• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar merhaba. Uzun süredir mesajları okuyarak takip ediyorum ilk defa mesaj yazıyorum deneyimli arkadaşlarım lütfen yardım edebilir mi

Ben 2 yıllık evliyim hala olmadı uyuşturucu krem ya da spreyle denemeye karar verdim burdan okuduklarımla. Doktora da gidemedim. Bir sürü krem sprey ismi okudum en etkili hangisi. Bir de kremin uyuşukluğu ne kadar sonra geçiyor. Bu kremi sürünce hiç vajinismus değilmişim gibi kolayca oluyor mu bu konularda yardımcı olur musunuz lütfen. Jinekoloğa ilk evlendiğimizde gittim kızlık zarımda bir sorun olmadığını söyledi. Ben o bölgeme elletemiyorum bile sanırım tik de var bende. Parmak egzersizi veya aparatlarla denemeden direk uyuşturucu krem sürüp denemek fayda eder mi:KK43:
wemcaine sprey kremlerden daha etkili bende aparat hic yapmadan spreyle yendim

Arkadaşlar merhaba. Uzun süokuyarak takip ediyorum ilk defa mesaj yazıyorum deneyimli arkadaşlarım lütfen yardım edebilir mi

Ben 2 yıllık evliyim hala olmadı uyuşturucu krem ya da spreyle denemeye karar verdim burdan okuduklarımla. Doktora da gidemedim. Bir sürü krem sprey ismi okudum en etkili hangisi. Bir de kremin uyuşukluğu ne kadar sonra geçiyor. Bu kremi sürünce hiç vajinismus değilmişim gibi kolayca oluyor mu bu konularda yardımcı olur musunuz lütfen. Jinekoloğa ilk evlendiğimizde gittim kızlık zarımda bir sorun olmadığını söyledi. Ben o bölgeme elletemiyorum bile sanırım tik de var bende. Parmak egzersizi veya aparatlarla denemeden direk uyuşturucu krem sürüp denemek fayda eder mi:KK43:

Kızlar merhaba ben hep kendimi vaji sanıyordum doktora gittiğimde bana kızlık zarımın çok kalın ve etli olduğunu operasyon ile alması gerektiğini söyledi. Fakat ben para tuzağınızdır diye başka doktora gittim o da aynısını dedi. Birkaç aydın evde deniyoruz kasmıyorum bacaklarımı rahatça acıyorum eşim öyle zorluyor ki sanki bir şey kopacak hissediyorum yırtılacak acısı ama bir türlü ilerleme Yok o kadar zorlamaya rağmen. Bu ay sonu ameliyat olcam bu ameliyat ile ilgili fikri olan var mı
Bir kişi bile cevap yazmamış

Merhaba arkadaşlar. Daha öncede yazmıştım ben buraya bilenler vardır beni..doktor yardımıyla 24 temmuzda vajjnismusu yendim.ama adet dönemiydi orası burası derken ikinci ilişki daha olmadı.bugün denemek istiyorum ama hala Biraz korku var ya ikincide basaramazsam diye. Benim sorum şu ikinci ilişkide kanama oluyor mu ?? Benim en büyük boy aparatta zar bozuldu ve cok fazla kanama oldu. Ondan dolayi da biraz korku oluşmuş olabilir açıkçası..

İkincisinde bende de korku oldu eşim destek oldu bak dün yaptık aynısını yapacağız diye diye ve de ilkini yaptıktan sonra ikincisinde çok aşırı korkmuyorsun yani bende azıcık korkuyordum eşim kremi de getirdi bak yapamazsyapamazsak yine uyuştururuz korkma dedi baktım oldu ve kanama olmadı rahat ol

Arkadaşlar merhaba. Uzun süredir mesajları okuyarak takip ediyorum ilk defa mesaj yazıyorum deneyimli arkadaşlarım lütfen yardım edebilir mi

Canım ben lidorinle yendim emlayla aynı etkili bir kremmiş. Süresi de yarım saat maksimum sonra yıkanma falan derken uyuşukluk geçiyor hemen

Aslında herkes kendine uygun bir yöntem bulup %100 bu sorunu çözüýor sizde bu sefer öyle yada böyle olacak diyerek ise başlayın mesela sprey bende denedim ama tam anlamıyla yapamadık 4 senedir kaçtığım parmak egzersizi ile yine yendim. Inşallah sizde kısa sürede kurtulduğunuzu yazarsınız

Merhaba arkadaşlar ben de 4 yıllık vajinusmus hastasıyım fakat ilk 3 sene boşu boşuna üzülmekle geçti. Şubat ayından beri yenmek için uğraşıyoruz.Eşim kesinlikle dr. Gitmek istemiyor ben ayna ve parmak egzersizlerini yapmayı başardım fakat benim vajina girişim çok dar bir de kasmalarla birlikte asla ilerleme kaydedemedik.Eşim sanki orada duvar var itsem de girmiyor diyor. Bende hiçbir zaman açılma olmuyor ancak ıkınırsam açılıyor.O zaman da girişe bir et gelip dayanıyor acaba ıkındığım için mi alamıyorum çünkü parmağım içindeyken ıkındığımda parmağım geri çıkıyor.Durum bundan ibaret yardımlarınızı ve dualarınızı bekliyorum

Merhaba arkadaşlar ben de 4 yıllık vajinusmus hastasıyım fakat ilk 3 sene boşu boşuna üzülmekle geçti. Şubat ayından beri yenmek için uğraşıyoruz.Eşim kesinlikle dr. Gitmek istemiyor ben ayna ve parmak egzersizlerini yapmayı başardım fakat benim vajina girişim çok dar bir de kasmalarla birlikte asla ilerleme kaydedemedik.Eşim sanki orada duvar var itsem de girmiyor diyor. Bende hiçbir zaman açılma olmuyor ancak ıkınırsam açılıyor.O zaman da girişe bir et gelip dayanıyor acaba ıkındığım için mi alamıyorum çünkü parmağım içindeyken ıkındığımda parmağım geri çıkıyor.Durum bundan ibaret yardımlarınızı ve dualarınızı bekliyorum

Öncelikle olumsuz hiçbirşey düşünmeyin benim encok yaptığım hatamdı parmak egzersizi yapabiliyor olmanız çok güzel bende çok küçük neredeyse delik yok gibi nasıl olacak derken parmak egzersizlerinde ve dilatör ile yapmaya başladığımda ayna ile baktım hep o hiç belli olmayan yer ne denersem deneyeyim açılmaya esnemeye başladı o kadarki bebeğin çıktığını hiç unutmayalım. Ben hiç ıkınmadan bol kayganlaştırıcı Rahat nefes alıp vererek ve kastigin anda tekrar rahatlayana kadar bekleyip devam ederek başardım.

Öncelikle olumsuz hiçbirşey düşünmeyin benim encok yaptığım hatamdı parmak egzersizi yapabiliyor olmanız çok güzel bende çok küçük neredeyse delik yok gibi nasıl olacak derken parmak egzersizlerinde ve dilatör ile yapmaya başladığımda ayna ile baktım hep o hiç belli olmayan yer ne denersem deneyeyim açılmaya esnemeye başladı o kadarki bebeğin çıktığını hiç unutmayalım. Ben hiç ıkınmadan bol kayganlaştırıcı Rahat nefes alıp vererek ve kastigin anda tekrar rahatlayana kadar bekleyip devam ederek başardım.
İnş. Ben de başarırım aylarca ayna ile baktım sonra yavaş yavaş parmak egzersizine başladım eşim bana kıyamıyor açılmadığını gördüğü an zorlamıyor bir de o girişi kapatan et parçasını görünce giriş kapalı diyor.Senelerdir ağlıyorum üzülüyorum bir mucize bekliyorum ‍♀️

Bende 4 senedir vajinismusdum cok sükür yeneli baya oldu ve birzamanlar vajinismus oldugumu bile unuttum okadar bosuna stres yapmisim ki kendine gereksiz yere. orasi öyle bi aciliyor ki siz anlamiyorsunuz bile girdigini ondan cogu kisi saniyor ki hic girmiyo yapamiyom baski oluyor ama inanin o sirada yarisindan cogu girmis oluyor anlamiyorsunuz cünki tek giris de hissediliyor gerisinde his yok ki inanin kendinize korkmayin bisey olmuyor en fazla caniniz yanar sonra gecer ucunda ölüm yok zehir etmeyin hayatinizi ben okadar cok korkuyodumki yani benim kadar olan yoktur.. gleitgel alin önce emla sonra gleitgel hemen olur ikinci denemede sadece gleitgel :)

İkincisinde bende de korku oldu eşim destek oldu bak dün yaptık aynısını yapacağız diye diye ve de ilkini yaptıktan sonra ikincisinde çok aşırı korkmuyorsun yani bende azıcık korkuyordum eşim kremi de getirdi bak yapamazsyapamazsak yine uyuştururuz korkma dedi baktım oldu ve kanama olmadı rahat ol
Ama ben ilkinden sonra baya ara verdim sen hemen mi denedin arkadaşım

İnş. Ben de başarırım aylarca ayna ile baktım sonra yavaş yavaş parmak egzersizine başladım eşim bana kıyamıyor açılmadığını gördüğü an zorlamıyor bir de o girişi kapatan et parçasını görünce giriş kapalı diyor.Senelerdir ağlıyorum üzülüyorum bir mucize bekliyorum ‍♀️
Fizyolojik sorununuz var mı o et parçası ondan olabilir doktora gözüktünüz mü

Back
X