• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar ben de aylar oldu yeneli çok şükür. Ama regl günüm değişti bu işle bi ilgisi olabilir mi önceden ayın sonunda olurdu 28 veya 30una kadar olurdum. Şimdi ise not etmiştim bi yere 17 temmuz, 14 ağustos ve bugün 12 eylül neden böyle oldu regl günleri değişti giderek geriye geliyor var mı başına gelen anlamadım vallahi sebebi nedir adet düzensizliğim de yoktur hep gününde olurdum sadece strese veya hava değişimine bağlı olarak 1-2 gün oynardı ama şimdi neden böyle bebek te istiyoruz yumurtlama dönemini etkilemez inşallah ;(

Kızlar ben de aylar oldu yeneli çok şükür. Ama regl günüm değişti bu işle bi ilgisi olabilir mi önceden ayın sonunda olurdu 28 veya 30una kadar olurdum. Şimdi ise not etmiştim bi yere 17 temmuz, 14 ağustos ve bugün 12 eylül neden böyle oldu regl günleri değişti giderek geriye geliyor var mı başına gelen anlamadım vallahi sebebi nedir adet düzensizliğim de yoktur hep gününde olurdum sadece strese veya hava değişimine bağlı olarak 1-2 gün oynardı ama şimdi neden böyle bebek te istiyoruz yumurtlama dönemini etkilemez inşallah ;(
Canm aslına bakarsan tam düzene girmiş gibi çnkü normal olan 28 günde bir olmak yani bu ay 10unda olduysan atıyorum öbür ay 2 3 erken tarihte olmak ... benm bildiğim 28 gün en iyisi benmde evlendkten sonra 2 3 gün geri geldi.

Canm aslına bakarsan tam düzene girmiş gibi çnkü normal olan 28 günde bir olmak yani bu ay 10unda olduysan atıyorum öbür ay 2 3 erken tarihte olmak ... benm bildiğim 28 gün en iyisi benmde evlendkten sonra 2 3 gün geri geldi.
Yani normal mi sana göre canım inşallah öyledir. Ve umarım süreci etkilemez tam bu illetten kurtulduk diye sevinirken bi de bu çıkmaz inşallah, bebek var mı sende canım biz istiyoruz bakalım kaçıncı denemede olacak hemen olmuyormuş duyduğum kadarıyla yumurtlama dönemine de bağlı sanırım genelde adetten sonra ilk 14 gün içinde ilişki denemesi yapın diyorlar ama canım nasip sonuçta :emir_bebek:

Yani normal mi sana göre canım inşallah öyledir. Ve umarım süreci etkilemez tam bu illetten kurtulduk diye sevinirken bi de bu çıkmaz inşallah, bebek var mı sende canım biz istiyoruz bakalım kaçıncı denemede olacak hemen olmuyormuş duyduğum kadarıyla yumurtlama dönemine de bağlı sanırım genelde adetten sonra ilk 14 gün içinde ilişki denemesi yapın diyorlar ama canım nasip sonuçta :emir_bebek:
Canım bununla ilgili programlar var telefonuna indir bir tane o yardımcı olur yumurtlama adet vs. Hepsini gösteriyor

Sen böyle dedikçe benim de kafam karıştı parmağım nir yere takılmadan giriyor acaba p... ne olacak
parmak ile hiç denemedim canım ama 5 cm alıyorum.ancak ama dün eşim baya zorladı sesimi yükseltmeseydim o devam edecekti ama evimizde değiliz o yüzden ben çok ses çıkarıyorum diye çok diretmedi ama pe.. yarısını aldım bu bile eşimi mutlu etti

Canim arkadan iliskiye girmek icin cesaret edebilyorsan emin ol on daha kolay.cunku bildgim kadariyla arkadan daha cokkk canin yaniyor etrafimda boyle girisimde bulunan arkadaslrim var ve inanilmaz acidigini soyluyorlar.asla seni yargilamak degil asla.ama ona dayanabilyorsan normal ilsikiyi cok kolay yapablrsin asamalarla.burdaki herkes eminim sana yardim eder kimsenin kotu niyetli oldgnu sanmiyorim cunki burda
Evet bende boyle düşünüyorum hem sağlık açısından çok zararlı hemde yapılmaması gereken bisey biliyorum ama 2 yılı geçtik adamda benim korkmalarimdan bikti kendimide onuda bu sekilde avutuyor gibi bir durum var hiç istemiyorum ama cok zor bir durum

1 yılda adamı bezdirdim korkuyorum diye yani suanki duruma da anca gelebildik.ilk başlarda daha korkaktim.arkadan öne girebiliyor en azından başı bir kısmı ama önden yapamıyorum korkuyorum canım çok tatlı.tam aştım diyorum olmuyor bu sefer.
Ben sırf tedavi ücretleri yüksek diye ise girdim şuan tedavi ucretim var istesem giderim ama kendim yenmek istiyorum aynı senin durumundayim çok saçma bir durum birde normal ilişki kuramazken tersini çok rahat yapabiliyorum ama hiç istemiyorum bunun boyle olmasını

Ben 4 sene egzersiz yapamam diye ağladım sonra baktım burada yapan arkadaşlar var bi cesaret başladım şimdi 2 parmağı çok rahat alıyorum git gel yapıyorum hiç zorlanma korku kalmadı. Ha deneme yapamadım eşimden dolayı ama inanıyorum ki ilk denemede olacak .Kesinlikle parmak egzersizi yapın kızlar onun sayesinde cesaretlendim ben 2 parmak girer de penis girmez mi :KK66: bir de benim fizyolojik olarak girişim dar varın siz düşünün ne kadar açıldığını

Oo çok iyi ilerlemişsin sen gerçekten

canım benim konuştuğum bi yer aparat ile çalışma veriyor ve 3 günde yenme garantisi veriyor oradan şans eseri msj attığım biride ağustos sonunda gideceğini söylemişti ve kız gerçekten 3 günde yendi bana da sende mutlaka git dedi ne yaptıklarını sordum aparatla uyuşturup çalıştık dedi ilkinde oradaki size yardımcı olacak kimse o aparatı deniyor sizde sonra aynı işlemi siz yapıyorsunuz oranında bir esprisi yok şuan ben aparatı yarim alıyorum pe.. gibi aparatı zaten tamamen almayı cozsem pe.. rahatca alıcam bundan eminim biraz cesaret birazda çalışmak gerekiyor benim gün boyu vaktim olsa 3 günde bende yenerim ama gizli saklı akşamdan akşama yapmakla olmuyor süre uzuyor öyle yere gidenler 3 gününü oraya ayırıyor esleride destek oluyor 3 gün değil.mi ne olcak diye düşünüp bizimkilerde o da yokki

yani orasıda aparatla yapıyor anladım biz kendımız aparatı denerken zorlanıyoruz hemen alamıyoruz baskasının yapmasna nasıl izin veriliyorkı anlamadm ben biyerle konusmustum bana hipnoterapiyle olcak falan demişti nasl oluyosa ondan sordum 4 bin tlydi bana sacma geldi bide doktor guven vermedi hiç bulasmadım

yani orasıda aparatla yapıyor anladım biz kendımız aparatı denerken zorlanıyoruz hemen alamıyoruz baskasının yapmasna nasıl izin veriliyorkı anlamadm ben biyerle konusmustum bana hipnoterapiyle olcak falan demişti nasl oluyosa ondan sordum 4 bin tlydi bana sacma geldi bide doktor guven vermedi hiç bulasmadım
Canım 4 binini kenara koy çocuğuna kullan hiç gerek yok bu bizim beymimizde bitiyor. Terapiyle yensen bile tekrarlıyabilir

Back
X