• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kayganlaştırıcı kullanıyor musunuz? Onun çok etkisi oldu bizde. Yoksa edin ve bolca kullan. Ve ilişki esnasında ıkınmayı dene. Birde o hiç ilerlemiyor gibi hissettiğin anda kegel yapmayı dene. Eşin olduğu gibi kalsın sen kegel yap. Acın baskın biraz hafiflesin sonra biraz daha ilerleyin.
Evet, kullanıyoruz. Farklı çeşitleri denedik, doktora da danıştım hatta.. Kitaplar da aldım vajinismusla ilgili, egzersizlerle ilgili ama dediğim gibi yapamıyorum hala..

Offf çok bunaldim yine hüsran beş yıl oldu bugün yine denedik olmadı.... Pre... Le çok zor oluyor wapcaine spreyde prezervatif siz olmuyor şaştım üste olmuyor cesaret edemiyorum kitleniyorum üstte de yapamıyorum deliricem

Ben de vajinismusu 10.ayda yendim sukur Zaman zaman buraya girip bilgi ediniyodum.simdi Ben de benim gibilere yardimci olmak istiyorum.oncelikle kesinlikle korkuldugu gibi bisy degil kizlar.bende sifir acı oldu.acının aksine zevk bile aliyorum.bir haftadir hergun 3 4 kere yapabiliyoruz sukur.kayganlastirici flan hicbisy kullanmiyorum.emla da bende hic bir ise yaramadi.Ankara zubeyde hanim hastanesinde terapiye gittik fakat 3 5 terapiden sonra olmayinca orayi da biraktim.yalniz oradaki doktor bir kitap aldirdi bana cem keçenin vajinismusun ustesinden gelmek adli bir kitap, sanırım evde onu okuyarak bilincaltimi da elimden geldigince temizleyerek basarabildim.omuzlarimdan yuk kalkti sanki gercek bi kari koca oldugumuzu yeni anladim, erkek iliskiden sonra kesinlikle daha cok sahipleniyormus karisini.sormak istedikleriniz varsa yardimci olurum insallah

Ben de vajinismusu 10.ayda yendim sukur Zaman zaman buraya girip bilgi ediniyodum.simdi Ben de benim gibilere yardimci olmak istiyorum.oncelikle kesinlikle korkuldugu gibi bisy degil kizlar.bende sifir acı oldu.acının aksine zevk bile aliyorum.bir haftadir hergun 3 4 kere yapabiliyoruz sukur.kayganlastirici flan hicbisy kullanmiyorum.emla da bende hic bir ise yaramadi.Ankara zubeyde hanim hastanesinde terapiye gittik fakat 3 5 terapiden sonra olmayinca orayi da biraktim.yalniz oradaki doktor bir kitap aldirdi bana cem keçenin vajinismusun ustesinden gelmek adli bir kitap, sanırım evde onu okuyarak bilincaltimi da elimden geldigince temizleyerek basarabildim.omuzlarimdan yuk kalkti sanki gercek bi kari koca oldugumuzu yeni anladim, erkek iliskiden sonra kesinlikle daha cok sahipleniyormus karisini.sormak istedikleriniz varsa yardimci olurum insallah
Aynen canım katılıyrm daha çok sahıplenıyr bende 7 ay sonra yendim şükür olsun

Kizlar bir de penisin girmesi parmaktan da o aletlerden de kolay.Rabbim orayi parmaga gore yaratmamis ki birlesme icin erkegin organina gore yaratmis.ve vajina kendi kayganlastirici gorevini goruyor zaten on sevismeden sonra.Benim bacaklarim kaskati kesilirdi mumkun degildi esimin girip ilerlemesi simdi cok rahat acabiliyorum bacaklarimi.hersey beyinde bitiyo

Arkadaşlar eğer uyuşturucu kremler filan kullandıktan sonra hala olmuyorsa ve vajina da ciddi bir problem yoksa kesin çözüm bana göre aparatlar. Yener yenmez burada paylaşmıştım hala da söylüyorum kurtarıcım o aparatlar oldu ve tabiki bol kayganlastirici hiç zaman kaybetmeden aparatlarla bol egzersiz yapmayı deneyin zaten egzersizle orayı açacaksınız ve eşiniz de kolayca girecek. Eğer uyuşturucu krem spreylerle etki ediyorsa sizde krem sprey ne iyi geliyorsa o artı bol kayganlastirici artı bol egzersiz aparatlarla bana göre formül bu. Başlamak bitirmenin yarısıdır derler siz bir başlayın gerisi gelecektir.

Kasımda 2 yıl dolacak, artık ümitlerim tükeniyor. Bu konu hakkında o kadar çok okudum ki artık her şeyi biliyorum ama yapamıyorum uygulamada.. Çok ileri seviyede de değilim, en azından penis başı girebiliyor. Ama sonrası yok. Gevşiyorum, kasları serbest bırakıyorum. Ama bir yerden sonrası girmiyor işte.. Uzun zamandır denemiyoruz bile, sanırım pes ettik..

Eşim gayet anlayışlı, bu konuda en ufak olumsuz bir şey söylemedi şimdiye dek ama bu akşam yakınlaşmaya çalıştığımda yorgunum canım falan dedi. Ben yine nazlanıp devam edince saate bakıp "Yapamıyoruz zaten, yapabilsek yapalım da" dedi. Ben o an çok gücendim cidden.. O farkında bile değil ne dediğinin çünkü sonrasında normal konuşmasına devam etti, gitti yattı. Ben de bozuntuya vermedim, bir şey olmamış gibi..
Ah canım ayni durumdayiz ben deneyelim desem esim istemiyor yorgunum diyor hep üzülüyorum aklıma başka biri olduğu bile geliyor psikolojim bozuldu iyice

Ya canım anlat lütfen nasil yendin ya yardım lutfen:KK43:

Kasımda 2 yıl dolacak, artık ümitlerim tükeniyor. Bu konu hakkında o kadar çok okudum ki artık her şeyi biliyorum ama yapamıyorum uygulamada.. Çok ileri seviyede de değilim, en azından penis başı girebiliyor. Ama sonrası yok. Gevşiyorum, kasları serbest bırakıyorum. Ama bir yerden sonrası girmiyor işte.. Uzun zamandır denemiyoruz bile, sanırım pes ettik..

Eşim gayet anlayışlı, bu konuda en ufak olumsuz bir şey söylemedi şimdiye dek ama bu akşam yakınlaşmaya çalıştığımda yorgunum canım falan dedi. Ben yine nazlanıp devam edince saate bakıp "Yapamıyoruz zaten, yapabilsek yapalım da" dedi. Ben o an çok gücendim cidden.. O farkında bile değil ne dediğinin çünkü sonrasında normal konuşmasına devam etti, gitti yattı. Ben de bozuntuya vermedim, bir şey olmamış gibi..
Aslında yarısına kadar alıyorsan gerisinin gelmesi lazım bacaklrımı daha çok acmıyrmusn

Allah'ım hepinize yardımcı olsun canlarım hepsi bizim elimizde bende 7 ayda yendim asla yapamam derdim o cesaret o gücü Allah hepinize versin inşallah gerçekten yaşamış bir o olarak içten söylüyorum

Merhaba bayanlar sizleri tam 1 senedir gizliden gizliye takip ediyordum 21 yaşındayım ve 1 sene önce evlendim tam 1 sene önce temmuz ayında ilk birleşmemizi yapmamız gerekiyordu ilk başta herşey çok güzeldi ön sevişmemizde hiç bir sorun yoktu aklımda zorlanacağıma dair bir düşünce bile yoktu ama eşim bacakların çok titriyo zangır zangır rahatla dedi tamam dedim heyecanlandığım için açık açık yazıyorum bayanlar kurumuştu orası ve ben kuruduğunu söyleyemeden eşim aniden oraya girmeye çalıştı ve ben biraz sızlama hissedip eşimi ittim yatakta kan görünce de ağlamaya başladım eşim güldü falan bana sarıldı korkma bugünlük bu kadar yeter diyip sakinleştirdi beni ve uyuduk. Ertesi gün tekrar ön sevişme yaptık sonra o bölüme geçince baktım ki o ıslaklık birden kayboluyor bacakların istemsizce kasılıyor ve zangır zangır titriyorum ve mümkün değil eşim penisini dokundurduğu anda bile hayır yapma hazır değilim diyordum eşim Allah razı olsun hep güler bişey olmaz sen rahat ol ne zaman hazır hissedersen o zaman yaparız diyordu ben ağlıyordum her seferinde ben beceriksizin tekiyim diyordum gülüp eninde sonunda yapacağız boy boy çocuklarımız olacak bu günler de geçecek merak etme diyordu günler haftaları haftalar ayları kovaladı hala birleşme yaşayamamıştık ben her allahın günü bu sitede herkesin bütün yazılarını okurdum parmak egzersizi kegel nefes falan filan hepsini okuyordum ama parmağımı 1 sene boyunca içeri sokamadım açıkçası bana hem iğrenç geliyordu hem de inat ediyordum kendime yen artık şunu diye yaşıtların başka kadınlar nasıl da yapıyor hamile kalıyor sen mi yapamayacaksın diyordum komşularımdan hamile kalanlar çocuk doğuranlar asla insan küçümsemiyorum sakın yanlış anlaşılmasın köyden gelen bir gelin vardı ve evlendikten 10 ay sonra bebeğini kucağına aldı ben üniversite okuyorum o bölgenin bütün anatomisini biliyordum orada bir duvar olmadığını boşuna kastığımı biliyordum ama penis oraya değdiği anda bütün bu düşüncelerim toz olup uçuyordu ve ben kilitliyordum yine kendimi. 1 ay önce falan yine eşim istedi deneyelim dedi ve bana dediki sana söz veriyorum içeriye itmiyicem sadece bana güven ve bacaklarını aç dedi 3 4 kere söz aldım söz dedi sonra afedersiniz sadece sürtmeye başladı ve bana gözlerini kapat hiçbirşey düşünme dedi ben baya zevk alıyordum ve içeriye girmeyeceğini bildiğim için kendimi kasmıyordum 4 5 dakika sonra sana bişey söyliyicem dedi baş kısmı şu an içeride dedi ben bir anda neeeeee diye bağırdım ve baktım inanmıyordum kan acı hiçbişey yoktu zaten 1 sene önce o ilk gece kan gelmişti ve artık hiçbir şekilde kan acı yoktu altını çizerim parmak kegel hiçbişey yapmadım sadece kendimi hergün bu siteyi okuyarak inandırıyordum olabileceğine imkânsız olmayışına .neyse bayanlar ne yazıkki baş kısmından sonrasını yine içime alamıyordum sanki bir Duvar var ve içeri girmesi mümkün değil o gün sadece bu kadardı. Sitede okumuştum deney eyim dedim gidip bir anestezik krem aldım Tam bugün birkaç saat önce önce kocamın penisine sonra da kendi vajinama bir güzel krem sürdüm parmak sokamadığım için ben yüzeyine sürebildim sadece eşimin her yerine ama.sonra üstüne geçtim ve yüzüm eşime dönük o alabildiğim yere kadar aldım ve bekledim eşim sabırsızlanıyır ben ona kızıyorum bekle diye gülüyoruz falan 2 3 dakika o duvarda bekledim sonra baktım o duvar kalkmıyor kalktım eşimin üstünden o sırada vajinamın iç kısımlarında çok küçük küçük yanma hissediyordum sanırım uyuşuyordu o an .o hissi de şöyle anlatayım yüzümüze maske yaparız hafif yüzümüz yanarya deriz iyi iyi işe yarıyor yemin ederim o his biz sadece yeni tanıştığımız için bu hislerle o yüzden çekiniyoruz neyse ben bir korktum krem yan etki mi yaptı diye biraz bekledik baktım ki yanma kayboldu sonra yine eşimin üzerine geçtim yine o alabildiğim yere kadar aldım kızlar bu arada içimden Allah affetsin bu ana kadar hiç durmadan nas felak ihlas okuyorum sonra bir baktım krem işe yaramış ne eşim bişey hissediyor ne ben o duvarı da hissetmiyordum sonra fırsat bu fırsat oturdukça oturdum birde baktım ki hepsi içimde eşim bana bakıyor şaşkın şaşkın ben eşime eşime soruyorum içimdesin zevk alıyor musun hiçbişey hissetmiyorum ki diyor ya sen diyor bende diyorum gülüyoruz ama ben kalkmıyorum oturduğum yerden kızlar yemin ederim gram acı sızı hiçbişey yok kaka yapar gibi içinizden bişey çıkıyor tek farkı bu girip girip çıkıyor sonra baktım sonuna kadar alabiliyorum fırsat bu fırsat 15 dakika boyunca birçok pozisyonda denedik sonra uyuşmalar geçti ben içimde hareket eden şeyi hissediyordum biraz biraz zevk almaya başladım o da filmlerdeki gibi değil sadece hoş bir duygu eşimde uyuşukluk geçince mükemmel bir his olduğunu söyledi ve mutlu huzurlu bir şekilde sonlandı umarım yazımı okuyan birçok hanıma da ben umut ışığı olurum tıpkı bana olanlar gibi kızlar kesinlikle acı sızı kan bütün herşeyi çıkaralım kafamızdan eşimin dediği gibi eninde sonunda olmayacak mı tabikide olacak kendiniize güvenin kızlar biz gerçekten çok güçlü kişileriz zangır zangır titremelerden bugün buraya geldiysem herkes gelebilir inşallah hepimizin tek derdi doğuma az kala bebeğimize isim düşünmek olsun bana ışık olan bütün kadınlara teşekkür ederim mutlu hayatlar

Aslında yarısına kadar alıyorsan gerisinin gelmesi lazım bacaklrımı daha çok acmıyrmusn
Canım altta da deniyoruz üstte de deniyoruz ama yapamıyoruz. Eşim de çok ısrar etmiyor, benim canım yanacak diye.. Belki ısrarcı olsa daha çabuk halledeceğiz.

Cem Keçenin kitabını ben de aldım okudum bitirdim. Bende işe yaramadı.

Canım altta da deniyoruz üstte de deniyoruz ama yapamıyoruz. Eşim de çok ısrar etmiyor, benim canım yanacak diye.. Belki ısrarcı olsa daha çabuk halledeceğiz.
Üstüne düşün bence canım eninde sonunda olacak ama üstte kontrol sende olur derin nefes aldıkça ıkın içine al bacaklarını ac

Kızlar benim bu 6 veya 7 ilişkim hiç bi sıkıntı yok o kadar rahatım ki bende 1 sene sonra yendim. Hadi artık üzerine gidin bu hastalığın birbirimize destek olalım bitirelim bu işi ve hamilelige doğru gidelim . Kendi bildiklerimle ben ve bi çok arkadaşımı yendirdim. Kafaya koyun basarcam deyin gerisi Allahin izniyle geliyo. Tikandiginiz yerde yardım edebilirm ve asabiliriz kızlar ertelemeyn artık giden sizin hayatinizdan gidiyor. Allah herkese kolaylik versin.

Kızlar benim bu 6 veya 7 ilişkim hiç bi sıkıntı yok o kadar rahatım ki bende 1 sene sonra yendim. Hadi artık üzerine gidin bu hastalığın birbirimize destek olalım bitirelim bu işi ve hamilelige doğru gidelim . Kendi bildiklerimle ben ve bi çok arkadaşımı yendirdim. Kafaya koyun basarcam deyin gerisi Allahin izniyle geliyo. Tikandiginiz yerde yardım edebilirm ve asabiliriz kızlar ertelemeyn artık giden sizin hayatinizdan gidiyor. Allah herkese kolaylik versin.

2019da bebek istiyoruz biz de ama daha şu illeti yenemedim, nasıl olacaksa..

Back
X