Herkese merhaba
Ben 8yıl suren brı vajı ydım. Yanlız evliliğimin ıkıncı ayında esımın parmak egzersızı sırasında kızlıgım bozulmuştu. Sadece tek pozısyonda bırlikte olabılıyoduk bacaklarım kapalı asla acamıyordum. Evet bunu 8 yıl boyunca duzeltememem de benımde hatam korkularım vardı. Ikıcocugum vardı mutluyduk dıyodum. Takı bırgun esım bıktım artık aldatıcam deyınceye kadar. Resmen uykumdan uyandım ve kendıme geldım. Kendım için yapaıcaktım o benı bırakıp gıtsese kendım için sonrakı hayatım için basarıcam dedim. Sonra psikolaga gıttım yazıstım drlarla makaleler okudum. Bırgun bır yazı okudum ve basladım calışmaya. Benım kafamdaydı hersey korkularım tabularım acıcak endısem hep beynımde. Yazı da soyle dıyodu bunu çalışmayı en iğrenç zamanınızda mıdenız bulanıcak hatta kusucaksınız devam edın bırakmayın dıyordu. Bende adetımı bekledim her ortamı hazırladım bunarada ınternetten dılatorde almıştım. Ve kanamalı halımle en küçüğle basladım ve basarmıştım sonra 2numaraya gectım evet onuda basarmıştım. 2.gun adetımın tekrar devam ettım bu sefer 3 ve 4 numaraya yanı pe.. s boyuna gectm hemde bacaklarım acık ama tam o sırada mıdem bulandı başım donü anıden cıkardım ve kustum. Tamam bunuda yaptık ama devam dedım odaya dondum tekrar pe..s boyunu denedım ve busefer sarkı soyleyerek beynıme acı yok hersey guzel ıyıyım dıyerek. 3. Ve 4. Gun devam ettım kanamalı halımle hıc krem ve benzerı kullanmadan en iğrenç durumda kusa kusa sonrakı günler adetım 7 gun boynca yaptım. 10. Gun esimle bacaklarımı acarak denedım ve oldu bıttı ben basarmıştım. Artık esımı ıtmıyorum kasılmıyorum rahatım bıttı nasıl ağladıgımı bılemıyorum. Bu benım hıkayem umarım yardımcı olurum. Insallah ısteyen kendı için basarmak isteyen herkes yapıcaktır inanın kendınıze inanın !