• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Mrb Kizlar Epeydir Yazamadim.Bende kendi Çabalarıyla Yenenlerdenim Canım Çok Tatlıdır benim. Eski yazılarımı okuyanlar tanır bilir beni. Vemcaine Sprey tavsiyesiyle 2 sefer yapabilmistim. Ve Dedimki Esime Bi dahaki Yaptigimizda sadece kayganlastirici kullanicam spreyi kullanmucam dedim ve yapabildimm kizlar ve hatta spreyle daha cok acı hissi oluşmuştu. Suan normal bi sekilde yapabiliyorum ve inanin aci hissi yokmus gerçekten. ne zaman serbest bıraktım ozamn acı gidiyo. lutfen ertelemeyin hepsi azıcık cesaret sadece. Ama ben suan hep üstte yapıyorum diğer leri zamanla cesaretimle olacak inşallah

Üstte olun mutlaka kontrol sizde olsun. kayganlastirici yi sürsün eşiniz siz nefes alın ve ikinin o kendilinden az az giriyo zaten. Baktiniz aci hissi var bekleyin çünkü gerçek anlamda serbest kalmadiginizi gösterir. insan ikiniyorum saniyo ama aslinda ikinmamis oluyosun emin olun. suan bile ilk girerken ben bile nefes egzersizleriyle yavaş yavas ikinarak girdiriyorum ondan sonra acimio zaten. Her yapisimizda gerçekten aci olmadığını ve kendimizi kastigimiz için aci olustugunu bi kez daha anladım. Lütfen aci hissettiginiz anda durun ve derin nefes alin ama hemen vermeyin nefesinizi . muma yavasca ufler gibi vereceksiniz nefesinizi her seferinde ve yavasca ikimacaksiniz hepsi bu

Ben de uyuşturucu krem yardımıyla yendim. Duşa girdim sıcak suda iyice gevşedi sonra bol bol zeytinyağı sürdüm. Anestol merhem sürdüm sonra da gleitgelen jel. Pehlivan gibi oldum sonra da eşimin yanına gittim o şekilde tam birleşme oldu. Hiç acı hissetmedim. Ama o uyuşturucu krem eşime de etki etti yani o da haz almadı birliktelikten. Artık sadece kayganlaştırıcı kullanmayı düşünüyorum. Yazık adamı da hissizleştirdim . Altıma kaçırsam hissetmicem senin yüzünden diyordu en son

Ben de uyuşturucu krem yardımıyla yendim. Duşa girdim sıcak suda iyice gevşedi sonra bol bol zeytinyağı sürdüm. Anestol merhem sürdüm sonra da gleitgelen jel. Pehlivan gibi oldum sonra da eşimin yanına gittim o şekilde tam birleşme oldu. Hiç acı hissetmedim. Ama o uyuşturucu krem eşime de etki etti yani o da haz almadı birliktelikten. Artık sadece kayganlaştırıcı kullanmayı düşünüyorum. Yazık adamı da hissizleştirdim . Altıma kaçırsam hissetmicem senin yüzünden diyordu en son

:KK45::KK45::KK45:

Merhaba arkadaşlar bende parmak egzersizleri eşli denemeler sonrası dün uyuşturucu sprey ve bolca bebeyağı ile denedim burda yazdıgınız herşeyi uygulayarak ama yapamadım yine penis başıdan 3-4 cm ileri nefes ve ıkınarak alabildim ki tam anlamıyla olmadı diyor eşim azdaha ilerlemeliymiş duvar hissi oldu. Bende yine o ara pes edip çık dedim .. artık okadar bunaldımki bu durumdan başka ne yapabilirim

Merhaba arkadaşlar bende parmak egzersizleri eşli denemeler sonrası dün uyuşturucu sprey ve bolca bebeyağı ile denedim burda yazdıgınız herşeyi uygulayarak ama yapamadım yine penis başıdan 3-4 cm ileri nefes ve ıkınarak alabildim ki tam anlamıyla olmadı diyor eşim azdaha ilerlemeliymiş duvar hissi oldu. Bende yine o ara pes edip çık dedim .. artık okadar bunaldımki bu durumdan başka ne yapabilirim
Pes etmicektin. Biraz dinlenip devam edecektin..
Bu erkeklere de yaranilmiyo. Yapsan kabahatli yapmasan kabahatli..

Pes etmicektin. Biraz dinlenip devam edecektin..
Bu erkeklere de yaranilmiyo. Yapsan kabahatli yapmasan kabahatli..
Bende 8 ay sonra yenmiş biri olarak Allah gerçekten yardımcınz olsun bende hala kasılmalar ve ama nefes kontrolü yaparken artık ilişkiye gırebılıyrm asla yapamam derdm ama bşardım sadece ısteksızlık ve bıraz

Arkadaşlar dilatorle çalıştıktan bu yana regl dönemim değişti normalde her ayın sonudur başlarda 2-3 gün geriye gitti stres kaynaklı falan dedim sorun etmedim ama gitgide ortalara geldi ayın sonu diye beklerken bugün oldum ve şoklardayım 28yada 30unda oluyordum bu süre 24-25e çekildi şimdi ise ayın 17sinde oldum böyle bir durum yaşayan var mı sizce de garip değil mi reglim hep düzenlidir hiç düzensizlik yaşamadım sadece mevsim değişikliklerinde ya da stres oldum mu en fazla 2-3 gün oynardı şimdi arada bayağı bir fark oluştu acaba neden o_O:eek:

Kasımda 2 yıl dolacak, artık ümitlerim tükeniyor. Bu konu hakkında o kadar çok okudum ki artık her şeyi biliyorum ama yapamıyorum uygulamada.. Çok ileri seviyede de değilim, en azından penis başı girebiliyor. Ama sonrası yok. Gevşiyorum, kasları serbest bırakıyorum. Ama bir yerden sonrası girmiyor işte.. Uzun zamandır denemiyoruz bile, sanırım pes ettik..

Eşim gayet anlayışlı, bu konuda en ufak olumsuz bir şey söylemedi şimdiye dek ama bu akşam yakınlaşmaya çalıştığımda yorgunum canım falan dedi. Ben yine nazlanıp devam edince saate bakıp "Yapamıyoruz zaten, yapabilsek yapalım da" dedi. Ben o an çok gücendim cidden.. O farkında bile değil ne dediğinin çünkü sonrasında normal konuşmasına devam etti, gitti yattı. Ben de bozuntuya vermedim, bir şey olmamış gibi..

Kasımda 2 yıl dolacak, artık ümitlerim tükeniyor. Bu konu hakkında o kadar çok okudum ki artık her şeyi biliyorum ama yapamıyorum uygulamada.. Çok ileri seviyede de değilim, en azından penis başı girebiliyor. Ama sonrası yok. Gevşiyorum, kasları serbest bırakıyorum. Ama bir yerden sonrası girmiyor işte.. Uzun zamandır denemiyoruz bile, sanırım pes ettik..

Eşim gayet anlayışlı, bu konuda en ufak olumsuz bir şey söylemedi şimdiye dek ama bu akşam yakınlaşmaya çalıştığımda yorgunum canım falan dedi. Ben yine nazlanıp devam edince saate bakıp "Yapamıyoruz zaten, yapabilsek yapalım da" dedi. Ben o an çok gücendim cidden.. O farkında bile değil ne dediğinin çünkü sonrasında normal konuşmasına devam etti, gitti yattı. Ben de bozuntuya vermedim, bir şey olmamış gibi..

:( :(

Canım beni de tetikleyen şey bu tarz bişey olmuştu. Eskisi kadar cıvıl cıvıl yeni evli yakınlaşması olmamaya başladı. Ilk başlardaki enerjisi kayboldu bende hissettim ve gerçekten artık bir dur demenin zamanı geldi dedim. Eşimi o şekilde görmeyi kabul edemedim. Çünkü evliliğimizin ileriki dönemlerini de etkileyecekti bu durum. Balık baştan kokar. Korktum ve hemen egzersizlere başladım o gelmese ben gittim bol bol okudum araştırdım beynimde bitirdim. Olacak olacak dedim telkin verdim kendime. Belli başlı taktikler var onları uyguladım. Ve evliliğimizin 2. ay dönümünde yendim.. Kızlar yapabilirsiniz herşey bizim elimizde. Beynimizde bitiyor gerçekten. Sen kendini inandirmazsan beyninde inanmaz. Önce onu hazırla ki oda olumlu sinyal versin. Karamsar olmayın lütfen.

Canım beni de tetikleyen şey bu tarz bişey olmuştu. Eskisi kadar cıvıl cıvıl yeni evli yakınlaşması olmamaya başladı. Ilk başlardaki enerjisi kayboldu bende hissettim ve gerçekten artık bir dur demenin zamanı geldi dedim. Eşimi o şekilde görmeyi kabul edemedim. Çünkü evliliğimizin ileriki dönemlerini de etkileyecekti bu durum. Balık baştan kokar. Korktum ve hemen egzersizlere başladım o gelmese ben gittim bol bol okudum araştırdım beynimde bitirdim. Olacak olacak dedim telkin verdim kendime. Belli başlı taktikler var onları uyguladım. Ve evliliğimizin 2. ay dönümünde yendim.. Kızlar yapabilirsiniz herşey bizim elimizde. Beynimizde bitiyor gerçekten. Sen kendini inandirmazsan beyninde inanmaz. Önce onu hazırla ki oda olumlu sinyal versin. Karamsar olmayın lütfen.
Canım ben çok uğraştım cidden, o parmak egzersizlerini falan hepsini yaptım hem de ilk denemede.. Eşimle de parmak egzersizi yapabiliyorum ama penisle olmuyor. Hep bu sefer olacak diyorum, olmuyor. Hiç böyle bir korkum yoktu evlenmeden önce, neden hala yapamıyorum bilmiyorum. Acısa da yapacağım diyorum ama bir noktadan sonra ilerlemiyor. Derin nefes alıp salıyorum kendimi yine de olmuyor. Artık yoruldum çok..

Canım ben çok uğraştım cidden, o parmak egzersizlerini falan hepsini yaptım hem de ilk denemede.. Eşimle de parmak egzersizi yapabiliyorum ama penisle olmuyor. Hep bu sefer olacak diyorum, olmuyor. Hiç böyle bir korkum yoktu evlenmeden önce, neden hala yapamıyorum bilmiyorum. Acısa da yapacağım diyorum ama bir noktadan sonra ilerlemiyor. Derin nefes alıp salıyorum kendimi yine de olmuyor. Artık yoruldum çok..

Kayganlaştırıcı kullanıyor musunuz? Onun çok etkisi oldu bizde. Yoksa edin ve bolca kullan. Ve ilişki esnasında ıkınmayı dene. Birde o hiç ilerlemiyor gibi hissettiğin anda kegel yapmayı dene. Eşin olduğu gibi kalsın sen kegel yap. Acın baskın biraz hafiflesin sonra biraz daha ilerleyin.

Evet nefes egzersizleri çok işe yarıyor ben yenmiş biri olarak bazen halen kasılıyrm acıcak korkusu yok tabi ama istemsiz olur hemen nefes egzersizi yapuyrm o an rahatlatıyrm kendimi . ben Dr gittim te seansla başardm

Evet nefes egzersizleri çok işe yarıyor ben yenmiş biri olarak bazen halen kasılıyrm acıcak korkusu yok tabi ama istemsiz olur hemen nefes egzersizi yapuyrm o an rahatlatıyrm kendimi . ben Dr gittim te seansla başardm

Aynen öyle bol bol kegel ve nefes egzersizi çalışmakta fayda var. Bende kegelin çok yararını gördüm. Bununla alakalı kitaplar var ister onları alın isterseniz internetten araştırın çok yararlı olcaktir

Ben yeneli 8 ay oldu hala kegel yaparım ihtiyaç duydukça. İlerisi içinde çok yararlı. Doğumda kolaylık ve ilerleyen yaşlarda nüksetmesi muhtemel olan kadın hastalıkları için bir nevi önlem niteliğinde

Aynen öyle bol bol kegel ve nefes egzersizi çalışmakta fayda var. Bende kegelin çok yararını gördüm. Bununla alakalı kitaplar var ister onları alın isterseniz internetten araştırın çok yararlı olcaktir
Yok Allah'a şükür çok sorun etmıyrm eşimle birlikte oluyrz her defasında 8 aylık evlıym 1 ay oldu yenelı şükürler olsun. sadece ilk eşim yaklaşırken biraz istek sz oluyorum. Bu evreye bile gelebılcgımı düşünmemiştim hatta üstte bile cıkabılıyrm asla yapamam derdim ‍♀️

Back
X