aynı cümleyi benim eşimde diyor ben uğraşırken laf ediyor nasil olduysa parmak denemesini o başlattı şimdide çocuk istiyorum diyor desteği var mı hayır nasil hayır dersen biz daha 5 aylık evliyiz ve eşim le evliliğimizin 2.gününden beri tartışıyoruz herse y için geçen hafta tatil yapalım kafamız dağılır dedik orada bile akrabaları rahat vermedi pesimizde gezdiler bu yüzden atıştık ben istiyorum ki eve gelince sarılsın öpsün yanında oturayım dizine uzanayım ya da ne bilim ben isle uğraşırken kızsın gel buraya özledim yanımda otur desin ama yok dün doğum günümdü pastamın mumunu yakan olmayınca kalktım kendim yakip tek basima mutfakta üfledim hediye almış bana paketi vermek yerine güzelce açıp yataga koymuş dünden beri surat yapıyorum ama anlıyor mu tabiki işine gelmediği için öyle davranıyor ben bu durumu bile oraya bağlıyorum o olsun istiyor ama olması için bana zemin hazirlayamiyor kim sınır olduğu biriyle birlikte olmak ister ki ya da kim onunla yan yanayken uzak duran ama yataga geçince yanaşan birine karşı istek duyar ki ben bu yüzden istek duymuyorum defalarca söyledim burada yaklaşma önceden hazırla beni ben böyle istemiyorum sana gıcık oluyorum islanmam bile olmuyor diye tamam diyor bakıyorum yine aynı yine aynı nişanlıyken daha çok üstüme düşerdi valla şu bekaret mevzusu olmasa o zamandayken yapardım çünkü istek önemli bir kere isteyerek denedik onda da hiç ugrastirmadi pe.. bizi hemen girdi ama yönü yanlış yaptığımız için gitmedi