- 12 Eylül 2016
- 196
- 164
- 53
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #232.921
Bebe yağı kullanıyorum zaten de uyuşturucu kremi de yavaş yavaş bırakayım diye düşünmüştüm.Ama haklısınız kızlar deniycem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eeyy bebeyagi sen nelere kadirsin diyorum bazen..Bebe yağı kullanıyorum zaten de uyuşturucu kremi de yavaş yavaş bırakayım diye düşünmüştüm.Ama haklısınız kızlar deniycem![]()
Canım vajina popo yönüne eğimli. Sokarken mutlaka popo yönüne eğimli girmesi gerek. Tavsiyem zeytinyağı sür bolca sür hem vajen deliğine hem aparatına. Derin bir nefes al ve derin derin yavaş yavaş ver ve gevşe. Ikın ve yavaş yavaş sokmaya başla. Bu dediğimi dene bak baskı hissi olmiycak :)Yalnız tamamını sokunca baskı hissi oluyor ya içinde biras hareket ettirdim geçti ama sonra afedersiniz ama hep küçük abdestim geldi normal mi bu yarısı girince böyle olmuyordu acaba ileri geri yapınca mesaneye de mi etki ediyor anlamadım ki valla çok utandım şimdi![]()
Canim benim doktorum wemcaine sprey kullanmisti ve azaltarak biraktirmisti sende oyle yapabilirsin yani bi iliskinde 3 fis digerinde 2 fis digerinde 1 fis artik birakabilirsin inan spreyli gibi olcak iliskin ve inanilmaz rahat olcakBen de haftasonunda yenmiştim hatırlarsanız kızlar. Artık rahatlıkla korkmadan yapabiliyorum. Ben biolyn krem ve vemcaine sprey kullanıyorum uyuşturucu olarak. Ama bir uyuşturucuya düşmek istiyorum sonra da inşallah sıfıra. Tek başına Vemcaine spreyle yenen var mı? Ya da önerebileceğiniz farklı bir şey kullanan var mı?
Ben sonuna kadar desteğim arkandayım canım :) Hayır gerçekten bunlar tamamen hurafe. Senin vajinan onları aldı bunu da alıcak. Hem de hiçbir şekilde acı ağrı ve oluk oluk kan akışı olmadan alıcaksın. Zeytinyağı sür ve derin nefes al ver yavaşça. Gevşe. Bidaha derin nefes al ve ıkın ıkınabildiğin kadar. Yavaşça sokmaya başla hiçbir şekilde acımadığına ve anlatılanlar gibi kanamadığına şahit olucaksın. Acımaz ama baktın ki acıyor ve kanıyor. O zaman dur sakın çıkartma içinden. Sadece o an bekle ve bidaha nefes al. Bidaha ıkın ve popo yönüne doğru sok. İnan bana şaşırıcaksın bu kadar kolay olabildiğine. Ben her türlü yardımcı olurum destek olmaya hazırım herkese :)Kizlar bende aparatlari aldim.kemdim kesinlikle.dokunamiyordum.sadece simle bir kac.deneme.yapmistik.dun ilk defa aparatlari denedim iki boyunu aci ve agri olmadan yapabildim.cok sasirdim.ucuncuye gecicem yalniz yapamayacagimi dusunuyorum. Yani baya korkuyorum.asiri kanama felam olur bayilirim diye korkuyorum biliyorum cok komik
Sağol canım girerken baskı ve bir anlık sızlama oluyor bebeyagi kullanıyorum ben girince içinden bi 20dk falan çıkartmıyorum ileri geri yapıyorum bayağı genişledi kocaman oldu beynim bunu kabullendi penisin tamamı girmiyor uğraşıyorum dilatorle yapınca kontrol bende ama öbur türlü eşim yapınca zorlanıyorum yerini bulamıyor popoya doğru eğimli yapacaksın diyorum tamam diyor ama sonra dik getiriyor ve girmiyor ama kendim yapınca hiç sorun yok yani korksam 4.boy en kalını onu sonuna kadar sokamazdım lâkin onu da başardım benim sorunum penis ve eşimin yönünü bulamaması bulduğunu sanıyor olması ve doğru pozisyon neredeyse her pozisyonda tamamını sokmaya çalıştım penisin ama olmuyor tıkanıp kalıyor biraz açık yazdım kusura bakma başka türlü nasıl ifade ederim bilemiyorum yoksa vajinusmus illetini ben dilatorle yendim penis kaldı geriye eşim üzülüyor espriye vuruyor dilatorle ilişki yaşıyorsun peki ya ben deyince trajikomik şeyler çıkıyor ortaya vallahiCanım vajina popo yönüne eğimli. Sokarken mutlaka popo yönüne eğimli girmesi gerek. Tavsiyem zeytinyağı sür bolca sür hem vajen deliğine hem aparatına. Derin bir nefes al ve derin derin yavaş yavaş ver ve gevşe. Ikın ve yavaş yavaş sokmaya başla. Bu dediğimi dene bak baskı hissi olmiycak :)
Estağfurullah canım tabiki derdini açıkça anlatıcaksın. Eşin altta sen üstte arkan eşine dönük yaparsan mutlaka tamamı giricektir. Ikınmayı da unutma. Bide biraz kendini oynat ileri geri o zaman yerleşiyorSağol canım girerken baskı ve bir anlık sızlama oluyor bebeyagi kullanıyorum ben girince içinden bi 20dk falan çıkartmıyorum ileri geri yapıyorum bayağı genişledi kocaman oldu beynim bunu kabullendi penisin tamamı girmiyor uğraşıyorum dilatorle yapınca kontrol bende ama öbur türlü eşim yapınca zorlanıyorum yerini bulamıyor popoya doğru eğimli yapacaksın diyorum tamam diyor ama sonra dik getiriyor ve girmiyor ama kendim yapınca hiç sorun yok yani korksam 4.boy en kalını onu sonuna kadar sokamazdım lâkin onu da başardım benim sorunum penis ve eşimin yönünü bulamaması bulduğunu sanıyor olması ve doğru pozisyon neredeyse her pozisyonda tamamını sokmaya çalıştım penisin ama olmuyor tıkanıp kalıyor biraz açık yazdım kusura bakma başka türlü nasıl ifade ederim bilemiyorum yoksa vajinusmus illetini ben dilatorle yendim penis kaldı geriye eşim üzülüyor espriye vuruyor dilatorle ilişki yaşıyorsun peki ya ben deyince trajikomik şeyler çıkıyor ortaya vallahi![]()
Penisi elinle ittir canım. Sonra çek elini çok kolay olacak...Sağol canım girerken baskı ve bir anlık sızlama oluyor bebeyagi kullanıyorum ben girince içinden bi 20dk falan çıkartmıyorum ileri geri yapıyorum bayağı genişledi kocaman oldu beynim bunu kabullendi penisin tamamı girmiyor uğraşıyorum dilatorle yapınca kontrol bende ama öbur türlü eşim yapınca zorlanıyorum yerini bulamıyor popoya doğru eğimli yapacaksın diyorum tamam diyor ama sonra dik getiriyor ve girmiyor ama kendim yapınca hiç sorun yok yani korksam 4.boy en kalını onu sonuna kadar sokamazdım lâkin onu da başardım benim sorunum penis ve eşimin yönünü bulamaması bulduğunu sanıyor olması ve doğru pozisyon neredeyse her pozisyonda tamamını sokmaya çalıştım penisin ama olmuyor tıkanıp kalıyor biraz açık yazdım kusura bakma başka türlü nasıl ifade ederim bilemiyorum yoksa vajinusmus illetini ben dilatorle yendim penis kaldı geriye eşim üzülüyor espriye vuruyor dilatorle ilişki yaşıyorsun peki ya ben deyince trajikomik şeyler çıkıyor ortaya vallahi![]()
Vallahi onu da yaptım canım ıkınıyorum bolca artık psikolojik olarak tuvalet ihtiyacı hissediyorum ikinmaktan:)Estağfurullah canım tabiki derdini açıkça anlatıcaksın. Eşin altta sen üstte arkan eşine dönük yaparsan mutlaka tamamı giricektir. Ikınmayı da unutma. Bide biraz kendini oynat ileri geri o zaman yerleşiyor![]()
Bu tuvalet hissine birr çare bulmak lazım.Vallahi onu da yaptım canım ıkınıyorum bolca artık psikolojik olarak tuvalet ihtiyacı hissediyorum ikinmaktan
Çok sağol canım vallahi herşeyi deniyorum yapıyorum elimi çekince de kayıyorPenisi elinle ittir canım. Sonra çek elini çok kolay olacak...
Evet vallahi çok tuhaf bir his wcden dönüşte tekrar olmasa da tuvalet ihtiyacım ıkınınca sanki geliyor gibi oluyor anlamadım vallahi canımBu tuvalet hissine birr çare bulmak lazım.
Ben dün gece yine ilişkiyi yarıda kesip tuvalete gittimeşim de artık sinirleniyo
Penis benim hakimiyetm de. O baskı hissi gidene kadar bırakmiyorum, sonra bırakıyorum gerisi kolay oluyo..Çok sağol canım vallahi herşeyi deniyorum yapıyorum elimi çekince de kayıyor
Ben de başlarda tutuyorum uğraşıyorum bayağı girsin diye sonra kolum ağrıyor yeminle eşime devrediyorum yani yensek bile sorunlar yakamızı bırakmıyor tam anlamıyla ne zaman sağlıklı bir ilişki yaşayacağız Allah bilir canımPenis benim hakimiyetm de. O baskı hissi gidene kadar bırakmiyorum, sonra bırakıyorum gerisi kolay oluyo..
Canim idrarin gelmiyo aslinda.penis mesaneye baski yaptigi icin oyle hissediyosun oda zamanla gececek emin olBu tuvalet hissine birr çare bulmak lazım.
Ben dün gece yine ilişkiyi yarıda kesip tuvalete gittimeşim de artık sinirleniyo
Evet canım ben de öyle tahmin ettim acaba dedim mesaneye baskı yapıyor ondan mi psikolojik böyle sürekli de gelmez ki insanın tuvaleti vallahi şaka gibiCanim idrarin gelmiyo aslinda.penis mesaneye baski yaptigi icin oyle hissediyosun oda zamanla gececek emin ol
Evet evet aynen psikolojik o biraz yeni yendigimde bende oyle hissediyodum hep hatta diodum bu ne ya hep boylemi devam edicek diye.o baski zamanla geciyo korkmayın:)Evet canım ben de öyle tahmin ettim acaba dedim mesaneye baskı yapıyor ondan mi psikolojik böyle sürekli de gelmez ki insanın tuvaleti vallahi şaka gibi![]()
İnşaallah canim..Canim idrarin gelmiyo aslinda.penis mesaneye baski yaptigi icin oyle hissediyosun oda zamanla gececek emin ol
Ay inşallah tam yendik derken bi de wc sıkıntısı mi cekicezEvet evet aynen psikolojik o biraz yeni yendigimde bende oyle hissediyodum hep hatta diodum bu ne ya hep boylemi devam edicek diye.o baski zamanla geciyo korkmayın:)