• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bildiğin arkadan iliski önden yapamıyoruz ama arkadan yapabiliyoruz burda herşeyi açık açık konuşuyoruz bunu da söylememin bir sakincasi oldugunu sanmıyorum
Canım arkadan ilişki sağlık açısından cook zararlı ilerde büyük tuvaletini tutamıcaksın hemen vazgec bundan..vajina cok daha kolay nolur biraz oku burayı ve sende yenmeye çalış bu şekilde işkence olur sadece sana

Canim arkadan iliskiye girmek icin cesaret edebilyorsan emin ol on daha kolay.cunku bildgim kadariyla arkadan daha cokkk canin yaniyor etrafimda boyle girisimde bulunan arkadaslrim var ve inanilmaz acidigini soyluyorlar.asla seni yargilamak degil asla.ama ona dayanabilyorsan normal ilsikiyi cok kolay yapablrsin asamalarla.burdaki herkes eminim sana yardim eder kimsenin kotu niyetli oldgnu sanmiyorim cunki burda

Arkadaşlar adana da Kelebek Kadın Vajinusmus merkezinde bu hastalığı yenen var mi bir şeyler sormam gerekiyr merak edyrm çok güvenilir bir yer gibi parmak egzersizi olmadan 3 günde %100 çözüm diyorlar. Gitmeyi düşünüyorm.

ya bu parmak egzersizi olmadan 3 günde falan bazı klınıklerde oluyormus fakat nasıl oluyor bende cok merak edıyorm hipnoterapiyle mi ?

Aaaa tamamen yanlış anlaşılma oldu pardon ben sen arkanı dönüyorsun eşin arkadan vajinaya giriş yapıyor sandım. Canım hemen vazgeç bu alışkanlıktan o sizin için ikinci bir yol olmuş ama yanlışın üzerine gitmek lazım. Biz de 4 senedir ilişkiye giremiyoruz ama eşim sevişme esnasında bir şekilde boşalıyor. Siz de en azından bu şekilde rahatlatın eşinizi bizlerle birlikte sorununuzu çözün rahatlayın
Bizim ki tam olarak sizin dediğiniz gibi oluyor arkadan vajinaya giriş kafa kısmı giriyor.ama önden cesaret edemiyorum korkuyorum..itiyorum bunu aşamıyorum..beni kahrediyor buda.

Bizde 2 yıldır arkadan ilişkiye giriyoruz ama önden bir gıdım bile ilerleyemiyoruz arkadan okadar kolay okadar sorunsuz ki ama ben normalini istiyorum bunu mecburiyetten yapıyorum esimde belki bu zamana kadar o yüzden idare etmiştir bu iş bu yüzden uzamistir
1 yılda adamı bezdirdim korkuyorum diye yani suanki duruma da anca gelebildik.ilk başlarda daha korkaktim.arkadan öne girebiliyor en azından başı bir kısmı ama önden yapamıyorum korkuyorum canım çok tatlı.tam aştım diyorum olmuyor bu sefer.

1 yılda adamı bezdirdim korkuyorum diye yani suanki duruma da anca gelebildik.ilk başlarda daha korkaktim.arkadan öne girebiliyor en azından başı bir kısmı ama önden yapamıyorum korkuyorum canım çok tatlı.tam aştım diyorum olmuyor bu sefer.
Canım zarın yırtıldı mı ? Hiç öyle düşünme onlar da idare etmek zorunda benimki ne yapsın 4 sene oldu

dün eşimle deneme yaptık ve pe.. yarisina kadar alabildim başka yerde olduğumuz için çokta ustelemedik ama orada yanma ilk oldu sonra geçti yani takılıyoruz ama ben kasıyorum kendimi hala orada serbest bırakmayı öğrenemedim eşimin nasil bebek çalışması yapmak istediğini de boylece anladım bu şekilde bile hamile kalabilirsin dedi evimize geçtiğimiz de sanırım kılo verme ve bu durumu yenme çalışmalarımıza ek olarak bebek eklendi çok soran olmasindan etkilenmiş olmalı ve bulunduğumuz ortamda çocuklar var onlarlada vakit geçiriyoruz bende istiyorum tabiki ama önceliğim yenmekti çünkü normal doğum istiyorum ben bu şekilde hamile kalıp normal doğum yapar mıyım veyahut kilo verir miyim hamileyken bilmiyorum aklımda diyetisyene gitmek var hamileligimde çünkü hemen kilo alan yapıdayım zaten 90i geçtim buradada yiyorum iyice silicem diye korkuyorum

ya bu parmak egzersizi olmadan 3 günde falan bazı klınıklerde oluyormus fakat nasıl oluyor bende cok merak edıyorm hipnoterapiyle mi ?
canım benim konuştuğum bi yer aparat ile çalışma veriyor ve 3 günde yenme garantisi veriyor oradan şans eseri msj attığım biride ağustos sonunda gideceğini söylemişti ve kız gerçekten 3 günde yendi bana da sende mutlaka git dedi ne yaptıklarını sordum aparatla uyuşturup çalıştık dedi ilkinde oradaki size yardımcı olacak kimse o aparatı deniyor sizde sonra aynı işlemi siz yapıyorsunuz oranında bir esprisi yok şuan ben aparatı yarim alıyorum pe.. gibi aparatı zaten tamamen almayı cozsem pe.. rahatca alıcam bundan eminim biraz cesaret birazda çalışmak gerekiyor benim gün boyu vaktim olsa 3 günde bende yenerim ama gizli saklı akşamdan akşama yapmakla olmuyor süre uzuyor öyle yere gidenler 3 gününü oraya ayırıyor esleride destek oluyor 3 gün değil.mi ne olcak diye düşünüp bizimkilerde o da yokki

dün eşimle deneme yaptık ve pe.. yarisina kadar alabildim başka yerde olduğumuz için çokta ustelemedik ama orada yanma ilk oldu sonra geçti yani takılıyoruz ama ben kasıyorum kendimi hala orada serbest bırakmayı öğrenemedim eşimin nasil bebek çalışması yapmak istediğini de boylece anladım bu şekilde bile hamile kalabilirsin dedi evimize geçtiğimiz de sanırım kılo verme ve bu durumu yenme çalışmalarımıza ek olarak bebek eklendi çok soran olmasindan etkilenmiş olmalı ve bulunduğumuz ortamda çocuklar var onlarlada vakit geçiriyoruz bende istiyorum tabiki ama önceliğim yenmekti çünkü normal doğum istiyorum ben bu şekilde hamile kalıp normal doğum yapar mıyım veyahut kilo verir miyim hamileyken bilmiyorum aklımda diyetisyene gitmek var hamileligimde çünkü hemen kilo alan yapıdayım zaten 90i geçtim buradada yiyorum iyice silicem diye korkuyorum
Tabi kalabilirsiniz canım ama önce yenmeni tavsiye ederim yenmeden çocuk yaparsan tekrarlar benim arkadaşımın 7 aylık oldu bebeği hala ilişkiye giremedi

Tabi kalabilirsiniz canım ama önce yenmeni tavsiye ederim yenmeden çocuk yaparsan tekrarlar benim arkadaşımın 7 aylık oldu bebeği hala ilişkiye giremedi
eşimin düşüncesi de orasi genişler diyor daha kolay olur diyor biz hiç bişey kullanmadan deniyoruz kullanınca aynı rahatlık olmuyor nedense bende yenmek kilo vermek ondan sonra bebek sahibi olmak istiyorum ama işte içten içe de eşimin düşüncesine katılıyorum ama benim yenmem o zorlandığım yeri geçmeme bağlı eşim ilk defa denerken zevk aldığını söyledi bunu hiç hissetmezdi

once doktoroa gidin fiziki engel bi durum varmı yokmıu öğrenin.ardından eşinizle konuşun çünkü zara zarar verecek egzersizlere başlayın .boşyere zaman kaybetmeyin tüm cesaretinizi toplayop bi yerlerden başlayın hemen sizede yazık eşinizede

Yok yırtılmadi heralde arkadan olunca bozulmuyor heralde ama benim için alıştırma oluyor arkadan öne bir kısmı da olsa girebilmesi.ama gel gelelim önden cesaretim yok.
Arkadan olan öndende olur canım ya ne fark edicekki aynı yere gidiyor sonuçra öyle dusun yuzyuze bakmakmı seni rahatsız ediyor. Eşin otururken sende onun kucagına otur bak buda koly oluyor

Kizlar bunu bir kitapta okumuztum sizinle de paylaşmak istedim

Eklentiler

• 15367426422211084412105.webp
    15367426422211084412105.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 87
Kızlar bende 1 buçuk yıllık evliyim. Biraz uğraşlar sonunda zarım yırtıldı, tam dedim ki iyileşiyorum ama olmadı tabi.Yine aynı korkular, aynı kasılmalar..O kadar yıpratan, yoran bir rahatsızlık ki bu :( Hep dua ediyorum Rabbim düşmanımın başına vermesin.Çok istiyorum her seferinde bu sefer olacak diyorum ama o an bambaşka birisi oluyorum.İtip kalkmaya mi ararsın ağlama krizlerini mi...Nasıl yenecegim hiç bilmiyorum. Parmak egzersizi yapamiyorum.Birden dişimi sikip olsun bitsin istiyorum ama olmuyor.Hersey beynimizi boşaltmayla başlıyor, zihnimizi kontrol altına almakla..Ama nasıl yapacağım hiç bilmiyorum..

Ben 4 sene egzersiz yapamam diye ağladım sonra baktım burada yapan arkadaşlar var bi cesaret başladım şimdi 2 parmağı çok rahat alıyorum git gel yapıyorum hiç zorlanma korku kalmadı. Ha deneme yapamadım eşimden dolayı ama inanıyorum ki ilk denemede olacak .Kesinlikle parmak egzersizi yapın kızlar onun sayesinde cesaretlendim ben 2 parmak girer de penis girmez mi ;) bir de benim fizyolojik olarak girişim dar varın siz düşünün ne kadar açıldığını

Kızlar bende 1 buçuk yıllık evliyim. Biraz uğraşlar sonunda zarım yırtıldı, tam dedim ki iyileşiyorum ama olmadı tabi.Yine aynı korkular, aynı kasılmalar..O kadar yıpratan, yoran bir rahatsızlık ki bu :KK43: Hep dua ediyorum Rabbim düşmanımın başına vermesin.Çok istiyorum her seferinde bu sefer olacak diyorum ama o an bambaşka birisi oluyorum.İtip kalkmaya mi ararsın ağlama krizlerini mi...Nasıl yenecegim hiç bilmiyorum. Parmak egzersizi yapamiyorum.Birden dişimi sikip olsun bitsin istiyorum ama olmuyor.Hersey beynimizi boşaltmayla başlıyor, zihnimizi kontrol altına almakla..Ama nasıl yapacağım hiç bilmiyorum..
KEsinlikle umay arkdşımıza katılıyorum. Egzersiz okadar rahatlatıyorki sonra istedigin her şekilde oluyor rahatca ben suan kayganlaştırıcı bile kullanmıyorum yeneli 10 gün oldu daha
Olsun bitsin şeklinde olsaydı 1 yılın geçmiş coktaan olurdu canım öyle olmuyor işte adım adım ilerlemen gerek zaman çok çabuk geçiyor erteleme artık :(
Ben 1.5 aylık evliyken okdr hırslandım ki işten eve geldim eşim gelene kadar yemek yaptm ve egzersiz yaptm gizlce bende cok zorlandm ağlaya ağlaya yaptm ama bak oldu bitti
Orası okadar geniş biyerki bunu egzersizsiz anlayamazsın biyerden basla ya kapa gözünü yap
Kulak çöpüde olur bak streçle kremle bi dene

Back
X