Arkadaşlar merhaba,
Ben mayıs ayında buraya yazıyordum, serçe parmağımı ilk boğumdan sonra sokamıyorum bir türlü olmuyor demiştim. Daha sonra o ara psikolojim bozuldu araya ramazan girdi derken salı günü tekrar egzersizlere başlama kararı aldım. Sanki karşımda eşim varmış gibi düşünerek motive ettim kendimi sanki egzersiz amaçlı değilmiş gibi ve serçe parmağımı denedim hiçbir şey hissetmeden tamamını sokabildim. Daha sonra diğer parmaklarımı denedim tek seferde sokabildim. Eşim görevde olduğu için egzersizleri daha da ilertelebilmek için dilatör aldım. 1 ve 2. boy dilatörleri tamamen içime alabiliyorum git gel de yapabiliyorum.
Ama 3. boyda sıkıntı var, vajina girişinden sokabiliyorum ama girişten 3-4 cm sonra bir darlık gibi bir yer var ya hani oradan geçerken acıyor zorlarsam da acıyor içimde sabit dururken de acıyor. Ben sadece dilatör egzersizlerinde bebek yağı kullanıyorum o kadar. Ağrı ve acı için bir şey kullanmıyorum, doktor ilişki denemesi sırasında kullanmam için vermişti ama egzersizlerde kullanmayacaktım. 3. boy için bi öneriniz var mı? Neden alamıyorum acıyor? Acaba kızlık zarını mı zorluyor? Nişanlımla ilk birlikteğimizde zarın yırtılması konusunda anlaştık, bozulsun da istemiyorum açıkcası.
Bir de zar vajina girişinde diye biliyorum, 3-4 cm gerideki darlığın baskının sebebi ne olabilir? Doktor muayenesinden de geçtim anatomik olarak sıkıntı da yok.