Hemen anlatıyorum kızlar.sadece 3 şey EGSERSİZ EGZERSİZ EGZERSİZ
aşama aşama yazıyorum ben ilk aynayla inceleme yaptım (2-3gün)burda sayfaları okudum tabi deli gibi ondan snra basladım.sonra kulak copü streçledim vazelin sürdüm cok kolay oldu. Snra hemen serçe parmak ardına işaret parmagı denedm zorlandm sımsıkı geçmiyor sanki neyse snraki gün denedm araya zaman girdi adet filan yaklaşık yenmem 2-3 haftayı buldum egzersize basladktan snra ama hergun yapsam 4 günde biterdi bence çalıştıgım için yapamadm..
Sonra tek parmak nefes alıp karnımı şişirdim pufff die üflerlen soktum. Ben hiç ıkınmadım nefes ve kegelle çözdüm.sonra 2 parmak rahat gir cık yapana kadar. Snra eşimin 2 parmagı (bu biraz zor oldu olmasada olurmus aslnda)
Sonra aparat yaptm kendime 5 cm flan çevresi onunla rahatladıktan snra büyüte büyüte 10 cm olanda oldu tabi oldu diyorum ama cuk die olmadı nefesle yavaşca zorlanarak. Eşli deneme yaptık aralarda hep hüsran oldu cok agladm yaptıklarım boşamı gidiyo dedm. Oyuzden bencede egzersiz boyu deneme yapmamak lazım. 10 cm olandan sonrq eşimle denedk yarıya kadar oldu ancak ozamanda kolayca olmadı birazdaha egsersiz yapıp deneseydm daha iyi olcaktı bence. Yarıdan sonra devam edemedm k..geldi burdada yazmıstım zaten bu arada ben sadece kayganlaştırıcı ve vazelin kullandm tüm bu süreçlerde
En son dün evde tekken 10 cm olanla baya calıstım yarm saat 1 saat belki gir çık yaptım içerdeyken kegel yaptım falan. Akşamda eşim gelmesine yarım saat kala gene 10 dk egzersiz snra denedik birtek vazelinle okdr kolay olduki ben ben alttaydım ama üsttede denedk hatta vazelinsiz bile denedk oldu