• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bi süre ayna ile çalış canım alışana kadar, ayaklı makyaj aynası edin otur yere sırtını bir yere yasla kulak çöpünü bebeyagina bula öyle sokmaya çalış derin nefes al ve o nefesi yavaş yavaş verirken sokmaya çalış kuvvetlice ıkın büyük tuvaletini yapar gibi delik açılıyor birkaç gün kulak çöpüyle yap sonra aparatlara geç ve korkma beynimizin oyunları bunlar aciyicak diye düşünüp kasma kendini acımıyor çünkü kastığın için acıyor gibi düşünüyorsun ben de böyleydim ve kulak çöpünü dahi sokamıyordum ama şimdi ilişkiye giriyorum sen de yeneceksin ve zevk bile alacaksın

İnşallah ben o uyuşturan spreyden alsam mı ?

Inşallah yeneceksin bozma psikolojini kendi kendinin doktoru olacaksın dilator seti al n11.comdan 60tl senin girdiğin stresin yanında devede kulak gibi düşün!
Ama yerinde sayıyorsun gibi geldi bana çaba sarfet egzersiz yapmadan olmaz erteleme yanlış yapıyosun canım korkma başla bak bize öldük mü hayır vallahi parmağını yanlışlıkla bıçakla kesersin ya bazen onun acısı bundan beter yani demem o ki o yapacağın şey daha basit kesilen parmak daha fazla acıyor var gerisini sen kıyasla düşün..
TEŞEKKür ederim inş evet korktm ertledim hep ama hırs yapıcam allhn izniyle yenicem alıcam o dilaktördende

Aparatla yapip kizlik zarini bozanlar var yanlis yonlendirmeyin.ondan sonra buraya yazip evde deneme yaparken kan geldi esim inanirmi acaba diyenler oldu
Doktorun bana dediğini söyledim, boy boy ilerleme sağlandığı için esnekliği sayesinde olmaz demişti. Siz çok daha iyi bilirsiniz tabi :)

TEŞEKKür ederim inş evet korktm ertledim hep ama hırs yapıcam allhn izniyle yenicem alıcam o dilaktördende
gecenay41 nacizane söylemek istediğim bir şey var sana. Şu anda fazlasıyla gergin ve takıntı yapmış durumda gibi hissettiriyorsun. Bu illet malesef tamamen psikolojik bir durum, kendini rahatlatsan odak noktanı değiştirip kafanı temizlesen sanki bu kadar zorlanmayacaksın gibi düşünüyorum.

Doktorun bana dediğini söyledim, boy boy ilerleme sağlandığı için esnekliği sayesinde olmaz demişti. Siz çok daha iyi bilirsiniz tabi :)
23348 yorumu usenmeyip okursaniz ne demek istedigimi anlarsiniz.aylarca uğrastim burdaki yazilari yalayip yuttum bir defada hallettim egzersiz yapmadan.1,5 yillik evliyim neyin ne oldugunu cok iyi biliyorum evet.burdaki onlarca insana yardimci oldum sayemde yendiler olmayada devam edicem doktor kadar bilgili olduk cok sukur

23348 yorumu usenmeyip okursaniz ne demek istedigimi anlarsiniz.aylarca uğrastim burdaki yazilari yalayip yuttum bir defada hallettim egzersiz yapmadan.1,5 yillik evliyim neyin ne oldugunu cok iyi biliyorum evet.burdaki onlarca insana yardimci oldum sayemde yendiler olmayada devam edicem doktor kadar bilgili olduk cok sukur
Sayemde yendiler ifadesi bence hoş değil. Mütevazilik güzel bir şey. Halletmişsiniz tek seferde, ne güzel.:KK39:

Bu yaziyi buraya birakiyorum uye olmadan burada care arayan burayi okuyan insanlar var cuma gunu iki arkadasa bunlari yazdim ve bitti kurtuldular.
########### oncelikle yatak ucu gibi biyere uzanin,belinizin altina yastik koyun pozisyon onemlii..ayaklarinizla biyerden destek alin sandik vardi benim oraya koydum ayaklarimi.esiniz icine dogru cubukla sıksın spreyi yedi sekiz fıs, evet yanicak ama geciyor...esiniz vazelin sursun yavasca ice girmeye baslasin sakin olun hissettiginiz sadece baski aci yok cunku orasi uyustu...zorlandiginiz yerde nefes alip verip oranizla ıkının zaten esiniz ice dogru girmeye baslamis olacak ve siz aci vs hissetmiceksiniz..iki uc denemede spreyle yapin ve vazelin sevsmeyide uzun tutun esinize odaklanin...daha sonra pens pıt diye kendi girecek zaten.ilk evlenilen zamanlarda orasi herkesin hassas zaten, zamanla alisicak hassaslik gecicek ve zevk almaya baslicaksiniz...tahris olayini cogu kisi yasamadi bence denemeye değer aparatlara doktorlara bosa para vermeyin esinizede sizede yazik...not: aylarca ugrastim bu sorunla dusununce bile tansiyonu dusup bayilan kusan durumu cok vahim olan o zamanlar,sizleri cok iyi anlayan bir eski vajili:)

Geride kaliyor tekrar paylasiyorum buraya.yukarda bir arkadas vardi cok stres yapan nickini unuttum once beynini bi rahatlat sonra bu uygulamayi deneyin

Aylarca ozel mesaj whatsap vs buradan verdigim destegi bilemezsiniz yeni degilim ben buralarda ve bu konuda onu demek istedim yeni oldugunuz icin beni tanimamaniz normal canm
Neyse uzatmak istemiyorum başlığın faydasına bir konuşma yapmıyoruz çünkü şu anda, yeniliğime verin siz. ;)

Biraz once sordum o soruyu atladiniz bi arkadasda sormustu onada cvp yazmamissiniz evlenmeden neden bu kadar acele ettiniz nasil hissettiniz vajili oldugunuzu
Acele etme tabiriniz hiç hoşuma gitmiyor ne için acelelik olsun ki bu? Karşımdaki adam kesinlikle bunu yaşamam gereken kişi olduğuna inandım, nikahımıza az var kaldı ki imam nikahımız da var bunlar hiç olmasa bile karşımdaki adam hayatımın en önemli ilki olmalı dedim. Yani beni tanımıyorsunuz tabii, bekareti sorun edecek bir çevrem yok o yüzden sevdiğim bi adamla bunu yaşamamı neden engellesin ki belki de hiç olmayacak bir gelecek kaygısı? Çevremde kendimi evleneceğim güne saklayayım mantığı pek yok, daha çok aşık olduğum adama saklayayım mantığı var.
Onun dışında bununla evlendikten sonra uğraşmak istemedim. Şu anda nişanlıyız ve ben bunun rahatlığı ile bu durumdan daha az etkilenerek çıktım. Bir de bekarete bu kadar önem vermek kadınlara haksızlık diye düşünüyorum.
Son olarak bu soruyu sormanızda iyi niyetli olduğunuza güvenerek cevap veriyorum çünkü yazarken bile kötü etkileneceğimi biliyorum. Travmatik bir çocukluk dönemi geçirdim, bu nedenle ergenlik dönemimde cinsiyetimle ilgili ciddi problemlerim vardı ve yoğun bir psikolog terapisi ile psikolojimı toparladım. Vajinismus olmam çok büyük olasılıktı her ne kadar tedavi olmuş olsam da. Nişanlımla bunu denedik ve evet olmadı. Evlenmeden önce çözmek istedim.

Acele etme tabiriniz hiç hoşuma gitmiyor ne için acelelik olsun ki bu? Karşımdaki adam kesinlikle bunu yaşamam gereken kişi olduğuna inandım, nikahımıza az var kaldı ki imam nikahımız da var bunlar hiç olmasa bile karşımdaki adam hayatımın en önemli ilki olmalı dedim. Yani beni tanımıyorsunuz tabii, bekareti sorun edecek bir çevrem yok o yüzden sevdiğim bi adamla bunu yaşamamı neden engellesin ki belki de hiç olmayacak bir gelecek kaygısı? Çevremde kendimi evleneceğim güne saklayayım mantığı pek yok, daha çok aşık olduğum adama saklayayım mantığı var.
Onun dışında bununla evlendikten sonra uğraşmak istemedim. Şu anda nişanlıyız ve ben bunun rahatlığı ile bu durumdan daha az etkilenerek çıktım. Bir de bekarete bu kadar önem vermek kadınlara haksızlık diye düşünüyorum.
Son olarak bu soruyu sormanızda iyi niyetli olduğunuza güvenerek cevap veriyorum çünkü yazarken bile kötü etkileneceğimi biliyorum. Travmatik bir çocukluk dönemi geçirdim, bu nedenle ergenlik dönemimde cinsiyetimle ilgili ciddi problemlerim vardı ve yoğun bir psikolog terapisi ile psikolojimı toparladım. Vajinismus olmam çok büyük olasılıktı her ne kadar tedavi olmuş olsam da. Nişanlımla bunu denedik ve evet olmadı. Evlenmeden önce çözmek istedim.
Yok hayir ben olayin bekaret aşamasini kastederek sormadim bunu hissettinizmi cevreden duyduklarinizdanmi etkilendiniz bu bir korku mu yaratti acaba..ben evlendigimde ilk gece boyle bisey yasiyacagimi hic dusunmemistim cunku...ama etrafimdan cocukluk zamanimda etkilenmistim kadin konusmalarini duymustum bir ortamda acidi yandi vs gibi bu bende belki etki yaratti.burayi okuyan bekar arkadaslar da var bilgilenmeleri acisindan sordum hic duyuldugu gibi acili korkulu degil karşi cinsi ne kadar arzularsaniz aci sadece baski hissi olur

Yok hayir ben olayin bekaret aşamasini kastederek sormadim bunu hissettinizmi cevreden duyduklarinizdanmi etkilendiniz bu bir korku mu yaratti acaba..ben evlendigimde ilk gece boyle bisey yasiyacagimi hic dusunmemistim cunku...ama etrafimdan cocukluk zamanimda etkilenmistim kadin konusmalarini duymustum bir ortamda acidi yandi vs gibi bu bende belki etki yaratti.burayi okuyan bekar arkadaslar da var bilgilenmeleri acisindan sordum hic duyuldugu gibi acili korkulu degil karşi cinsi ne kadar arzularsaniz aci sadece baski hissi olur
Hıı o anlamda sordunuz. Yok aslında benim dediğim gibi bir tedavi sürecim olmuştu, pskilogum ileride sorun olduğu takdirde bana ulaşabilirsin demişti. Ee tabi dediğiniz gibi çevreden duyduğumuz şeyler de insanı çok etkileniyor. Vaji için doktora gittiğimde kendinle ilgili ciddi bir önyargın var vajinismus bile değilsin ama bu önyargı seni zorluyor demişti. Kendimle ilgili önyargı oluşturarak bu hale geldiğimi düşünüyorum aslında.
Son cümlenize sonuna kadar katılıyorum acı olayını nerden kim çıkardı hiç anlamıyorum gerçekten.

Hıı o anlamda sordunuz. Yok aslında benim dediğim gibi bir tedavi sürecim olmuştu, pskilogum ileride sorun olduğu takdirde bana ulaşabilirsin demişti. Ee tabi dediğiniz gibi çevreden duyduğumuz şeyler de insanı çok etkileniyor. Vaji için doktora gittiğimde kendinle ilgili ciddi bir önyargın var vajinismus bile değilsin ama bu önyargı seni zorluyor demişti. Kendimle ilgili önyargı oluşturarak bu hale geldiğimi düşünüyorum aslında.
Son cümlenize sonuna kadar katılıyorum acı olayını nerden kim çıkardı hiç anlamıyorum gerçekten.

Bence ennnnnn iyisini yapıyorsunuz nişanlıyken bu illeti yenmeye çalışarak inşallah hepsi olur biter balayınız mükemmel romantiklikte geçer <3 :)

Bence ennnnnn iyisini yapıyorsunuz nişanlıyken bu illeti yenmeye çalışarak inşallah hepsi olur biter balayınız mükemmel romantiklikte geçer <3 :)
Çok teşekkür ederim çok mutlu etti mesajınız beni. Mükemmel romantik balayı ve sevdiğim adam ne guzel. Allah herkese nasip etsin bu tatlı duyguyu ♥♥

Bnde yendim vemcain spreyle ama spreysiz denemeye korkuyorum bu seferde, 4 sefer oldu.spreysiz nası olcak ona taktım şuanda zaten uyuştuğum için bişi hissetmiyorum 1 yılın üstüne eşim halinden memnun olunca o bana yetiyor gibi saçma bi durumdayım

Bnde yendim vemcain spreyle ama spreysiz denemeye korkuyorum bu seferde, 4 sefer oldu.spreysiz nası olcak ona taktım şuanda zaten uyuştuğum için bişi hissetmiyorum 1 yılın üstüne eşim halinden memnun olunca o bana yetiyor gibi saçma bi durumdayım
Zoru basarmissin bitmis ne kadar istekli olursan o kadar kolay olur kullanmayin bence artik tahris olmayin

Back
X