Kızlar ben geçtiğimiz haftasonu eşli deneme yapacaktım, yaptık da ama nasıl geçti tam bilmiyorum yenenler bi yorumlayabilirse sevinirim.
Nişanlımla buluştuğum ilk gün onun parmakları ile egzersiz yaptık. İlk önce kendimi ona bırakamadım kastım yanlış yerleri zorluyordu boru değil ki bu vajina yani hızlı sokuyor elini kolunu sabitleyemiyor canımı yakıyor filan neyse öyle ya da böyle parmak egzersizlerimizi rahat yapabilecek konuma ulaşabildik. Böyle o da vajina girişi, yönü, ıslaklığı hakkında bilgilenmiş oldu. (Eşin parmak egzersizi yapması ne kadın için ne de eşi için hiç hoş bir şey değilmiş psikolojik olarak ama aşk nelere kadir işte

)
Ondan sonra dedik ki tamam deneyelim pomad kullandım vajina girişine. Sonra eşim girmeye çalıştı ama yönünü tutturamadık ki buraya da yazmıştım
R
Rumuz9
teşekkür ederim bu arada

. Penisin baş kısmı tamamen girmişti yine de, kanamam oldu 5-6 damla. Hiç bir şekilde de acı olmadı ama ben canı tatlı olduğum için o gece bıraktım

Ertesi gün tekrar denedik, pomad ile. Eşim girdi çıktı tekrar biraz daha ilerleterek, çok hafif kanamam daha oldu ve bu şekilde bekaretimi tamamen kaybetmiş oldum.
Sonrasında tekrar denedik, kafamı dağıttım eşime odaklandım ne kadar sevdiğimi ona ne kadar ait olduğumu. Böyle düşüncelere dalarken "ne kadar girdi acaba" sorusu geldi aklıma o anda ps kaslarında yanma hissettim. Penisin yarısından fazlası girmişti hatta minik minik git gel de yapmıştık ama tamamı girmedi tabi. Ne kadar girdiğimize odaklanırken eşim erekte durumunu kaybediyor ve penis girişe kadar çıkmış oluyordu zaten. Tekrar deneyelim dedik tekrar sertleşmeyi sağladık, tekrar yarısından fazlası girdi. O yanma hissi oluşunca ben kendimi kasmaktan kolay kolay alamıyorum 1 dklık süreye ihtiyacım oluyor ve eşim de erekte durumunu kaybediyor ben de daha bi stres olarak kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Nişanlım da bunu farketti ve tamam ara verelim zaten çok yorulduk ve büyük ilerleme sağladık dedi.
Ertesi gün tekrar ayrılık vaktiydi, sabah erkenden tekrar ayrıldık. 1 ay onu yine göremeyeceğim.
Kızlar benim şimdi bu illeti yenmeme ne kadar kaldı sizce? Bir de 1 ay sonra denediğimizde ben başa sarmış olur muyum? Son olarak zar kendini onarabilen bir şey mi tekrar yırtılma söz konusu mu çünkü 1 ay hiçbir deneme yapmayacağım.
Çok teşekkür ederim şimdiden.