• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Zaten 4 bin -5 bin istiyorlar birde o aparatları tanımadığın 2 kadınla deniyomuşsun o yüzden gaza geldim bnde tek başıma çözcem diye
Tek başına yapabileceğin bişey ve o kadar para vermeye gerek yok zaten bir hafta egsersiz yap ara vermeden sokabiliyorsan sadece 3.ve 4.boyla yap sonra eşli denemeye geç sprey değil de kulak çöpüyle emla ya da anestol krem al fındık büyüklüğünde sür içine kadar uyuşsun hiçbişey hissetmiyeceksin nefes alıp vermeyi ikinmayi unutma bu işin formülleri onlar vakit kaybetme gözümüzde büyütüyoruz ben yendigimde bu muymuş dedim ya ayları zehir ettim resmen

Kızlar Allah hepinizden razı olsun burda kımseyi tanımıyorum ama herkes ayrı ayrı cok destek oldu motive etti bilgilerini paylaştı ben 5 aylık evliyim vajinusmusluydum taaaki yarım saat öncesine kadar evet bende yendim bu lanet problemi çok şükür hepinize çok teşekkür ederim allah herkese yardım etsin inşallah :)

Kızlar Allah hepinizden razı olsun burda kımseyi tanımıyorum ama herkes ayrı ayrı cok destek oldu motive etti bilgilerini paylaştı ben 5 aylık evliyim vajinusmusluydum taaaki yarım saat öncesine kadar evet bende yendim bu lanet problemi çok şükür hepinize çok teşekkür ederim allah herkese yardım etsin inşallah :)
Yendim deyince mesela zevk alarak mı oldu yada tamamı girdi mi bnde bugün eşli denedim yarıdan fazlası girdi ilk defa ama bn sawaş vermiş gibiydim yoruldum resmen kendimle cebelleşmekten

Spreyi içeri sıkmaya korktum dış girişe sıkmıştım bir denemede oda pek işe yaramamıştı
Çömelerek yada siz açın eşiniz içine sıksın içi uyusucal yavas yavas esiniz ice girmeye baslicak zorlandiginiz yerde cikarttirmayip nefes alip verin ıkının hissedilen sadece baskı acı yok.bir iki daha zorlanirsaniz spreyle yaparsiniz sonra zaten gerek duymazsiniz.aparatlar doktorlar hic gerek yok bence

Yendim deyince mesela zevk alarak mı oldu yada tamamı girdi mi bnde bugün eşli denedim yarıdan fazlası girdi ilk defa ama bn sawaş vermiş gibiydim yoruldum resmen kendimle cebelleşmekten
Kim olursa olsun ilklerde bu iş kadinlar acisindan zevk alinarak yapilmaz farkli bir sey bu.zamanla herkes alisiyor yeterki icinize alin penisin tamamini ve bunu iki uc defa tekrarlayin daha sonrakilerde sevsmek zevk almak esinizle size kalmis zaten yenmis oluyorsunuz.kizlar zamaniniza caniniza esinize yazik aparatlar doktorlar spreyi sıkın yapin sonrasi geliyo zaten

Bu yaziyi buraya birakiyorum uye olmadan burada care arayan burayi okuyan insanlar var cuma gunu iki arkadasa bunlari yazdim ve bitti kurtuldular.
########### oncelikle yatak ucu gibi biyere uzanin,belinizin altina yastik koyun pozisyon onemlii..ayaklarinizla biyerden destek alin sandik vardi benim oraya koydum ayaklarimi.esiniz icine dogru cubukla sıksın spreyi yedi sekiz fıs, evet yanicak ama geciyor...esiniz vazelin sursun yavasca ice girmeye baslasin sakin olun hissettiginiz sadece baski aci yok cunku orasi uyustu...zorlandiginiz yerde nefes alip verip oranizla ıkının zaten esiniz ice dogru girmeye baslamis olacak ve siz aci vs hissetmiceksiniz..iki uc denemede spreyle yapin ve vazelin sevsmeyide uzun tutun esinize odaklanin...daha sonra pens pıt diye kendi girecek zaten.ilk evlenilen zamanlarda orasi herkesin hassas zaten, zamanla alisicak hassaslik gecicek ve zevk almaya baslicaksiniz...tahris olayini cogu kisi yasamadi bence denemeye değer aparatlara doktorlara bosa para vermeyin esinizede sizede yazik...not: aylarca ugrastim bu sorunla dusununce bile tansiyonu dusup bayilan kusan durumu cok vahim olan o zamanlar,sizleri cok iyi anlayan bir eski vajili:)

Cok mutlyum kizlarrrr az once ilsikiye girebildim.vemcain spreyi siktim icine dogru 3.4 fis 5 dakka bekledim bu arada on sevisme oldu sonra yine tabi korkarak bacaklarmi actim belimin altina yastik koydumki popoya dogru kaysin diye.yavasca girdi esim ben daha yarisi girdi sandim bi baktim tamami girmis icinde biraz bekledi sonra git gel yapti o ara ikindim buarada Palaspandaras Palaspandaras arkadasima cok tesekkur ederim allah razi olsun ne sorduysam en acik sekilde cevapladi allahim hepinizin gonlune gore versin insallaj.birkac kez daha spreyle yapicm sonra normal yapmayi dusunuyorum.inanin bende hep erteliyodum hatta buaksamda ilk olmucak gbi geldi dur falan dedim esim beni dinlemedi devam etti ve oldu.icine girince sadece baski oluyor oda afedersiniz buyuk tuvaletinz gelir gbi hani onun disinda aci falan cok sukur olmadi hemde hic.spreyi sikincada biraz yanma oluyo ama 20 sn suruyo mutlaka deneyin arkadaslarim insallah kalbinizfen gecen olur

Cok mutlyum kizlarrrr az once ilsikiye girebildim.vemcain spreyi siktim icine dogru 3.4 fis 5 dakka bekledim bu arada on sevisme oldu sonra yine tabi korkarak bacaklarmi actim belimin altina yastik koydumki popoya dogru kaysin diye.yavasca girdi esim ben daha yarisi girdi sandim bi baktim tamami girmis icinde biraz bekledi sonra git gel yapti o ara ikindim buarada Palaspandaras Palaspandaras arkadasima cok tesekkur ederim allah razi olsun ne sorduysam en acik sekilde cevapladi allahim hepinizin gonlune gore versin insallaj.birkac kez daha spreyle yapicm sonra normal yapmayi dusunuyorum.inanin bende hep erteliyodum hatta buaksamda ilk olmucak gbi geldi dur falan dedim esim beni dinlemedi devam etti ve oldu.icine girince sadece baski oluyor oda afedersiniz buyuk tuvaletinz gelir gbi hani onun disinda aci falan cok sukur olmadi hemde hic.spreyi sikincada biraz yanma oluyo ama 20 sn suruyo mutlaka deneyin arkadaslarim insallah kalbinizfen gecen olur
Tebrikler Canim❤❤

Bir kişiyi daha everdik cok sukur hayirli olsun Allah başka dert keder vermesin gerisi gelir canim benim tebrikler

Iyi geceler bende bu vajinismus belasiyla ugrasiom doktora gttim bi sorun yok dedi 1 yillik evliyiz ama yineee de hem husran yipranmk istemiyorum bu konu yzunden esim cok anlayisli saolsn ama insan uzuluyor artik bi cok kisi cozmus birbirinize olan yardimlarinizla lutfen banada yardim edin.

Iyi geceler bende bu vajinismus belasiyla ugrasiom doktora gttim bi sorun yok dedi 1 yillik evliyiz ama yineee de hem husran yipranmk istemiyorum bu konu yzunden esim cok anlayisli saolsn ama insan uzuluyor artik bi cok kisi cozmus birbirinize olan yardimlarinizla lutfen banada yardim edin.
Korkulacak birşey yok.
Egzersiz yaptın mı hiç.

merhaba ben bıseyı merak edıyorum kızlar ben normal bı sekılde ılıskıye gırebılıyorum ama bacaklarımı actıgım da kasılıyorum o zaman cok canım yanıyor ve cekıyorum kendımı ayrıca 10 aylık evlıyım 6 aylık hamıleyım :) sorum şu bende vajınusmus varmı

Back
X