Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Parmağım o zar kısmından okunurken çok rahat geçiyor hiç yanmıyor acımıyor da ama p..s
Başı girmeden nasil yaniyor canım,değdirir değdirmezmi yaniyor yoksa bir boğum kadar girincemi yaniyor egzersiz yaparkende yanma oluyormu

Parmağım o zar kısmından ıkınırken çok rahat geçiyor hiç yanmıyor acımıyor da ama p..s geçmek istediğinde çok yanıyor acımıyor ama yanıyor öyle olunca ıkınmada yalan oluyor tabi

Kayganlaştırıcı kullanoy
Parmağım o zar kısmından okunurken çok rahat geçiyor hiç yanmıyor acımıyor da ama p..s

Parmağım o zar kısmından ıkınırken çok rahat geçiyor hiç yanmıyor acımıyor da ama p..s geçmek istediğinde çok yanıyor acımıyor ama yanıyor öyle olunca ıkınmada yalan oluyor tabi
Kayganlaştırıcı kullanıyosn dmi canım. Bence arkdşın dedigi spreyle dene bi olmazsa aparatla egzersize geç

Canım merhaba bende aynen 2 parma oluyordu hatta eşimin 2 parmagı bile oldugu halde eşli denemede yapamamstm kaç kez. Sonrada aparat yaptm kendime ama kesinlikle sert olmasın
Ben allık fırçasına kat kat havlu kağıt doladım sonra streçlyp kayganlaştırıcı sürdüm ve git gide havlu kagıt sayısını arttırdım. Eşime hiç bahsetmedm bile bu yaptıgımdan tepkisi beni caydırmasn die. Neyse sonradan bu aparatı rahat sok cıkar yaptktan snra eşimle oldu. Ama eşli gerçekten cok daha kolay aparata bi alış bence dene. Ben ne uyuşturucu ne bişe kullanmadm bitek vazelin ve kayganlaştırıcı

Herkesin yapısı farklıdır mesela ben uyuşturucu spreylede egzersiz yapmadan yenemezdim cnku ben oranın tamamen kapalı oldugunu dusunurdum onceden

Sanırım apartta denemeliyim artık hemşireyim bi de söylemesi ayıp utanıyorum bazen kendimden neler neler gördün bundan mı korkuyorsun diye, çok bilmekte iyi değil sanırım teşekkür ederim tavsiyen için canım

Kayganlaştırıcı kullanoy

Kayganlaştırıcı kullanıyosn dmi canım. Bence arkdşın dedigi spreyle dene bi olmazsa aparatla egzersize geç

Evet 1 kutu yabana gitti bile bebek yağı mı denesem diyorum, sprey allerji yaparsa diye çekiniyorum. Ağda’ya gitmeden önce emla kullanmıştım yanlışlıkla üst dudakların içine geldi yandı geçti hemen ama içeriye doğru sürmeye cesaret edemiyorum şuan. Olmadı spreyde denicem başka çare yok illa ki olacak ömür boyu böyle gitmez ya

Evet 1 kutu yabana gitti bile bebek yağı mı denesem diyorum, sprey allerji yaparsa diye çekiniyorum. Ağda’ya gitmeden önce emla kullanmıştım yanlışlıkla üst dudakların içine geldi yandı geçti hemen ama içeriye doğru sürmeye cesaret edemiyorum şuan. Olmadı spreyde denicem başka çare yok illa ki olacak ömür boyu böyle gitmez ya
Vazelinde cok iyi bebe yagını denemedm ama. Aparata basla bak 3-4 günde çözersn güzel çalışırsan kegel ve nefes cok onemlii

Bende sizin gibiyim çok şey bilmek bazen korkutuyor sanirim.ama yanarmi vs diye dusunirseniz oylede zaman geçer gider.yaniyor ama 15-20 saniyeye o yanma geciyor.spreyin cubugu var uzanip ice dogru sıkarsaniz o ilerliyor yanmada geciyor bu sekilde egzersiz veya esli deneme yapabilirsiniz

Bebe yaği kayganlastirici jel ultrasyon jeli vs cok kaygan formatta vazelin daha katı kıvamli onla hakimiyeti ele almak eşin veya sizin için daha kolay olur kizlar kaydi gitti demezsiniz..vazelinin beyaz olan rengi daha saf farkli renklerini almayin ben icerigine kadar inceliyorum cunku

Bebe yaği kayganlastirici jel ultrasyon jeli vs cok kaygan formatta vazelin daha katı kıvamli onla hakimiyeti ele almak eşin veya sizin için daha kolay olur kizlar kaydi gitti demezsiniz..vazelinin beyaz olan rengi daha saf farkli renklerini almayin ben icerigine kadar inceliyorum cunku

Haklısınız aslında ben çok yaşıyorum onu girdi sanıyorum bi an sonra bakmışım bambaşka yerlerdeo_O

kızlar bisey sorucam dilator ile çalışırken henüz denemedim ama uygulama sistemini tam bilmiyorum yani diyelim ki 1 ve 2 yi rahat aldım 3e geçtim desek ertesi gün direk 3ten mı başlamak lazım yoksa 1 2 3 olarak mı yapmalıyım aslnda bu konuda bir bayan 1 gün 1. aparatı ikinci gün 2.sini 3 gün 3.cusunu denemiş bende öyle mi yapmalıyım şimdi :oops:

kızlar bisey sorucam dilator ile çalışırken henüz denemedim ama uygulama sistemini tam bilmiyorum yani diyelim ki 1 ve 2 yi rahat aldım 3e geçtim desek ertesi gün direk 3ten mı başlamak lazım yoksa 1 2 3 olarak mı yapmalıyım aslnda bu konuda bir bayan 1 gün 1. aparatı ikinci gün 2.sini 3 gün 3.cusunu denemiş bende öyle mi yapmalıyım şimdi :oops:
Canim her gun denemek istedigin aparatin bir kucuk boyuyla basla yani bugun 3. Yu deniceksen eger once 2. Yi al rahatla sonra 3. Yu denemeye basla daha rahat edersin

Ben parmak denerken prezervatif geçiriyorum parmağıma üzerine kayganlaştırıcı sürüyorum bolca daha kolay oluyor, sadece parmak beni irite ediyor. Parmakla yapamıyorum diyenlere yardımcı olur belki.

Ben de 2 parmakta yarıda kaldım :KK43: p.. sığmayacak diye kodladı beynim regl oldum zaten bitince tekrar başlayıp deneyeceğim ama benimki müthiş geriliyor yaa:KK43:

Ben de 2 parmakta zorlandım hala da hemencik girivermiyor ben o takıldığım noktada ıkınıyorum öyle olunca gerçekten açılıveriyor bende ıkınma çok işe yaradı sen de dene bence canım hatta eşimin serçe parmağıyla denedik tıkandığı yerde bekle dedim ıkındım geçiverince o bile şoka girdi sen düşün

Ben de 2 parmakta zorlandım hala da hemencik girivermiyor ben o takıldığım noktada ıkınıyorum öyle olunca gerçekten açılıveriyor bende ıkınma çok işe yaradı sen de dene bence canım hatta eşimin serçe parmağıyla denedik tıkandığı yerde bekle dedim ıkındım geçiverince o bile şoka girdi sen düşün
İlerde takılmayı bile hissedemedim canım o kadar ilerleyemiyorum girişte sıkıntıvar

Back
X