz hazir hissedeyim kendimi sonra yapalim yarim saat ayir bana dedim bes dakika sonra.sen yapamiyorsun dedi gitti o daha da cok moralimi bozuyor en azindan aparatla kendim calisirim.yapmaya istekliyim yalniz esimden destek hic görmüyorum.sizce yanlis yoldamiyim

Kizlar aparatlari aldim.cunku ben calosmak cok istiyorum yalniz esim le calismamiz cok kisa suruyor .mesela dun birlikte gzersiz yapalim dedim saat tuttum bes dakika oldu.biraz hazir hissedeyim kendimi sonra yapalim yarim saat ayir bana dedim bes dakika sonra.sen yapamiyorsun dedi gitti o daha da cok moralimi bozuyor en azindan aparatla kendim calisirim.yapmaya istekliyim yalniz esimden destek hic görmüyorum.sizce yanlis yoldamiyim
Egzersizleri kendin yap canım...

Ben en başta bepanthol ve biolyn krem sürüyorum girişe. Sonra da aparatı bebe yağıyla yağlayıp öyle yapıyorum. Ben parmak yapamadığım için dilatör set kullanıyorum. Yapabilenler parmak yapıyor. Dediğim gibi kişiden kişiye değişiyor. Bir de arkadaşlar dilatörde 1-2-3 yapıyorum ama giriş çıkışlarda baskı hissi çok oluyor ve 3numarada baskı çok artıyor. Bir arkadaş eşimizle hangi pozisyonda yapacaksak dilatörle de o pozisyonda çalışmamızı önermişti ve ben öyle yapıyorum. Ama bu baskı işi normal mi sizce?
Baskı hissettiğiniz anda durun. O an burnunuzdan derin nefes alın uzunca alın ve verirken ağız verin ama uzun sürsün bu. Yavaş yavaş ve gevşeyerek verin. Tam o verme anında sokmaya başlarsanız baskı hissi olmayacaktır. Ha yine olursa ıkınmayı deneyin. Çok afedersiniz bildiğiniz kabız olduğumuzda ıkındığımız gibi ıkınacaksınız. Ikınırken kaslar gevşer girişe müsade verir ve girerken baskı hissiniz asla olmayacaktır. Yağı mutlaka bol tutun korkmayın yağdan. Yeterki bu korkularımız bitsin atlatalım :) Bana sorusu olan sorabilir her türlü yardım edebilirim özelden de yazabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olurum..

Eğer sen istekliysen çözersin Aparatlarla günde yarım saat düzenli çalışırsan o bölgeyi esnetirsin . Bir de nefes egzersizleri önemli diyafram nefesi . Bir çiçeği koklar gibi nefes al , bir mumu üfler gibi nefes ver o sırda ıkın . Ikınırken aparatı içine koy sakin olmak önemli aparatları bepanthol sürüp içine al . Eşinlede bütün aparatları aldıktan sonra eşin yatar pozisyonda sen sırtın ona dönük şeklinde kolay oluyor o pozisyon .

Ben 11 aylık evliyim bende ilk 9 ay ilişkiden korktum, ama daha sonrasında 9 ayın sonunda yendim hatta gebeliğim de vardı ama düşük yaptım. Bu işin tamamı korku ile alakalı. Defalarca jinekologa gittim psikolojik destek almak istedim. Normalde bende panik bozukluk var psikologa gittiğimde kadın vajinismusu duyunca panik bozukluğu unutup hemen 2000 TL ücret alırım telefondan işi çözeriz diyince anladım ki iş ticarete dönmüş ve ben bu işi yapacam dedim, 2000 lirada cebimde kalacak normalde Allah'a şükür maddi imkanım vardı ama yapacam dedim. Bu forumun çok faydası oldu, doktorlardan bile çok. Ben hiç egzersiz yapmadım sadece aynada bakıp ıkınıyordum ve o bölgenin gerçekten açıldığını görünce bir rahatlık oluşuyordu . Ben anestol kullandım önce parmağımda girişe biraz uyuşunca kulak çöpüyle iç kısıma sürüyorum, ayrıca kayganlaştırıcı jel kullandık. Burda okumuştum üstte sırtın eşine dönük daha rahat oluyor demişti bi kaç kişi. Bende öyle yaptım gerçekten daha rahat oluyor. Ben ilk günden tam almadım. Bir gün yapıp bir gün ara verdim ki tahriş olmasın birde enfeksiyonla uğraşmayayım. Her seferinde biraz daha almaya çalıştım. 3 seferde eşiminde kaçma bu sefer olacak diyip üstüne gitmesiyle yaptık Allahın izniyle. Soranlar olmuş üstte olunca gebe kalınıyor mu ben kaldım ama nasip olmadı 6. Haftada düşük yaptım. Sadece ilişkiden sonra 15 dakika kalmayın ayaklarınızı da yüksek bir yere koyun. Gebeliğim sırasında 2 kere alttan bile kontrol oldum. Ama kesinlikle ertelemeyin ve kaçmayın. Bana kalsa 3. Deneme de acıyor yapamıyorum diyip bırakacaktı eşim hayır bu sefer olacak sende azıcık sabredeceksin dedi ve biraz kendime zorlamamla oldu hala ilişki esnasında çok rahat değilim ama zamanla daha iyi oluyor. Sadece olacağı zaman şunu düşünün o acı ne bir kol kopması neden bir uzuv kaybı kadar acı verici olamaz. İnsan lar o acılara dayanıyorlar ufak bir acı hissi için bu kadar strese üzüntüye değmez. Ben böyle telkin oldum. İnanca kesinlikle oluyor

Back
X