- 26 Temmuz 2018
- 2.459
- 3.110
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #234.561
Umarım yine yanlış anlamamışımdır nette de hiç detaylı bir animasyon vs yokki içeride ne olup bitiyor gösteren birşey olsa daha kolay anlıcaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bebe yağı kullandım. Kayganlastirici kuruyor bence .ben vajına girişine şuan birşey sürmüyorum sadece parmagıma kayganlastırıcı jel sürüyorum ondan da pek memnun degılım yeterınce kaygan hıssı vermıyor bana zeytınyagı ıle denemek ıstıyorum ama mantar yapar dıye korkuyorum ama bu aksam her sekıl denıcem hangısı olursa artık.. işte o popoya doğru ıtme kısmından emın degılım canım yanı nasıl desem bellı bır yere ıtıyorum bakıyorum gırmıyor yonu degıstırıp ıtıyorum yıne gırmıyor parmagımı dun içerde gezdirdim ama olmadı sonra baktım sadece 1.boğumu almışım o elime gelen et parçası gırıstekı olabılır dıye dusundum sonra ıyıce rahatlattım kendımı nefes aldım verırken ıttım acıldıgını hıssettm ama yıne gıtmedı bır arkadas resım atmıstı vajına grıs yonuyle ılgılı oradan baz alıp yapıyorum aslında ama belkı yanlıştır yaptıgım yanlış yapıyorumdur
Ben bebe yağı kullandım. Kayganlastirici kuruyor bence .
Banaa gore sen dikine ittiriyosun.. parmağını aşağı doğru ittir göreceksin hemen girecek..
Ben ilk deneme de işaret parmağını komple aldım. İkincide ikisini.
İnsaAllah kolay atlatirsin...
Zeytinyağıyla dene bugün
Hadi bakalım İnsaAllah ❤Evet şimdi görsellerde de arattım da ben yanlış yönü zorluyorum bu akşam zeytinyağı ile denıcem yönü dğru yaparak ınsallah olur ben o kadar sabırlı degılım bu aksam bır parmagı alsam ardından hemen 2i denerım o da olursa esle denerım kesınay bır tamamen alsam rahata kavusucam belkıde bunca zaman eşimi de kendimi de yanlış yöne sürüklediğim için olmadı eşimle denerken de hep aşağı itiyordum ya çıkıyordu ya girmiyordu
Sen parmağı yeni deniyorsun ama aparatı tahatlıkla sokabiliyorsun ama değil mi? E bence aparat daha zor olmalı aparat tamamı giriyor mu pekiEvet şimdi görsellerde de arattım da ben yanlış yönü zorluyorum bu akşam zeytinyağı ile denıcem yönü dğru yaparak ınsallah olur ben o kadar sabırlı degılım bu aksam bır parmagı alsam ardından hemen 2i denerım o da olursa esle denerım kesınay bır tamamen alsam rahata kavusucam belkıde bunca zaman eşimi de kendimi de yanlış yöne sürüklediğim için olmadı eşimle denerken de hep aşağı itiyordum ya çıkıyordu ya girmiyordu
o zamanda daha girmeden kayıyorHadi bakalım İnsaAllah ❤
Bugün hayırlı haberlerini alırız..
Esli denemede de p.nisi bol yağla hiç hissetmiceksin bile..![]()
Hakimiyet sende olduktan sonra kaymaz canımo zamanda daha girmeden kayıyor![]()
ama dur bakalım once şu parmakları bır alayım da
gerisi daha kolay olacaktır :)
şöyle anlatim ben ilk aparat denediğimde anestol ile uyusturup denedım ve aparatlar şimdiler kadar büyük değildi ancak tarak sapı deneyip zarı zedeledim kanamam oldu. sonra kan geldıgı ıcın bır kac denesemde bıraktım kendime netten dilatör seti aldım onlarla denedim ancak en küçüğünü bile tamamen alamadım oysa tarak sapının yarısı girmişti video çekmiştim ne kadarının girdiğini görmek için ama o esnada yönüm nasıldı hiç hatırlamıyorum ne aparatı ne de parmağı tamamen alamadım ben ben parmagımı sokmaya calıstıgımda ıcım tuhaf olurdu korkardım bırakırdım sımdı ıse alıstım ve nasıl desem aparatla nereye gıttgını ve vajınanın acılmasını kastıgını cok anlamıyordum sımdı ıse anlıyorum ama o vajına acılırken tuhaf oluyorum halen dahaSen parmağı yeni deniyorsun ama aparatı tahatlıkla sokabiliyorsun ama değil mi? E bence aparat daha zor olmalı aparat tamamı giriyor mu peki
içinin boş oldğunu duymuştum öyle düşünüp kendini kuşkulandırma canım bende de denerken acaba yön doğru mu telaşı oluyor eşimle denerken de oluyor o yüzden benım önce yönü düzgün bulup parmagın tamamını almam lazım o parmagı almadan uyku yok bana kendime hafta sonuna kadar süre verdim ilişki için evet şuan eşime çok kırgınım ama bunu unutmuş gibi yapıp denicem çünkü ne zaman ona kızsam kendı basıma bıle yapamıyormO tuhaf his hemen geçmez zannımca yani o hisse de alışmamız gerekcek ben de parmak içeri tam girdiğinde bile birşey var die içerde huzursuzum
Bu ise görseller ve arkadasın bana attıgı resımden çıkardığım doğru ıtme seklı bu aksam bu sekılde ıtmeyı denıcem umarım dogrudur
içinin boş oldğunu duymuştum öyle düşünüp kendini kuşkulandırma canım bende de denerken acaba yön doğru mu telaşı oluyor eşimle denerken de oluyor o yüzden benım önce yönü düzgün bulup parmagın tamamını almam lazım o parmagı almadan uyku yok bana kendime hafta sonuna kadar süre verdim ilişki için evet şuan eşime çok kırgınım ama bunu unutmuş gibi yapıp denicem çünkü ne zaman ona kızsam kendı basıma bıle yapamıyorm
Vallahi ben kayıtısız kalamıyorum sinirimde geçmiyor yani o gönlümü alsa bile baki kalıyor aklımda olmadık zamanlarda hatırlayıp ağlıyorum tuhaf bir durum gerçektenO kırgınlık çok yıpratıcı. Bu süreçte istemeden de olsa moralinizi bozan eşlerinize nasıl sinir olmadan sakin kalabiliyorsunuz kızlar ben gitgide daha çok bozuluyorum sanırım
Doktora gitmek istedim görüşmeye gittik ben memnun kaldım ikna oldum suratı görüşme boyu asıktı ve gitmeme onay vermedi şimdi kendim halletmeye çalışıyorum ama onda da çok destek değil olur yaparız sen kafanda büyütüyorsun modunda sürekli benim kadar önemsemiyor ve ben daha da üzülüyorum.Vallahi ben kayıtısız kalamıyorum sinirimde geçmiyor yani o gönlümü alsa bile baki kalıyor aklımda olmadık zamanlarda hatırlayıp ağlıyorum tuhaf bir durum gerçekten
Elimizde olsa biz de istemeyiz bunca zahmet çaba psikolojik çöküşler kolay geçmiyor ama bunu anlatmak o kadar zor ki.. Dediğinde çok haklısın bu arada kendim için kendi iç rahatlığım için uğraşıyorum artık. Onların yaptığı bana tam anlamıyla bencillik gibi geliyor. 'Ben seninle bunun için evlenmedim sevdiğim için evlendim acelesi yok ' evet evlenmedin ama ben halletmek istiyorum eksik hissediyorum nerde kaldı destek anlayışBu psikolojiyi beynimiz yaratıyor yani biz tamamen beyin izin vermediği için ilişki yaşayamıyoruz hepimiz de bunun farkındayız ama bu durumu yaşadığımız için farkındayız yoksa vajinusmuslu olmayan bir kadın da bu durumu anlamaz anlayamaz bu yüzden eşler de anlayamayabilir bence bu işi önce kendimiz istediğimiz için başaralım. Valla eşim ilişkiye giremiyor diye üzülmüyorum şahsen neden ben kasıyorum kendimi diye üzülüyorum. Bunu yenmeyide kendim için istiyorum. Ha buna tepki gösteren erkekleri de anlamış değilim o ayrı kadın bunun için uğraşıyor birşeyler yapmaya çalışıyor neden hayır dersin ki