- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #233.861
Arkadaşlar ben aşmıştım bu durumu hatta 2.de oldu ama kasık ağrısı var ilişki esnasında baskı ve kasıklarımda ağrı ama cıkar ckmaz geçiyor bu neden ki normalmi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendinizi sıkıp kastığınız için ve vajili olmasanizda yeni ilişkiye girdiğiniz içinArkadaşlar ben aşmıştım bu durumu hatta 2.de oldu ama kasık ağrısı var ilişki esnasında baskı ve kasıklarımda ağrı ama cıkar ckmaz geçiyor bu neden ki normalmi acaba
Burdaki insanlara bu sekilde yazmasaydaniz iyiydi canimArkadaşlar ilk cinsel ilişkide kasılma sebebi ile çok zorlandım çok ağrılı geçti kanamadan sonra ertesi gün tekrar denememizde aşırı ağrılı baskılı yanmalı korkunç şekilde devam etti ve her denememizde baskı ağrı ve yanma devam ediyor doktora gitmeyi düşünüyorum ama bu durumu yaşayan var mı merak ettim bu konunun vajinisumus ile bağlantısı olabilir mi
Eklemeyi unutmusum canim buyuk ihtimal vajinusmus degilsiniz sanirim ilk gecede yaptiniz ertesi gun tekrar denediniz.vajinusmusda p..ns içe alinamiyor hicbir sekilde bunu yenmek icin yontemler uygulaniyor egzersiz vs gibiArkadaşlar ilk cinsel ilişkide kasılma sebebi ile çok zorlandım çok ağrılı geçti kanamadan sonra ertesi gün tekrar denememizde aşırı ağrılı baskılı yanmalı korkunç şekilde devam etti ve her denememizde baskı ağrı ve yanma devam ediyor doktora gitmeyi düşünüyorum ama bu durumu yaşayan var mı merak ettim bu konunun vajinisumus ile bağlantısı olabilir mi
Yeni atlatmışsındır yada atlattığın halde alışamamışsındır henüzArkadaşlar ben aşmıştım bu durumu hatta 2.de oldu ama kasık ağrısı var ilişki esnasında baskı ve kasıklarımda ağrı ama cıkar ckmaz geçiyor bu neden ki normalmi acaba
Canım cevap için teşekkür ederim eşim tam içerdeyken sorun yok ama gidip gelirken idrar hissi ve baskı oluyo sonra dayanamayıp itiyorum adamı sanki hep böyle devam etcek gibi tam bir hayal kırıklığı olduBurdaki insanlara bu sekilde yazmasaydaniz iyiydi canimbuluttan nem kapicak aylarca yillarca yapamayan insnlar var..sizde eger kasma yaşadiysaniz ondan olmustur yada belki vajinada enfeksiyon mantar tarzi vardir o yakmistir caninizi bu kadar yoksa korkunc bisey yok:))))
Yok zamanla alisacaksiniz.ama idrarinizi yapip iliski oncesi yikayin vajinayi..ve en onemlisi yeterli ıslaklığa geldiğiniz zaman bence sorun kalmicak ne ladar istekli olursaniz baski aci hissi o kadar az olur..gitgellerde vajina haliyle ilk defa içe birsey aldi sizde biraz olsun kasınca ondan olmustur bi sure devam eder bu siz ve organiniz alisana kadar.ama farkli boyuta gecerse ağri hisleriniz gunler aylarca o zaman bir dr gidin canimm...hersey gonlunuzce olsunCanım cevap için teşekkür ederim eşim tam içerdeyken sorun yok ama gidip gelirken idrar hissi ve baskı oluyo sonra dayanamayıp itiyorum adamı sanki hep böyle devam etcek gibi tam bir hayal kırıklığı oldu
Alkol eger kararinda icilirse insani rahatlatir ve cinsel istegi artirir.bu bi gercek banada doktor ayni seyi soyledi hatta sarap icmemi.diger ickiler degil sarap kan akisini hizlandiran bir icji oldgu icin.ha icersin veya icmezsin bu kisinin kendi bilecegi is orasi ayri.ama doktorlarda bunu rahatlamak adjna tavsiye ediyorbilginize kizlardoktorun bunu demesi de ilginç hani uyuşturucu krem onerse akarımda içkinin faydası olacağını pek sanmıyorum yinede dene istersen canım ben kas gevşetici falanda kullanmıştım aparattan habersiz olduğum zamanlarda ama faydası olmadı tam.tersi uyku yaptı bende :) içkice dokunabilir miden bulanır vs çünkü bi kere bizde içtik ama sarhoş olup denemek için değildi otele gitmiştik belki değişik atmosferde olur diye ama tabi yine olmadı o kadar yol gitmemize değmemişti ve akşamında kendimizi içerken bulmuştuk ki hala vicdanım.hic rahat deği
İdrar yokki olsa yapıp rahatlıycam yokken sanki varmış gibi baskılıyo içereeyken Umarım düzelir teşekkür ederim tekrardanYok zamanla alisacaksiniz.ama idrarinizi yapip iliski oncesi yikayin vajinayi..ve en onemlisi yeterli ıslaklığa geldiğiniz zaman bence sorun kalmicak ne ladar istekli olursaniz baski aci hissi o kadar az olur..gitgellerde vajina haliyle ilk defa içe birsey aldi sizde biraz olsun kasınca ondan olmustur bi sure devam eder bu siz ve organiniz alisana kadar.ama farkli boyuta gecerse ağri hisleriniz gunler aylarca o zaman bir dr gidin canimm...hersey gonlunuzce olsun
Canimmerak etme o bendede hala oluyor hafif bir adet sancisi gbi.hatta iliski sonrasi oluyor merak etmeArkadaşlar ben aşmıştım bu durumu hatta 2.de oldu ama kasık ağrısı var ilişki esnasında baskı ve kasıklarımda ağrı ama cıkar ckmaz geçiyor bu neden ki normalmi acaba
Hemen ardından lavabo ihtiyacını karşılarsan hissedebilmen normal ama normalde yanma hissi varsa enfeksiyon söz konusu olabilir. Doktora görünürsün ozamanda. Bende ilişki esnasında tuvalet hissi oluyordu ama yoktu. Bazen içindeyken yanma hissi olurdu ama geçerdi.Bişey sormak istiyorum eşinizle denedikten sonra idrarda yanma hissediyor musunuz yoksa bir tek ben de mi oluyor bu ????
Ne mutlu sana...yarın işbaşı çevremdeki herkes ya hamile ya çocuklu ben 4senelik vajinusmus hastasıyım 4senem bu illete heba oldu umarım bu güzel dilekkerin hepimizin adına en kısa zamanda gerçekkeşirSelam kızlar.
Buraya yazmamda ki amaç; benim gibi ne kendine güveni olmayanlara nede doktorlara verecek binlerce liraları olmayanlara umut olsun düşüncesinde olmam.
4 aylık evliyim ve denemediğim daha doğrusu cesaret etmeye çalıştığım hiçbir seçenek kalmamıştı benim için. İlk aylarımı hatırlamak bile istemiyorum. Yaşayan biliyormuş..
Onlarca ilaç, krem derken eczanede bana önerilebilecek birşey kalmamıştı artık. En son Haydar Dümen'in reçetesini denedim. Sonuç mu? Hüsran. Herkeste aynı etkiyi göstermiyor tabii ki, yenenler çok. Her yol olarak bunu da deneyin derim. Bana etki etmedi ya neyse.. 4.ayım bitti 5'e girdim, eşim yana yakıla baba olma arzusunda. Ben henüz 5 aylıkken böyle dertlendiysem yıllarını bu vajinismus illetine kaptıran insanlara Allah yardımcıları olsun.
Neyse kızlar gelelim nasıl yendiğime. Egzersiz mi yaptım, hayır. Dokunamıyordum bile. Aparat yaptım ama kullanmak ne çare. E doktora gidiyorum, eşimle birlikte olamıyorum diyorum, bana "nasıl yani" diyor. İlk vakası ben miydim acaba dedim kendi kendime.
Piskoloğa yönlendirecekmiş beni. Vajinismus durumu zaten beni mahvetmişken birde psikoloğa aylarca gidip gelmeyi kaldıramazdım. Döndüm çaresizce evime ağlamaklı devam...
Bir tanıdığımın da 3 ay vajinismus durumunu yaşadığını öğrendiğimde, nasıl atlattığını sordum ve bana "hiçbirşey yapma akışına bırak" dediği an güç buldum kendimde. Evet aynen öyle yaptım. Aradan 1 ay geçtikten sonra ben kendiliğinden eşli denememde yendim. Elhamdulillah. Acıdı mı evet. Kasıldım çünkü. Ama acımın üstüne gittim. Nasılsa 1 saat içinde o acı yok olup gidecekti benden. Yine normal (başarısız) birliktelik yaşarız düşüncesiyle, eşim isteksizken ben yanaştım eşime. Sizin istekli olmanız, karşı tarafı sizin teşvik etmeniz en önemlisi. Derkeeeen birden kasılmam, acım gitti ve kaptırdım kendimi eşim de bi şaşkınlık bi mutlulukYapamıyorum, atlatamayacağım düşüncelerini silin kafanızdan. Herşeyi akışına bırakın ve o yatakta iki kardeş gibi yatmayın, olmasa da asla pes etmeyin. Sonunda hepimizin birer hayali var onu düşünün.
Tabi sonrasında bir kaç denemeyle devam edince kasılmalarım hafiflediyse de tam anlamıyla geçmedi. İnanıyorum ki ilerleyen zamanlarda atlatılacak bi durum. Vajinismusu yenmek demek, hayatın düzene girmesi, evliliğin mutluluğu demek. Eşim bu zamana kadar yeri geldi patladı yeri geldi destek oldu. Ama en çok onun sayesinde oldu Allah razı olsun anlayışlı eşlerimizden.
Şimdi ümidinizi asla kaybetmeyin ve benim ilk zamanlar girmiş olduğum depresyonlardan çıkın..
Herşey zamanla rayına oturuyor ama cesaretinizi kaybetmediğiniz takdirde ve asla salmayın üzerine düşün. Yendikten sonra dünya varmış diyeceksiniz ve üzerinizdeki yükü yok edeceksiniz.
Hepinize kalpten duam "En kısa zamanda yenmeniz dileğiyle."Veeee 4 ay sonra bu mutluluğu yaşatan Rabbim daha nicelerini isteyen herkese yaşatır inşAllah.
![]()
Gerçekleşmesi senin elinde buna inan. Eşim derdi de inanmazdım hayır istemsizce oluyor derdimNe mutlu sana...yarın işbaşı çevremdeki herkes ya hamile ya çocuklu ben 4senelik vajinusmus hastasıyım 4senem bu illete heba oldu umarım bu güzel dilekkerin hepimizin adına en kısa zamanda gerçekkeşir![]()
Hayır canım kesinlikle. Ben de vajinismus hastasıydım 4 ayım geçti diyorum. İnanır mısın jinekolojik muayene bile olmadım. Olamadım. Gittim ama izin veremedim. İleri derecedeydim. Şuan yaptırabilir miyim bilmiyorum, denemek gerek. Evet ben de eşim için o 4 ayda yatağa girip çıkıyordum sadece, ne zevk ne rahatlama.. İllet bişey. Ama eşime sanki zevk alıyormuşum gibi hissettirmekten yoruldum ve kendimi hep piskolojikmen cesaretlendirdim. Benim gibi olan insanları görünce (yani ne dokunabilen ne doktora gidebilen) cesaretlendirdim kendimi. Olay bu, kendinde söylüyorsun piskolojik bi rahatsızlık diye. Senin de cesarete ihtiyacın var. O cesaret beynindeki tüm olumsuzluklara engel olup işini kolaylaştıracak.Gerçekten vajinusmus olanlar silip kafasindan atsada attigini zanneder ve tam is oraya gelince bir anda kasiliverir denese kendini kasmaktan kapatmaktan alamaz yani bu bir psikolojik sorun seninki sadece cesaretsizlik olmus biraz sanki ve birinden cesaret almaya ihtiyacın varmis ufak bir cumle bile yetebilirmis ki yetmiş bizler oyle degiliz ama cok sukur istekliyiz bu rahatsızlık cok baska birsey insani kemiren . bende cok defa kafamdan atmistim hop yaparim iki dk sıkiveririm derdim ama once oraya detayli tanimak gerekiyor rahat birakabilmek icin skip kasarak yapmak aci duymak dahada kotuye itiyor bizleri zevk alma mutlu olmaya kismina gecemeyiz ozman aman eşim mutlu olsn oluyor sadece kafadaki dusunce oda kötü birsey ilerisi icin