Ben 11 aylık evliyim bende ilk 9 ay ilişkiden korktum, ama daha sonrasında 9 ayın sonunda yendim hatta gebeliğim de vardı ama düşük yaptım. Bu işin tamamı korku ile alakalı. Defalarca jinekologa gittim psikolojik destek almak istedim. Normalde bende panik bozukluk var psikologa gittiğimde kadın vajinismusu duyunca panik bozukluğu unutup hemen 2000 TL ücret alırım telefondan işi çözeriz diyince anladım ki iş ticarete dönmüş ve ben bu işi yapacam dedim, 2000 lirada cebimde kalacak normalde Allah'a şükür maddi imkanım vardı ama yapacam dedim. Bu forumun çok faydası oldu, doktorlardan bile çok. Ben hiç egzersiz yapmadım sadece aynada bakıp ıkınıyordum ve o bölgenin gerçekten açıldığını görünce bir rahatlık oluşuyordu . Ben anestol kullandım önce parmağımda girişe biraz uyuşunca kulak çöpüyle iç kısıma sürüyorum, ayrıca kayganlaştırıcı jel kullandık. Burda okumuştum üstte sırtın eşine dönük daha rahat oluyor demişti bi kaç kişi. Bende öyle yaptım gerçekten daha rahat oluyor. Ben ilk günden tam almadım. Bir gün yapıp bir gün ara verdim ki tahriş olmasın birde enfeksiyonla uğraşmayayım. Her seferinde biraz daha almaya çalıştım. 3 seferde eşiminde kaçma bu sefer olacak diyip üstüne gitmesiyle yaptık Allahın izniyle. Soranlar olmuş üstte olunca gebe kalınıyor mu ben kaldım ama nasip olmadı 6. Haftada düşük yaptım. Sadece ilişkiden sonra 15 dakika kalmayın ayaklarınızı da yüksek bir yere koyun. Gebeliğim sırasında 2 kere alttan bile kontrol oldum. Ama kesinlikle ertelemeyin ve kaçmayın. Bana kalsa 3. Deneme de acıyor yapamıyorum diyip bırakacaktı eşim hayır bu sefer olacak sende azıcık sabredeceksin dedi ve biraz kendime zorlamamla oldu hala ilişki esnasında çok rahat değilim ama zamanla daha iyi oluyor. Sadece olacağı zaman şunu düşünün o acı ne bir kol kopması neden bir uzuv kaybı kadar acı verici olamaz. İnsan lar o acılara dayanıyorlar ufak bir acı hissi için bu kadar strese üzüntüye değmez. Ben böyle telkin oldum. İnanca kesinlikle oluyor