• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hemen ertesi günü kremsiz yaptım korktum kremi yanımda da bulundurdum ya yapamazsam diye bir kere yapabildiğini alabildiğini görünce öyle psikoloji ki yapıyorsun yanı
Doktor bana ilişkiden önce aparatla çalış sonra yap demişti ben direk denemek istiyorum eşim istemiyor yok calismadin aparatla falan diye..valla kafayı sıyırdım neredeyse.. zaten çok istekli gibi de görünmüyor açıkçası...

Doktor bana da oraya ince bişey bile giriyorsa kalın da girer demişti ama yasantilamadan bilemezdik. Tecrübe ettik ve gördük 3.boyla oluyordu fakat penis ile neden olmuyordu dedim demek ki biseyler eksik kalıyordu daha çok genişlesin istedim ve yaptım. Parmak bile itici geliyor asla yapamam oraya parmağımı sokamam dedim ve soktum hissetmek için çünkü herhangi bir aparatla hissedemiyordum tenin tene değmesi lazımmış, penis girecek oraya her zaman dilatorle yapacak değilim dedim kendi kendime hissetmek istiyordum parmak ile yapınca içerde etten bir duvar olduğunu onu tamamen yenmek için penisin girmesi gerekiyor dedim ve başardım o yüzden sadece beyni ikna etmek gerisi boş yaşadım gördüm çok şey denedim çok yıldım tükendim yazdıklarımı okuyanlar bilir çok moralim bozuldu strese girdim balayım bile mahvoldu bu muymuş dediğim şey beni ne kadar da yıpratmış izin vermişim buna beynime hukmedicem dedim kendi kendime artık ve yendim.
Hangi pozisyonda yendiniz acaba . Egzersizi yarım bıraktım sıfırdan başlıcam . Kafama pozisyon takılıyor. Üstte bacaklarım titriyor yoruluyorum altta hakimiyet elden gidiyor sanki .

Hangi pozisyonda yendiniz acaba . Egzersizi yarım bıraktım sıfırdan başlıcam . Kafama pozisyon takılıyor. Üstte bacaklarım titriyor yoruluyorum altta hakimiyet elden gidiyor sanki .
Merhaba canım yatak ucu pozisyonda yendim ben altta eşim üstte o şekilde oldu egzersizi sakın bırakma ve kasma kendini serbest bırak

Doktor bana ilişkiden önce aparatla çalış sonra yap demişti ben direk denemek istiyorum eşim istemiyor yok calismadin aparatla falan diye..valla kafayı sıyırdım neredeyse.. zaten çok istekli gibi de görünmüyor açıkçası...

Canm erkeklerde bazen böle durumlar olabliyor bizde her zaman istemeyebliyoruz sonçta.sen tatlı dille kendim inanmam lazm yapabilecğme kendm içn senn için yapmalıyım falan diye konuş bi.birde ben sadece kegel yaparak başlarda ucunu bile alamazken şimdi yarıya kadr alabliyorum.bunu kegelle başardğmı dişünüyorm . Apartla yada parmkla hiç çalşmadan direk kendi çabmla aşmayı düşnüyorm

Hanımlar herkese merhaba.
Bu sıkıntılı sürece bende dahil oldum.
Yaklaşık bir ay önce evlendim.
Korkum vardı seansla yendim ama bu defa girişe gelince müthiş bir yanma ve hafif yolluda olsa kasılmalar başlıyor. 8-5 mesaim nedeniyle de devlet hastanesinde tedavi olamıyorum. Özeller ateş pahası. Burada bu illeti yenen arkadaşların mesajlarını okuyunca bir umut doğdu. Yanma normal mi? Birde bir arkadaş maksimum 3 saniye acıyor demiş bu acı durumu ne kadar sürüyor? Teşekkür ederim. İçinde bulunduğum sıkıntıdan tez zamanda kurtulmam için dua ediniz.. :(

Allah yardımcınız olsun, burdaki tavsiyeler cok faydalı oluyor insan yalnız olmadığını da görüp rahatlıyor. 1 ay kısa bir süre aylar yıllar sonra çözüm aramaya başlayanlar var, siz erken bile farketmişsiniz :)

Allah buradaki arkadaşlardan özellikle Mucizeicimde Mucizeicimde razı olsun sizin sayenizde denedim yendim gerçi bir daha denemedim ama Allah’ın izniyle sıkıntı olmayacak mesajları geriye dönük hep okuyun yenemeyen arkadaşlar yenen arkadaşların mesajını okuyunca güven geliyor insana

Allah buradaki arkadaşlardan özellikle Mucizeicimde Mucizeicimde razı olsun sizin sayenizde denedim yendim gerçi bir daha denemedim ama Allah’ın izniyle sıkıntı olmayacak mesajları geriye dönük hep okuyun yenemeyen arkadaşlar yenen arkadaşların mesajını okuyunca güven geliyor insana
Bi yardimim olduysa ne mutlu bana bnde burdaki arkadaslar sayesnde yenmstm bnde elimdn gelnce destek olurum cunku gercektn insan rahatlioo hayat boyu mutlu ol insallah

Back
X